top of page

A Szövetségi Légügyi Hatóság elismerte, hogy a pilóták EKG-i már nem normálisak. Légiveszély!

Eredeti cikk:


A vakcina bevezetése után az FAA (Szövetségi Légügyi Hatóság, USA) titokban kiszélesítette a pilóták EKG-paramétereinek tartományát, hogy ne kelljen szobafogságot kapniuk. Úgy tűnik, hogy a vakcina legalább 50 millió amerikainak okozott szívkárosodást.Hogyan tervezik a légitársaságok, hogy válság idején új pilótagenerációt teremtsenek


Az FAA éppen most táviratozta, hogy a COVID vakcina miatt a légitársaságok pilótáinak jelentős része súlyos szívkárosodást szenvedett a pilóták EKG-paramétereinek kiszélesítésével. Erről a történetről Josh Yoder adott tippet a US Freedom Flyersnél.


Amikor megkérdezték a változtatásról, az FAA nem tudta megindokolni azt. Uh oh. A tényellenőrök nem fognak hozzányúlni ehhez a történethez.Frissítés 1/18/23


Úgy tűnik, hogy az oltások a véletlenek vezető okai. Most kaptam ezt az üzenetet:


Steve, 66 éves kereskedelmi pilóta vagyok, akinek korábban nem volt szívproblémája. Január 6-án az első osztályú orvosi vizsgálatomat elhalasztották, 2. AB blokk, Mobitz 2. típus (lásd az EKG képét a diagnózissal) miatt. Tünetmentes vagyok.


Mindkét Moderna injekciót megkaptam (2021. március és április). Nincs emlékeztető.


Volt állóképességi sportoló vagyok (országúti kerékpárversenyző), és nem szedek és nem is szedtem semmilyen rutinszerű gyógyszert).


Jövő héten várok időpontot egy kardiológushoz.


Véletlenül a feleségem 2021 májusában súlyos szívrohamot kapott, 8 nappal az első Moderna injekció után. Korábban nem voltak szívproblémái.


Köszönöm az írásodat!


Összefoglaló


Az FAA Guide for Aviation Medical Examiners (FAA útmutató a repülés-egészségügyi orvosszakértők számára) 2022. októberi változatában az FAA csendben kiszélesítette az EKG paramétereket a normál tartományon túlra (a PR max. 0,2-ről korlátlan értékre). És nem kicsit tágították a tartományt. Nagyon is kiszélesítették. Erre azután került sor, hogy a vakcina bevezetésre került.


Ez rendkívüli. Abban a reményben tették, hogy senki sem veszi észre. Egy ideig működött. Senki sem vette észre.


De az ilyesmit nem lehet sokáig titkolni.


Ez az amerikai kormány hallgatólagos beismerése annak, hogy a COVID vakcina károsította pilótáink szívét. Nem csak néhány pilótáét. Sok pilótánál sok kárt okozott.


A szívkárosodás természetesen nem korlátozódik a pilótákra.


A legjobb becslésem szerint jelenleg több mint 50 millió amerikai szenvedett valamilyen mértékű szívkárosodást az oltástól.

Ez rengeteg ember, akik nagyon feldúltak lesznek, amikor rájönnek, hogy a vakcina, amelyet azért szedtek, hogy csökkentsék a COVID okozta halálozásuk esélyét, valójában fordítva működött, és ezzel a halálozásukat okozta:
  • Valószínűbbé válik, hogy az emberek COVID-ot kapnak.

  • COVID és más betegségek miatt kórházba kerülnek.

  • COVID (és más betegségek) miatt meghalnak.

  • Kiváló esélye van annak is, hogy egy életen át tartó szívkárosodást kapjon kártérítés nélkül.

De ne aggódjon, nem perelheti be őket. Úgy alakították ki a törvényt, hogy egyikük sem felelős (az orvosok, a gyógyszergyártók, a kormány). Végül is ön szabad akaratából vette be a vakcinát. Nem mintha kényszerítették (vagy kényszerítették volna) volna, hogy bevegye, vagy ilyesmi! És rengetegen figyelmeztettek téged, hogy ne vedd be az oltást (még ha a legtöbbet cenzúrázták is).


Ebben a cikkben elmagyarázom a bizonyítékokat és a megfontolást minden állításom mögött.


Ahogy többet tudok meg, finomítani fogom a becslést.Bevezetés


2022. október 24-én az FAA csendben, mindenféle bejelentés nélkül kiszélesítette a pilóták számára a repüléshez szükséges EKG-követelményeket.


A PR (a szívműködés mérőszáma) korábban a 0,12 és 0,2 közötti tartományban volt.


Most már: 0,12 és 0,3 között van, és potenciálisan még magasabb is lehet.


Ez egy nagyon tág tartomány; a szívsérült embereknek is megfelel. Thomas Levy kardiológus megdöbbent ezen a változáson:Miért változtattak?


Miért tették ezt?


Én csak találgatni tudok, hogy miért tették ezt. Úgy vélem, azért, mert tudták, hogy ha megtartják az eredeti tartományt, túl sok pilótának kell földre kerülnie. Ez rendkívül problematikus lenne; a kereskedelmi repülés az USA-ban komoly zavarokat okozna.


És miért tették ezt csendben, anélkül, hogy értesítették volna a nyilvánosságot vagy a mainstream médiát?


Biztos vagyok benne, hogy nem fogják megmondani, így csak találgatni fogok: azért, mert nem akarták, hogy bárki is megtudja.


Más szóval, a COVID vakcina sok pilótát súlyosan megsebesített, és az FAA tudja ezt, de nem mondott semmit, mert ez az országot arról tájékoztatná, hogy a vakcinák nem biztonságosak. És ezt nem szabad megtenni.

Miért vagyunk biztosak benne, hogy a vakcina okozta a bajt?

Számos jel utal arra, hogy "a vakcina és nem a COVID volt az oka":

  • Hallgattak róla. Ha COVID volt, akkor nyilvánosan. De az oltóanyag állítólag biztonságos.

  • Az időzítés, 2022 októbere késő a COVID számára. Ha a COVID miatt történt volna, akkor már jóval korábban megtörtént volna. Minden hónapban változtathatnak.

  • A vakcina sokkal több szívkárosodást okoz, mint a COVID (amely NEM okoz hozzáadott kockázatot a 196.992 oltatlan felnőttet vizsgáló nagyszabású izraeli tanulmány szerint a Covid fertőzés után).

  • Anekdotikusan a kardiológusok csak az oltás után kezdték észrevenni a károsodást.

  • A hirtelen halálesetek az oltás után kezdődtek.A 20%-os károsodásra vonatkozó becslésemet alátámasztó adatok


Egy Puerto Rico-i 177 ember (akiknek 97%-a be volt oltva) 8 és 84 év közötti korosztályán végzett vizsgálatból tudom, hogy


Egy vizsgálatot végeztek pilótákon is. A tanulmányt a The Epoch Timesban még ezen a héten közzéteszik.

A vizsgálat a bevont pilóták több mint 20%-ánál mutatott ki szívkárosodást (a pontos számot a The Epoch Times fogja közzétenni).

De a gyerekek elpusztíthatatlanok, így a 30%-os sérülési arány a gyerekeknél magasabb arányt jelent a felnőtteknél.


A VAERS azt mutatja, hogy a szívkárosodás minden életkorban előfordul, nem csak a fiataloknál:


A lényeg: A leglogikusabb következtetés az, hogy az FAA tudja, hogy nemzetünk pilótáinak szíve megsérült a COVID vakcina miatt, amelynek szedésére kényszerítették őket, az érintett pilóták száma óriási, a szívkárosodás kiterjedt,

és az utasok biztonságát veszélyezteti az előírások szigorúságának csökkentése, csak hogy a pilóták repülhessenek.

Az lenne a helyes, ha az FAA tiszta vizet öntene a pohárba, és beismerné az amerikai nyilvánosság előtt, hogy a COVID vakcina a pilóták 20%-ának vagy még több pilótának okozott sérülést (a korlátozott EKG-szűrésük alapján), de kétlem, hogy ezt valaha is megtennék.A változás: 200 msec-ről 300 msec-re és tovább


A változtatásokat 2022. október 24-én hajtották végre a LÉGIKÉPZÉSI ORVOSOK ÚTMUTATÓJÁBAN.

A következőkben a változás előtti irányelveket ismertetjük. Csak egy sor volt:


Íme, hogy néz ki 2022. október 24-én (kattintson a képre a kontextus megtekintéséhez):Tehát most már két sor van, egy 300 ms alatti (korábban 200 ms volt), és egy második sor 300 ms vagy annál hosszabb időre.


A változásról bővebben lásd a Myocarditis: Egykor ritka, most gyakori.A thaiföldi tanulmány


Az USA-ban nem végezhetünk laboratóriumi vizsgálatokat az embereken a vakcina előtt és után.


Ennek oka egyszerű: ez kristálytisztán kimutatná, hogy a vakcinák nem biztonságosak. Ezért nincsenek előtte/utána vizsgálatok az USA-ban. Soha nem is lesznek.

Miért? Mert így működik a tudomány ma Amerikában: etikátlan olyan vizsgálatot tervezni, amely esetleg felfedné, hogy a COVID vakcinák, amelyek szedésére kényszerítettek minket, ártalmasak.

Azt hiszi, viccelek azzal kapcsolatban, hogy hogyan játszanak a vizsgálatokkal? Szerezzen be egy példányt a Turtles All the Way Down című könyvből, és olvassa csak el az első fejezetet. Szemnyitogató.


Bár az USA-ban nem tudunk előtte/utána vizsgálatot végezni, Thaiföldön végeztek egy ilyen vizsgálatot 301 gyereken. Azt találták, hogy a résztvevők 29,24%-ánál a második injekció beadását követő napokon belül szívsérülés alakult ki:

De itt van a legfontosabb része ennek a tanulmánynak, amire senki sem mutat rá:


A thaiföldi tanulmányban elvégzett vizsgálatok egyike sem tartalmazott kontrasztanyaggal végzett szív MRI vizsgálatot az összes résztvevőnél, mivel az drága és invazív lenne. Ez a vizsgálat a szívsérülések arany standardja.


Más szóval,

a 29%-os sérülési arány a sérülés alsó határa volt.

Ha az összes gyereken elvégeztek egy szív MRI-t, akkor olyan dolgokat találtak, amelyeket az olcsó és egyszerű tesztekkel nem találtak volna. Talán sok mindent.Összefoglaló


Úgy vélem, hogy a szívkárosodás tényleges aránya az oltóanyagok miatt jóval meghaladja majd a thaiföldi tanulmányban szereplő 29,7%-os szívkárosodási arányt.


Egy mérsékeltebb, 20%-os károsodási arány esetén 50 millió amerikaira számíthatunk, akiknek az oltás okozta szívkárosodást.

Ahogy egyre több tanulmány készül, kristálytisztán ki fog derülni, hogy miért halnak meg hirtelen olyan sokan, különösen a gyerekek.
Azt is meg fogja magyarázni, hogy az idősotthonok miért veszítik el lakóik akár 33%-át 12 hónap alatt, míg korábban csak 1-2%-át évente.

Ez megmagyarázza, hogy miért nem találtam egyetlen olyan idősotthont sem, ahol a vakcinák bevezetése után csökkent volna a halálozási arány. És ez megmagyarázza, hogy miért nem akart egyik idősotthon sem beszélni velem arról, hogy mi történt az emberekkel az oltások bevezetése után.


A CDC-be és az orvosi közösségbe vetett bizalomnak a mélypontra kell süllyednie, miután kiderül, hogy az oltások által okozott károk mennyire kiterjedtek.


Az a tény, hogy a thaiföldi tanulmányt egy szakértői folyóiratban publikálták, hogy csak a könnyen elvégezhető vizsgálatokat végezték (amelyek csak a károk egy részét találták meg), és hogy az FAA csendben megváltoztatta az EKG-irányelveit, legalább arra a lehetőségre fel kellene, hogy nyissa az elmét, hogy talán igazam van.


A hivatalos álláspont egyre gyorsabb ütemben kezd szétesni.


Maradjanak velünk. A legjobb még csak most jön.

És bombasztikus lesz.875 megtekintés

Comentarios


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page