top of page

A Tedros-akta – A WHO vezetője lesz a világ legbefolyásosabb embere?


A "Tedros-akta" könyörtelenül felfedi a WHO megbízott főigazgatójának bűnös múltját, és terroristaként valamint súlyos bűnözőként leplezi le őt! A nyilvánosság számára nagyrészt észrevétlenül Tedros most azt tervezi, hogy új nemzetközi szerződések révén a világ leghatalmasabb emberévé váljon. Segítsen megállítani alattomosan megtervezett nemzetközi egészségügyi diktatúráját!


A kla.tv ma közelebbről szemügyre veszi azt az embert, akinek a hatáskörét óriási mértékben kiterjesztik, és aki ezután nagyon könnyen új járványokat hirdethet ki világszerte. A szóban forgó személy Tedros Adhanom Ghebreyesus, az Egészségügyi Világszervezet (WHO) jelenlegi főtitkára.


1. dosszié: A WHO élére való felemelkedés A Wikipédia szerint Tedros már 1991-ben csatlakozott a kommunista Tigrajai Népi Felszabadítási Fronthoz - röviden TPLF-hez. A TPLF ezután 2018-ig irányította az országot. A TPLF párt tagjaként Tedros lépésről lépésre feljebb jutott.

2005 - 2012: Etiópia egészségügyi minisztere.

2012-2016: Etiópia külügyminisztere.

Ami viszont rendkívül jelentős, az az, hogy a TPLF egy erőszakos szervezet, amelynek kommunista programja van. 1976 óta a TPLF terrorista szervezetként szerepel a Globális Terrorizmus Adatbázisban, mivel gyakran részt vett emberrablásokban és túszejtésekben. A TPLF a hatalmon töltött közel 30 év alatt a legsúlyosabb emberi jogsértéseket követte el. Tedrost, mint a politikai iroda magas rangú tagját és a TPLF hosszú ideje hivatalban lévő miniszterét egyetemlegesen felelőssé kell tenni ezekért a bűncselekményekért!


KÖVETKEZTETÉS: Az erőszakos terrorista csoport, a TPLF Tedros kengyeltartójává vált! Ez sötét árnyékot vet felemelkedésére!


2. dosszié: Az emberi jogok elleni legsúlyosabb bűncselekmények! Az Amnesty International és a Human Rights Watch (HRW) emberi jogi szervezetek 2005 és 2016 közötti hivatalos éves jelentéseiből az alábbi részletekben a Tedros vezetése alatt az etióp kormány által elkövetett megdöbbentö kegyetlenségeket dokumentálják:


A folytatást lásd a filmnél.463 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page