top of page

A TESTEK INTERNETE (Internet of Bodies – magyar felirattal)
2021. okt. 19.


Cikk formátumban: https://wp.me/p2X0wC-1DG


Az igazság abszurdabb, mint a képzelet. A Testek Internetével teljes spektrumú A. I. (mesterséges intelligencia) felügyelet alatt leszünk, egységes számításokkal mérnek majd minket, az élet m-i-n-d-e-n területén: A.I. + IoB + 5G + nanites = cyborg army + cyborg slave workers for secret space programs.


Amíg elfogadtatják és kiépítik az IoB-t, addig is szépen lassan megy a hozzászoktatás a technológiához és a transzhumanizmushoz: először csak zsebben, aztán a testen hordva, aztán már a testen belül. Milyen lenne, ha a facebook és a Ray-Ban kamerás-mikrofonos A. I.-kapcsolatú szemüvegét kombinálnánk virtuális valósággal (virtual reality) vagy kiterjesztett valósággal (augmentet reality) és IoB-vel? Mi lenne, ha a Központ által így szerzett adatok alapján utasítások vagy aktív visszacsatolások érkeznének a Testek Internetén keresztül a testünkbe implantált (ültetett) eszközökre? Például valaki a szemüvegével látott egy nem engedélyezett cselekedetet és ezért a rajta kapott másik személy vérnyomás csökkentést kap, vagy látott egy nem engedélyezett személyt, akit likvidálnia kell, amihez vérnyomás növelést kap és ha nem engedelmeskedik, akkor pulzus megzavarást.


A videó átirata:


Az IoB a negyedik ipari forradalom része. A 4. ipari forradalom jellemzője, hogy nem azt változtatja meg, amit teszünk, hanem azt, amik vagyunk. Az emberi lény fogalma, mint valami természeti fogalom, nagyon meg fog változni. Egészen mostanáig olyasmikről vitáztunk, mint a szólás szabadsága. De amint hozzáférünk az emberek gondolataihoz és érzelmeihez, akkor már a gondolatok és az érzelmek szabadsága sem lesz kérdés (mert nem lesz). Az évszázad témája a Testek Internete (Internet of Bodies). Ez orvosi beültetéseket és más eszközöket is jelent, amik beépülnek a testünkbe és az internettel egységes egészet alkotnak, a Testek Internetét.


A Testek Internete vagy IoB egy ökoszisztéma. Sok eszköz hálózata, amiket összeköt az internet (a hálózatok hálózata), és amik szoftvereket futtatnak és személyes egészségi adatokat gyűjtenek. Az IoB implantátumok nemcsak passzívan megfigyelnek, hanem aktívan meg is tudják változtatni a tested funkcióit. Akár külső parancsra, felső utasításra. A Testek Internete az összessége ezeknek az eszközöknek és azoknak az adatoknak, amiket az eszközök gyűjtenek rólunk. Az egészségügyben a Testek Internete már egy ideje jelen van. Mi is a Testek Internete... Képzeld el az A.I. erejét, a mesterséges intelligencia erejét és kombináld azt a Testek Internetével. Az A.I. automatizálja a számításokat és a kogníciót. Automatizálni tudjuk a tanulást, az észlelést, a számítások végzését. Egy mindenre kiható, általánosan hasznosítható technológia, amit minden ipar hasznosítani fog, ami belép a munkahelyi hálózatainkba, a magánéleti hálózatainkba, az iskoláinkba, az iparainkba, a hivatalokba (kormányokba). A Testek Internetével teljes spektrumú A.I. felügyelet alatt leszünk, egységes számításokkal mérnek majd minket, az élet m-i-n-d-e-n területén, a jövőben. Ellenőrzik, rögzítik és megmondják majd, hogy mit ehetünk, kivel randizhatunk, kivel kell szaporodjunk és kivel tilos, mit érezhetünk, mit vehetünk, mennyi testi energiát használhatunk. Állandó monitorozással tudni fogják milyenek a vitális jeleink, hogyan teljesítünk egészségileg, milyen genetikai egyediségeink és egyedi genetikai azonosítóink vannak, mit árul el a genomunk a testi egészségünkről, a mentális egészségünkről, milyen jól teljesítünk, mennyire öregszünk, milyen fajta betegségekre vagyunk hajlamosak (+meddig megtérülő életben hagyni minket).. Van egy lopakodó Orwelli kicsengése!A.I. + IoB + 5G + nanites = cyborg hadsereg és cyborg rabszolgák a jelenleg még titkos űrprogramok hódító útjaira, hüllő szellemű vezetés alatt


Fordította: Exopolitika Magyarország IoB - Testek Internete (Internet of Bodies)


Kapcsolódó előadások (töltsd le 4K Video Downloader-rel, amíg fent vannak): The RAND Corporation: https://www.youtube.com/watch?v=-0bXU... Woodrow Wilson Center: https://www.youtube.com/watch?v=sZJa-... Atlantic Council: https://www.youtube.com/watch?v=bdqmC... World Economic Forum: https://www.youtube.com/watch?v=TZyzI... #internetofbodies #testekinternete #iob


 

186 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page