top of page

A tüskefehérje hatása... és egy jó hír: a testmozgás akadályozhatja a kóros fehérjék termelődését
A tüskefehérje hatása a mitokondriumokra; HBO2 terápia hatása az amiloidfibrinekre és egy jó hír: a rendszeres testmozgás mérsékelheti és akár megakadályozhatja az amiloidózis kialakulását

Parsifaler (1, 2) és Spartacus írása és több tanulmány felhasználásával.

Összefoglalás:

  1. A SARS-CoV2 víruson kívül egyetlen más vírusnak sincs ilyen erős hatása a mitokondriumokra. A tüskefehérje nagyon erős affinitással rendelkezik a mitokondriális mátrixhoz. Ez az, ahonnan képes gátolni a Complex IV1 működését.

  2. A tüskefehérje egy, a ciánmérgezéshez hasonló mérgezést is előidéz.

  3. Ez magyarázatot ad a Covid véralvadási zavarra, a fibrózisra, az amiloidózisra, a hipoxiára és, ami a legfontosabb, a hosszú COVID-ra.

  4. A HBO2 kezelés egy aerob szünetet biztosít a szervezet számára a megfelelő aerob anyagcseréhez, enyhítve ezzel a fennálló oxigénhiányt.

  5. A SARS-Cov2 tüskefehérje megzavarja a hem-molekulák normális kötődését, ezért megzavarja az oxigénellátást. Ez a funkcionális hipoxia hasonló a CO- és a cianidmérgezéshez, amelyek során a HBO2 terápia szokásosan alkalmazásra kerül.

  6. A tüskefehérje mérgezés (Covid19 és/vagy génterápiás injekció okozta károsodás) ellen a legjobb módszer a rendszeres testmozgás és a kiegyensúlyozott, antioxidánsokban gazdag, endotheltámogató étrend, különösen a D-vitaminban, étrendi nitrátban, szelénben és más, az endothel egészségét támogató oxidánsokban gazdag étrend.

  7. A rendszeres testmozgás mérsékli a tüskefehérje amyloidogén hatásait is. Eszerint a tanulmány szerint a rendszeres testmozgás 47%-os csökkenést eredményezett a preamyloid oligomer szintekben, és a Covid-19 megbetegedés esetén 100%-os túléléssel járt együtt.

  8. Az intenzív testmozgás azonban a különböző etiológiájú, tünetmentes szívbetegségek esetén hirtelen szívhalállal járhat, ezért mindenképpen klinikai kivizsgálás szükséges a megkezdése előtt.


(...)


 

346 megtekintés

Comentarios


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK