top of page

A világ sokkal korruptabb, mint amitől féltél

Eredeti cikk:

The World is Far More Corrupt than You Feared, BY Dr. VernonColeman ON FEBRUARY 3, 2023

Schiller Mária küldeménye
A BBC már nem igazán csinál "híreket".

Most, hogy a szervezet a Bilderbergerek és a Világgazdasági Fórum propagandaállomása lett, a BBC honlapja inkább a lépcsőházakba ragadt kanapékkal küzdő rettenthetetlen polgárok történeteivel izgatja nézőit.

Íme tehát néhány "valódi" hír, amelyekről gyanítom, hogy a BBC talán lemaradt, mert kétségbeesetten igyekezett elkerülni az összeesküvők és a kollaboránsok bosszantását.


(A BBC-nek valószínűleg azért nem volt helye ezeknek a dolgoknak, mert túlságosan lefoglalta a tudósítás, hogy 1981-ben kirúgtak a hadseregből egy leszbikus nőt, akinek Tina Turner posztere volt a falán, figyelmeztették a háztulajdonosokat, hogy ha a fatüzelésük nem felel meg a szabályoknak, 300 fontra büntethetik őket, és beszámoltak arról a fontos hírről, hogy Michael Jackson unokaöccse fogja őt alakítani egy életrajzi filmben. A BBC pedig évi 159 fontot kér a tévéadóért.)


1. Miután a klímaváltozás-kultusz hívei nyomást gyakoroltak rájuk, hogy fogadják el a globális felmelegedés mítoszát, a dél-afrikaiak küszködnek azzal, hogy elegendő áramot termeljenek, és a nemzetet rendszeres áramkimaradások gyötrik. Dél-Afrikának rengeteg saját szénkészlete van, de a nemzetet arra kényszerítették, hogy elfogadja, hogy a világ el fog olvadni, és ezért szélmalmok segítségével próbál áramot termelni. Egy olyan országban, ahol a szél megbízhatatlan, ez katasztrofális, és – teljes mértékben az éghajlatváltozással kapcsolatos őrülteknek köszönhetően – Dél-Afrika jelenleg közel áll a nemzeti katasztrófahelyzethez.

Itt az ideje, hogy a Black Lives Matter rajongói kiálljanak a dél-afrikaiakért (akik közül néhányan történetesen feketék), és megmondják nekik, hogy hagyják figyelmen kívül az őrült klímaváltozás-kultistákat.

2. Íme néhány elszigetelt tény. Tedd őket a megfelelő sorrendbe, és próbáld meg összerakni őket. Először is, Zelenszkij, a vezetőnek álcázott ukrán komikus úgy tűnik, örül annak, hogy a jelenlegi világháború kiterjedt a Közel-Keletre, és ezért közel áll ahhoz, hogy globális konfliktussá váljon. Másodszor, a CIA amerikai vezetője vezető amerikai politikusokkal együtt Izraelbe látogatott. Harmadszor, a Gazprom nagy orosz olajvállalat 40 milliárd dolláros üzletet kötött Iránnal. Negyedszer, az orosz és iráni bankok összekapcsolódtak, és a két ország új kereskedelmi útvonalat alakít ki, amely Indiát is érinti. Ötödször, Izrael bombázta Iránt – kínai gyártmányú fegyverekkel. Érdekes módon, bár tudomásom szerint senki sem mondta, hogy ez így volt, a New York Times állítólag arról számolt be, hogy ezt nem azért tették, hogy megakadályozzák, hogy Irán fegyvereket küldjön Oroszországnak.


3. Gyermekek egy generációját tették majdnem tönkre (mind fizikailag, mind szellemileg) a halálos Covid-betegek, az értelmetlen maszkok és a zárlatok. Az iskolák bezárására soha nem volt szükség, de a tanároknak még hosszabb szabadságot adott, és úgy tűnik, a szakszervezeti tagok kedvet kaptak a nappali televíziózáshoz.

A több pénzért folytatott sztrájk a jól fizetett tanárokból a tisztesség utolsó maradványát is kivette.

Azok a tanárok pedig, akik nem voltak hajlandóak megmondani, hogy otthon maradnak-e (hogy az iskoláikat bezárják, és ők mégis megkapják a fizetésüket), a világtörténelemben ritkán látott mélységű erkölcsi romlottságról tettek tanúbizonyságot.


4. Köztudott, hogy

a brit hírszerzés az egész hamis világjárvány alatt pszichológiai műveleteket folytatott, és "megfigyelte" azokat, akik megkérdőjelezték a brit kormány által elmondott hazugságokat. Részben az ő tevékenységüknek köszönhetően már nincs szabad sajtónk, és Nagy-Britannia már nem demokrácia.

Ezek a hírszerző tisztek nem elég intelligensek ahhoz, hogy felismerjék, hogy a saját országukat teszik tönkre? Vagy nem érdekli őket? Mára egyébként az is világossá vált, hogy a brit hírszerző szolgálatok a Balkánon is pszichológiai műveleteket hajtottak végre, és félretájékoztatással démonizálták Oroszországot. (Természetesen nagyrészt a hírszerző szolgálatoknak köszönhető, hogy ki vagyok tiltva minden közösségi médiából. Gyanítom, hogy legalábbis a nevemben működő hamis oldalak egy részét a hírszerzés ügynökei irányítják).


5. Pakisztánt komoly gazdasági problémákba kényszerítette a Nemzetközi Valutaalap (IMF), amelyet valójában Amerikai Valutaalapnak kellene hívni. Az IMF ráerőltette az árfolyamokra vonatkozó nézeteit, és ezzel hatalmas problémákat okozott. Az IMF olyan a pénzügyi tanácsadáshoz, mint McCannék a bébiszitterkedéshez.


6. Ukrajna Amerika által biztosított rakétákkal támadott meg egy kolostort. Ha orosz rakéták csapódtak volna be egy kolostorba, a BBC és a többi propagandamédia máris a sztori körül forogna.


7. Kérjük, látogasson el Patrick Henningsen abszolút kiváló www.21stcenturywire.com oldalára, és olvassa el a "Are Covid-19 `Vaccines' a Military Biodefense Response Gone Terribly Wrongly Wrong?" című lenyűgöző cikket. Patrick (aki a UK Column News-on sugárzott bölcsességeiről is ismert) rendszeresen publikál olyan cikkeket, amelyeket nem szabad kihagyni, ha szélesebb rálátást akarunk kapni őrült világunkra.


9. A második világháború után Németországnak békeszerető nemzetté kellett volna válnia. Most az atomháború felé vezető úton halad.

Németország azzal fenyegetőzött, hogy Oroszországot romhalmazzá változtatja, és hogy őszinte legyek, ez nem hangzik számomra rettenetesen békésen.
Bárki, aki Ukrajnát támogatja, segít minket egy globális háborúba és valószínűleg egy nukleáris háborúba vezetni, és felelős ukránok és oroszok ezreinek megöléséért.

Csak gyilkos pszichopaták támogatják az Ukrajnának történő további fegyverkezést. Tényleg nem értik eléggé, hogy a nagy fegyvergyártó cégek irányítják az ukrajnai háborút. Leszarják, hogy az ukránokat ágyútölteléknek használják.

Bárkit, aki támogatja ezt a háborút, és ukrán zászlót lengetve támogatja a mészárlást, egy napon háborús bűnösként le kellene tartóztatni.
A fegyvergyártó cégek nem tudnak nagy pénzt keresni, ha a kormányok raktárakban tárolják a megvásárolt bombákat és töltényeket ahelyett, hogy felhasználnák azokat. A fegyvergyártó cégeknek úgy van szükségük a háborúkra, mint a gyógyszergyártóknak a krónikus beteg emberekre.

A gyógyszergyártók nem akarják, hogy a betegek meggyógyuljanak, és a fegyvergyártók nem akarják, hogy kitörjön a béke.

Az összeesküvők vagy globalisták négy üzleti csoport nevében dolgoznak: a bankárok, a drogcégek, a médiaóriások és a fegyvergyártók: a világ négy legkorruptabb és legbecstelenebb csoportja. Ez a történelem legnagyobb bűnszövetkezete.

10. A laposföldhívők azt állítják, hogy az ukrajnai háború hamis. Ha ez igaz lenne, akkor a BBC és a főáramú média olyan lelkesedéssel népszerűsítené a háborút, mint amilyen lelkesedéssel a hamis világjárványt. A háború valós, és a főáramú média kudarca, hogy nem tudósít a történésekről, bizonyítja, hogy mennyire valós. Ha már szóba került Ukrajna (amely sok éven át a világ egyik legkorruptabb országa volt), érdemes rámutatni, hogy

a kijevi adóhatóság vezetőjét súlyos csalással vádolták meg, miután a rendőrség házkutatást tartott négy (igen, négy) lakásának egyikében.

11. Az utakat eltorlaszoló és a mentőautókat megállító exhibicionisták a hideg és az éhezés révén népirtást hirdettek (a klímaváltozás mítoszának részeként).

A net zero szélsőségesek erősen szponzorált és jóváhagyott tevékenységének eredményeként az új törvények lehetővé teszik a rendőrség számára, hogy szinte minden tüntetést leállítson az Egyesült Királyságban. Ezt előre láttad, ugye?

12. Természetesen mindenért a Brexitet okolják, miközben a mérgező, fasiszta maradáspártiak azért küzdenek, hogy Nagy-Britanniát visszavezessék az EU-ba. Az Egyesült Királyságot azért büntetik, mert két ujjal mutogat Brüsszelnek, hiszen az EU-t mindig is úgy tervezték (a baloldali nácik), mint egy lépést a Nagy Újraindulás felé. Most Guy Verhofstadt, egy őrült küldetésű eurokrata azt állítja, hogy Putyin nem szállta volna meg Ukrajnát a Brexit nélkül.

Verhofstadt kapja a hét leghülyébb Brexit-ellenes ostobaságáért járó díjat.

Gyanítom, hogy az EU támogatóinak ezrede bármit megtesz és mond, hogy megdöntse a brit nép szabadságra leadott szavazatát.


Vernon Coleman legújabb könyvének címe: "A pénzedet és az életedet akarják". Megvásárolható a honlapján található könyvesboltban. Ha nem veszik meg, kérem, ne panaszkodjanak, hogy nem értik, mi történik, vagy mi fog történni ezután.582 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK