top of page

A WHO le akarja vadászni az oltatlanokat (Vajda Miklós)

Amit a hazai sajtó sem mond el nekünk

„Ha az orvosi szabadságot nem írjuk bele az alkotmányba, eljön az idő, amikor az orvostudomány titkos diktatúrává szerveződik, hogy a gyógyítás művészetét az emberek egy osztályára korlátozza, és megtagadja az egyenlő jogokat másoktól; e köztársaság alkotmányának különös előjogot kell biztosítania az orvosi és a vallásszabadság számára.” Benjamin Franklin.


Tudtuk, hogy ez előbb-utóbb bekövetkezik. A liberálisoknak hatalomra van szükségük, és ezt csak úgy érhetik el, ha a tömegeket megfélemlítik, hogy behódoljanak.

Ausztrália most egy "új változattal", a "Ninja" változattal néz szembe. Maria Zeee csatlakozik hozzánk, hogy megvitassa az Ausztráliában zajló eseményeket, ahogy felkészülnek arra, hogy újra bezárják a nemzetüket!

Az új „NINJA” covidváltozat „lehet” a leghalálosabb.


Most komolyan azt hiszik, hogy ettől a szótól, hogy ninja... bepánikolunk, és rohanunk oltani?


Dr. Tedros Ghebreyesus korlátozó intézkedéseket javasol!


"Aggódok amiatt, hogy a Covid-19 esetek száma tovább fog növekedni". A WHO főigazgatója, Dr. Tedros Ghebreyesus – az etióp bolsevik, aki Bill Gates megfizetett ügynöke – azt javasolta a kormányoknak, hogy vezessenek be olyan korlátozó intézkedéseket, mint például az arcmaszkok, hogy „megküzdjenek” a globális covid esetek megnövekedésével.


Rochelle Walensky, a CDC igazgatója oltást szorgalmaz.


Sok amerikai alul van oltva, ami azt jelenti, hogy nem áll naprakészen a COVID-19 vakcinával. "Az üzenetem egyszerű: elengedhetetlen, hogy ezek az amerikaiak azonnal megkapják a második emlékeztető oltást." Nem hagyják ezt annyiban. Mégis hányan mondanak majd nemet? Illetve hányan fogják még vakon követni ezeket a hazug elmebetegeket és a kamujárványukat?


Már tavaly világos volt, hogy egy megtervezett biológiai háború zajlik az egész emberiség ellen!

Aki még mindig úgy gondolja, hogy vége van a vírusőrületnek, a járványoknak, a kényszeroltásoknak, a zsarolásoknak, a korlátozásoknak, és az USA vagy az EU vagy a NATO vezetői meg akarják őt védeni vagy menteni bármitől, az óriási tévedésben tengeti az életét.

Különös tekintettel arra, hogy Klaus Schwab és kiszolgáló csicskái már döntöttek, a megélhetésünk, az energiaellátásunk és az élelmiszerellátásunk elpusztításáról a 4. Ipari Forradalom bevezetésének érdekében.


MOST VÉLETLEN NEM EZ ZAJLIK BOLYGÓSZINTEN? És mindezt olyan háttérhatalmi elit valósítja meg a szemünk láttára, akiket nem választott meg soha senki.


 

Forrás:1 061 megtekintés

Comentarios


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK