top of page

A WHO-t fel kell számolni! Ez most már bűnszövetkezetben elkövetett emberölés és terrorizmus!
Dr. Fórizs Eszter és Kincsesné Salca Mária küldeménye


Ugyanez a videó kiegészítve a prezentáció diáival:


Dr. David Martin WHO-t leleplező előadása az EP-ben (részletek)


A Covid-19 ügyét vizsgálva rájött:


110 éve hazudnak nekünk: – egy csoport, nagyon kisszámú ipari, bűnöző összeesküvő úgy döntött, hogy az emberi népesség egészét alárendeli a saját bűnös profit-érdekeinek, – miközben az emberiség többi részét elszegényíti és megöli.


Az „elfogadható halálozási arány” ipari paraméterré vált – a Pfizer és a Moderna szavai szerint, – miután felhatalmazást kaptak arra, hogy megkezdjék az emberi lények megölését, céljaik elérése érdekében.

A WHO – 1947-es megalakulása óta: – egy bűnöző kartell.

Erre bizonyító dokumentumok vannak.


A „halálos világjárvány” évében az életbiztosítók harminc milliárd dollárral kevesebb kártérítést fizettek ki. Az adatok nem hazudnak: – nem volt „világjárvány”. Tervezett népirtás volt.

2011-ben is volt világméretű vakcinázási programjuk, és a klinikai kísérletekben „malária elleni” injekciókkal 66 félévesnél fiatalabb csecsemőt öltek meg, – az ú.n. kontrollcsoportban további 28 babát, szintén „nem sóoldattal”, hanem valamilyen patogén folyadékkal.

A WHO alapítói 1947-ben – saját szavaik szerint is – bűncselekményekre készültek: – különben nem kötöttek volna ki maguknak bármiféle nyomozási, jogi eljárás és büntetés alóli abszolút mentességet. Ezt több mint a diplomáciai mentesség: – ez a bűnszervezet saját törvényt alkotott magának.


Az alapítók egyike: Dr. René Sand, 1940-ben dachaui kórházban „élvezte a német vendégszeretetet”, és a Rockefeller Alapítvány őt jelölte ki a WHO első főigazgatójának. – Öt év múlva René Sand tette hivatalossá a WHO valódi célját, írásban.


Brock Chisholm főigazgató szerint a WHO fő célja: a népességszabályozás.


Ez nem köz-egészség-ügy, ez annak a népirtó programnak a folytatása, amely 1913-ban az eugenikai iroda létrehozásával kezdődött az USA-ban.


Ez a bűnszervezet a saját magának biztosított mentesség védelmében maga dönti el: – ki éljen, ki haljon meg, ki kapjon egyáltalán esélyt az életre.

És ez nem túlzás.


A WHO költségeinek 88%-át a Gates Alapítvány fizeti.


Ez nem jótékonyság, ez irányított adomány, – sért minden versenytörvényt, – ez tilos. Ez adózási bűncselekmény: – ez bűnszövetkezetben elkövetett pénzmosás.


És ez most már bűnszövetkezetben elkövetett

emberölés és nemzetközi terrorizmus!


Ez a WHO nevű bűnszervezet megfogalmazta a célját, a mentességét biztosító törvényt, megszervezte a finanszírozását, a koronavírus betegítőbbé tételét, – és megtervezte azt is, hogyan „eteti meg” a közvéleménnyel, hogy „világjárvány” van, ezért fogadják el a – „sürgősségre” hivatkozva a sokéves kötelező teszteléstől eltekintve engedélyezett (betegítő, vagy gyorsan ölő) – „oltást”, illetve, hogyan kerülje el az orvosi ellen-intézkedéseket.

(Érdemes követni a magyar feliratos video-előadás második felét is.)


Dr. David Martin életmentő zárógondolata:


A WHO-t fel kell oszlatni!


A WHO-ból ki kell lépnünk, mielőtt ennek a világot súlyosan fenyegető bűnszervezetnek a rabszolgáivá tennének mindnyájunkat, választott vezetőinkkel együtt!

Szakács Árpád az Ultrahangon hív fel minket élet-halál-szabadságharcra:


1 172 megtekintés

Opmerkingen


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page