top of page

„Állítsátok meg a lövéseket!” – 42 orvos 9 percben


A cikk eredetije:

Dr Mark Trozzi, August 17, 2022:


Segítsen ez a videó abban, hogy több ártatlan embert ébresszünk fel, több életet mentsünk meg és helyreállítsuk az igazságot.

Elmúltak azok az idők, amikor csak néhányan voltunk, akik felemelték a szavukat. Kanadában és a világon rengeteg becsületes tudós és orvos van, akik elmondják az igazságot, és harcolnak a kovid-injekciók leállításáért.


Ezek az „oltások” nem védőoltások; ezek veszélyes genetikai injekciók, további titokzatos, nem ismertetett titokzatos összetevőkkel. Szigorú meghatározás szerint ezek „biofegyvereknek” minősülnek (ld. itt és itt). A mellékhatások és a halálozási statisztikák megdöbbentőek (ld. itt és itt).

Megdöbbentő, hogy még nem tartóztattak le tömegesen olyan személyeket, akik számos pozíciót töltenek be a kormányokban és más intézményekben, és továbbra is figyelmen kívül hagyják a valódi tudományt, hazudnak a nyilvánosságnak, és erőltetik ezt a mérget; sőt, még azt is előírják, hogy az embereket ezzel injekciózzák.

Ugyanezek az elkövetők törvénytelenül üldözik azokat felelősségteljes orvosokat, tudósokat és másokat, akiknek fontos az erkölcsük, az esküjük és a hivatásuk tisztasága.


Kérjük, osszák meg ezt a videót, különösen azokkal az ártatlan emberekkel, akik hisznek a főáramú médiaszörnynek, és azt hiszik, hogy csak néhány szélsőséges orvos követeli az injekciók leállítását. 


819 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg