top of page

Amerika első 15 perces városa és az emberek adatai (Vajda Miklós cikkajánlója)
 Az arizonai Tempe-ben alapították Amerika első 15 perces városát, Culdesac néven. Ez a koncepció a globalista szekta és a Világgazdasági Fórum víziója, amely a környezetbarátabb fejlődést állítja maga elé.


A 15 perces város egy SMART város, amely minden lakosát állandó megfigyelés alatt tartja, és minden személyes adatát rögzíti. A globalisták célja minden egyes ember adatainak összegyűjtése és megismerése a bolygó jövője és a klímaváltozástól való megmentése érdekében. A Culdesac lakói viszont új életmódjukat izgatottan fogadják. A környék autómentes életre tervezett, de sokan aggódnak, hogy ez az Agenda 2030 rémálom-negyedeket hoz Amerika-szerte.


Az „Úttörő városoknak” választott további városok közé tartozik: 

Apeldoorn, Hollandia; Barcelona, Spanyolország; Belfast, Egyesült Királyság; Bengaluru, India; Bilbao, Spanyolország; Bogotá, Kolumbia; Brazília, Brazília; Buenos Aires, Argentína; Cordoba, Argentína; Daegu, Dél-Korea; Dubai, Egyesült Arab Emírségek; eThekwini (Durban), Dél-Afrika; Faridabad, India; Gaziantep, Törökország; Hamamatsu, Japán; Hyderabad, India; Indore, India; Isztanbul, Törökország; Kaga, Japán; Kakogawa, Japán; Kampala, Uganda; Karlsruhe, Németország; Leeds, Egyesült Királyság; Lisszabon, Portugália; London, Egyesült Királyság; Maebashi, Japán; Manila, Fülöp-szigetek; Medellín, Kolumbia; Melbourne, Ausztrália; Mexikóváros, Mexikó; Milánó, Olaszország; Moszkva, Oroszország; Newcastle, Ausztrália; és Toronto, Kanada…

 

Amikor eléri a városát, ne feledje, akárcsak a Hotel California: „Bármikor kijelentkezhet, de soha nem tud elmenni.” Itt az ideje, hogy ellenálljon.

 

Források:

 

814 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page