top of page

Amikor a szólásszabadság véget ért (Dr. Vernon Coleman jegyzete)
Eredeti cikk:

When Free Speech Ended, THE EXPOSÉ, OCTOBER 29, 2023, By Dr. Vernon Coleman

Schiller Mária küldeménye


Sokan azt hitték, hogy győzelem volt, amikor David Irving történészt börtönbe küldték, mert megkérdőjelezte a holokauszt mértékét. De ironikus módon ez a fasizmus és az elnyomás győzelme volt, és egy nagyon csúszós lejtőn lefelé vezető utazás kezdete volt.

Irving bűne az volt, hogy megosztotta véleményét, és úgy mondta el az igazat, ahogyan látta, és ez kétségtelenül sértő volt sokak számára, akik úgy vélték, hogy tévedett, de a szólásszabadság elvét, amelyet régóta támogattak, figyelmen kívül hagyták, hogy megpróbálják elhallgattatni a kellemetlen véleményeket, és megnyugtatni azokat, akik megsértődtek.

Ma az ezzel való visszaélés veszélyes és pusztító tevékenység.

A főáramú újságírók mindig hangosan panaszkodnak, valahányszor kollégáikat letartóztatják vagy cenzúra alá vetik, de a globális felmelegedésről és a Covidról szóló igazságokat megosztani próbáló írókat módszeresen elnyomják és cenzúrázzák, az újságírói csoportok tiltakozása nélkül.

A szerkesztők és az újságírók nagy felhajtást csapnak az úgynevezett Slapps (Stratégiai perek a nyilvánosság részvétele ellen) miatt. Ezek olyan rágalmazási vagy adatvédelmi ügyek, amelyeket gazdag emberek vagy cégek indítottak újságírók és kiadók zaklatására, megfélemlítésére és végső soron elhallgattatására. De legalább ezek az esetek a nyilvánosság előtt vannak.

A szomorú tény az, hogy az elmúlt három évben (vagy az én esetemben még sok éven belül) a főáramú újságírók segítettek elfojtani az igazságot és megszüntetni minden tudományos vitát.

A BBC valójában azzal dicsekedett, hogy nem ad műsoridőt senkinek, aki megkérdőjelezi az oltást – „akár igaza van, akár nincs”. És ez, úgy tűnik, ma már elfogadható. Azt a szerzőt, aki könyvet ír egy vitatott témáról, valószínűleg mindenütt felrobbantják a névtelen, egycsillagos kritikákkal, mielőtt egyetlen példányt eladnának a művéből.

Nem ritka, hogy az egycsillagos értékelések szerzői azzal kérkednek, hogy nem vették meg, nem nézték meg vagy nem olvasták a kérdéses könyvet.

Sőt, míg a rendőrség gyakran úgy tűnt, hogy megvédi vagy segíti a globális felmelegedés ellen és a Black Lives Matter mellett tiltakozókat, a hamis világjárvány és a globális felmelegedési álhír miatti tiltakozásokat erősen ellenőrizték.


A fentiek részlet Vernon Colemannak a covidról és a nagy visszaállításról szóló legújabb és utolsó könyvéből – „Truth Teller: The Price”

741 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page