top of page

Andrew Bridgen parlamenti képviselő az „oltási” túlhalálozásról a brit parlamentben

Eredeti cikk:

Schiller Mária küldeménye


Andrew Bridgen, az északnyugat-leicestershire-i képviselő kilenc hónapos petíció és több mint 20 elutasítás után elérte, hogy a Parlamentben elnapolt vitát folytassanak. Ma, október 20-án először láthattuk őt az Egyesült Királyság parlamentjében, amikor a 2021 januárja óta bekövetkezett katasztrofális számú többlethalálozásról beszélt.


A kormány stratégiai lépése miatt gyanítható volt, hogy nem sok képviselő lesz jelen, mivel a vitát péntekre tűzték ki, és bár a Parlament Házában 650 képviselő foglalhat helyet,

kevesebb mint 20 képviselő volt jelen ennél a rendkívül fontos témánál.

Tekintettel arra, hogy a választópolgárok számos levelet küldtek a képviselőknek országszerte, amelyben kérték, hogy vegyenek részt a vitán, ez a szégyenletes részvétel azt mutatja, hogy

egyes képviselők elfelejtik, hogy a nép képviseletében vannak, és ezért értünk kellene dolgozniuk.

Mindazonáltal, amikor Andrew Bridgen felállt, hogy felszólaljon, a brit közvélemény támogatása érezhető volt. Hangos éljenzés hallatszott a kinti tömegből, hogy támogassák az Egyesült Királyság egyetlen politikusát, aki folyamatosan felhívja a figyelmet a túlzott halálesetekre, amelyekről a kormány és a média egyaránt úgy döntött, hogy nem vesz tudomást.


SENKIT SEM ÉRDEKEL, HOGY SENKIT SEM ÉRDEKEL


Bridgen azzal kezdte, hogy "2021 óta több túlhalálozást tapasztaltunk, mint egész 2020-ban. A világjárványtól eltérően azonban ezek a halálesetek nem aránytalanul az idősek közül kerülnek ki".


"Más szóval – mondta – a túlzott halálozások az életük virágkorában lévő embereket sújtják, de úgy tűnik, senkit sem érdekel. Attól tartok, a történelem nem fogja kegyesen megítélni ezt a házat. Ami még rosszabb, egy olyan ország számára, amely elkötelezett a szabad és őszinte véleménycsere mellett, úgy tűnik, hogy senkit sem érdekel, hogy senkit sem érdekel."


Andrew Bridgen szerint a média csúnyán cserbenhagyta a brit közvéleményt, és gyanítja, hogy a mai vita figyelmen kívül hagyásával ismét cserbenhagyják a közvéleményt.


"Azt gondolhatnánk, hogy egy vita a többlethalálozásról tele lesz számokkal, de ez a beszéd nem tartalmaz olyan sok számot, mert a legtöbb fontos számot eltitkolták.


Más adatokat furcsa módon torzítva mutattak be, és az aggódó emberek, akik fontos megállapításokra akartak rávilágítani és kérdéseket akartak feltenni, megmagyarázhatatlanul támadásnak találták magukat."


Annyira féltek a többlethalálozástól, amit "COVID-19"-nek neveztek el. Bridgen azonban azt mondta, hogy,

"Ma már lényegesen több a többlethalálozás, méghozzá fiatalabb embereknél, és teljes és hátborzongató csend van".

"A bizonyítékok egyértelműek, hogy a vakcina bevezetését követően egyértelműen megnőtt a halálozás – mondta Andrew Bridgen a Háznak, és azt is kifejtette, hogy "2021/22 telén volt egy kegyelemdöfés, mert a vártnál kevesebb volt a légúti halálozás, de egyébként a többlet folyamatosan ezen a magas szinten van".Néhány kulcsfontosságú pont

  • Az életveszélyes sürgősségi esetek miatti mentőhívások a vakcina bevezetéséig napi 2000 hívás között állandósult. Onnantól kezdve ez napi 2500-ra emelkedett, és a hívások azóta is ezen a szinten maradtak.

  • A biztonsági probléma észlelésére szolgáló felügyeleti rendszerek mind pirosat villantottak, de senki sem figyelt.

  • Az oltóanyag bevezetésével a rokkantsági betegségben szenvedő és munkaképtelen emberek számára nyújtott személyi független kifizetések (PIP) az egekbe szöktek, és azóta is folyamatosan emelkednek.

  • A kísérleti adatok azt mutatták, hogy nyolcszáz injekciót kapott emberből egynek volt súlyos mellékhatása, ami azt jelenti, hogy ennek kockázata kétszer akkora volt, mint a Covid kórházi kezelés megelőzésének esélye.

  • A 65 év alattiak körében 2020 áprilisától 2021 márciusának végéig valamivel több mint 14 000 többlethalálozás történt az oltás előtt. Azóta azonban csak ebben a korcsoportban több mint 21 000 többlethalálozás történt.

  • A 15-19 éves férfiak körében 2021 második felében naponta közel két többlethalálozás történt, de potenciálisan még ennél is több, ha a halottkémhez irányítottakat teljes mértékben figyelembe vesszük.

Több mint 20 elutasítás után, mielőtt felvethette volna ezt a témát a Parlamentben, Andrew Bridgen azt mondta: "Végre itt vagyunk, hogy megvitassuk a haldoklók számát". Így folytatta:

"Semmi sem lehetne ennél súlyosabb. Számos országot jelenleg halálozási időszak sújt, és senki sem akar erről beszélni".

Kérjük, nézzék meg az alábbi videót, ahol Andrew Bridgen először kapott igazi lehetőséget arra, hogy beszéljen erről.


Hatalmas köszönet Andrew Bridgen-nek, hogy nem adta fel.

442 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page