top of page

Angelika Mihalik: Az mRNS-sel történő „DNS génszerkesztés” már nem összeesküvés-elmélet
Ez a bejegyzés leleplezi a Modernának és a "tényellenőrzőknek" a hazugságait és mulasztásait. Ezek aljasul azt állították, hogy az mRNS-injekciók nem képesek megváltoztatni az emberi DNS-t.

Bebizonyítom, hogy mindeközben a Moderna titokban, a színfalak mögött az emberi gének módosításán munkálkodott.

Nemrégiben írtam egy sorozatot az mRNS "Covid vakcinákról", amelyek – nem várt módon – reverz transzkripcióval bejutnak az emberi DNS-be és furcsa DNS genetikai kódokat hoznak létre az emberi sejtekben, beleértve a p130 tumorgén kódját, valamint a tüskefehérje előállítására szolgáló állandó DNS kódot.

Ez teljesen ellentétes azokkal az ígéretekkel, miszerint a "Covid vakcina olyan ártalmatlan tüskefehérjét hoz létre, és 2-3 nap után nem működik tovább a testben", sőt egyre több tudományos kísérlet igazolja, hogy az mRNS "Covid vakcinák" messzemenő, káros ès tartós genetikai hatásokkal rendelkeznek.

Azóta új információkkal találkoztam arról, hogy a Moderna teljes gőzzel halad előre azzal, hogy

az emberi DNS-t módosító és szándékosan átszerkesztő mRNS-technológiát hozzon kereskedelmi forgalomba.

Ez hihetetlenül veszélyes.

Meglepő módon erről a hírről a mainstream média nem számol be széles körben.

Először is, olvasd el két korábbi cikkemet:A legrosszabb félelmeink váltak valóra: A Pfizer mRNS átíródik DNS-be Megjelent egy új tanulmány: A Pfizer BioNTech COVID-19 mRNS-vakcina BNT162b2 in vitro in humán májsejtvonalban történő intracelluláris reverz transzkripciója. A tanulmány szerint a laboratóriumi vizsgálatok azt mutatják, hogy az mRNS vakcina TÉNYLEG beépül az emberi sejtek DNS-ébe. Ez azt jelenti, hogy a Pfizer vakcina akár egyszeri beadása tartósan megváltoztatja az érintett sejtek DNS-ét...A Pfizer mRNS-vakcinából átírt DNS MUTÁNS gp130 tumorgént tartalmaz. Az előző bejegyzésemben egy tudományos cikkről írtam, amely bizonyítja, hogy a Pfizer mRNS vakcina reverz tranzkropcióva beírodik az emberi DNS-be. A cikk hatalmas érdeklődést és rengeteg kommentet váltott ki, amelyek közül sokan hihetetlenek voltak. Ha még nem olvastad, KÉRLEK ELŐSZÖR OLVASD EL, mielőtt ezt a cikket elolvasnád. Ellenkező esetben elveszhet, és nem is fogod fel a jelentőségét annak, hogy a szeretteiddel mi történik.

A Fierce Biotechben megjelent egy tüzes stílusban megírt, minden kritikát nélkülöző cikk, amely – szándéktalanul – megerősített néhány, a cikkeimben kiemelt állítást.

Konkrétan:

 • A Moderna a múltban már aktívan dolgozott az emberi DNS módosításán - a DNS-módosítás folyamatban lévő munka volt, nem pedig "lehetetlennek tartott dolog".

 • Ezért a Moderna tudta, hogy az mRNS technológia képes az emberi DNS módosítására.

 • A Moderna nagyon jól tudta, hogy az mRNS nanorészecskéi az emberi májat célozzák meg


A Moderna 2021-ben tett kijelentésekor tehát a Moderna számára már ismert volt, hogy hazudik e körben.Most, miután a Moderna évekig dolgozott azon, hogy az mRNS génszerkesztést kereskedelmi forgalomba hozza, tudjuk azt, hogy a fenti állítás hazugság volt.

Mire törekszik a Moderna ebben a Metagenomi üzletben?

Úgy tűnik, két dolgot akar érni

 • Működésbe hozni egy olyan "rendszert, amely lehetővé teszi a nagy DNS-töredékek precíz integrálását az genomba". Mint tudjuk, a Moderna mRNS Covid vaxa valóban létrehoz DNS-szakaszokat, azonban ezek nem biztos, hogy megfelelően integrálódnak a 23 kromoszómánkba, és így ellenőrizetlenül expresszálódhatnak a genomba. Fentebb részletesebben: "Az ASGCT-n bemutatott kutatásunk leírja, hogy az első a kategóriában programozható CAST génszerkesztő rendszerünk hogyan használható nagy DNS-töredékek precíz integrálására a célzott genomokba, valamint az ilyen rendszerekben rejlő lehetőségeket mind az ex vivo, mind az in vivo génterápiák fejlesztésében".

 • Azzal együtt, hogy a Moderna kiválóan ért a májban, petefészkekben, herékben stb. előnyösen megtelepedő, hosszú életű, tüskéket termelő DNS-t létrehozó nanorészecskék létrehozásához, nem rendelkezik alapvető kompetenciával annak eldöntésében, hogy milyen konkrét génszerkesztések kerülhetnek kereskedelmi forgalomba: "A Metagenomi felfedező platformja természetes mintákból talál olyan DNS-t, amelyet szekvenálni lehet, hogy új génszerkesztési eszközöket hozzon létre."

Tapsoljunk vagy féljünk ezektől a szigorúan titkos fejlesztésektől?


A génszerkesztés csábítása és veszélyei

Először is, a génszerkesztés olyan téma, amelyet racionálisan, rendkívül kritikusan, de nyitottan kell átgondolnunk. Például a 23andme szerint nekem állítólag van egy "cukorbetegség-génem". Ez nem egy olyan gén, amit szeretnék, vagy amit az utódaimnak szeretnék átadni. (Túl késő) Tisztában vagyok vele, hogy a "cukorbetegség-gének" nem teljesen negatívak, és bizonyos túlélési előnyökkel járnak. A cukorbetegség génjének kivágása azonban olyan dolog, amit legalábbis intellektuális lehetőségként mérlegelni tudok.

A génszerkesztés viszont több veszéllyel is jár. Azoknak, akik hozzám hasonlóan, az evolúcióban hisznek: a genetikai rendszereink évmilliárdok alatt fejlődtek ki, egy evolúció, fokozatos fejlődés, valamint óriási variációjú próbálkozások és sok hiba révén.

Ennek a több milliárd éves evolúciónak az eredménye határozottan tökéletlen, de működő, rugalmas, kifinomult és robusztus emberi és állati ökoszisztémát eredményez, ahol különböző és sokféle állat és ember él együtt, növekszik, harcol, szaporodik, ellenáll a betegségeknek stb.

Amint az elmúlt két év megmutatta, az emberek, még a legrosszabb, gonosz kísérletezők által létrehozott laboratóriumi vírusokat is könnyedén le tudjuk küzdeni, az évezredek során kifejlesztett veleszületett immunrendszerünk segítségével. Azok számára, akik hisznek Istenben, az emberi genetikát Isten azért tervezte, hogy az Ő képmására legyünk, hogy használjuk, hogy éljünk, gondolkodjunk, hibázzunk, szerelmesek legyünk és szaporodjunk. A génjeink csodálatosan különbözővé tesznek minket.

A genetikai kód a vallásos emberek számára szó szerint Isten programja minden emberi lény számára. Ennek megváltoztatása (szemben például a testi sérülések sebészeti úton történő kijavításával) egyenesen sérti az Isten által készített, legszentebb, belső "programunk" kódolását.

Az emberi génszerkesztés természeténél fogva "transzhumanista", hiszen az emberi testet úgy módosítják, hogy az túlmutasson a természetes fejlődési pályáján.

Ezért, bár mi emberek, habár szabadon, bármin gondolkodhatunk, beleértve a "génszerkesztést" is, mégis maximális szkepticizmussal kell erre tekintenünk.

Akár Istenben, akár az evolúcióban hiszünk, mindenesetre a jelenlegi emberi tudásunk és biztonsági dolgaink egyszerűen nem alkalmasak arra, hogy támogassanak egy olyan veszélyes és messzemenő dolgot, mint a génszerkesztés.

Mi romolhat el?

Hadd adjak egy rövid listát, amelyet kiegészítek azzal, amit már korábbi cikkeim hozzászólásaiban önök írtak:

 • Lényegében nincs lehetőségünk a génszerkesztés ellenőrzésére. A Moderna teljes titoktartásban végzi a potenciálisan nagyon veszélyes "génszerkesztési" kísérleteit. A "teljes titoktartás" ténye, amely a legalapvetőbb emberi kóddal végzett kísérleteket övezi, önmagában is förtelmes és valószínűleg etikátlan, ha nem egyenesen bűncselekmény.

 • Nincs olyan független sajtónk, amely eljutna a lakossághoz, és amely képes lenne bármiféle szkepticizmusra vagy megkérdőjelezésre a "Covid szent teheneivel", azaz a Pfizerrel és a Modernával szemben. Ezek a milliárd dolláros vállalatok reklámvásárlással, ügyvédekkel, lobbistákkal stb. dobálóznak, és szégyentelenül megfizetik azokat, akik a jogi, etikai szabályozókat megalkotnák.

 • Sem sem nekünk, sem az utódaink génjeinek nincsenek ügyvédei vagy lobbistái. Csak az Istentől kapott génjeik vannak.

 • Sok genetikai változásnak messzemenő és egyáltalán nem nyilvánvaló következményei vannak. A gének nem úgy működnek, mint valami kapcsolók. Epigenetikusan, a körülményektől függően expresszálódnak, ahogyan az IF vagy WHILE utasításokkal ellátott számítógépes kód is feltételesen hajtódik végre. Így egy gén megváltoztatása teljesen váratlan következményekkel járhat évtizedekkel vagy generációkkal később, ugyanúgy, mint a szoftverkódok.

 • A gének megváltoztatása, különösen a csíravonalat érintően, nemcsak az egyént programozza át, hanem az utódokra átörökített genetikai kódot is megváltoztatja. A gének a fogantatás és a magzati fejlődés során olyan nem nyilvánvaló módon lépnek kölcsönhatásba egymással, amelyek befolyásolják az újszülöttek és utódaik fejlődését és az egész életük sorsát. Egy "kisebb" génszerkesztés az egész emberiség átprogramozásával érhet fel, mivel a gének generációkon át szaporodnak.

 • Az emberi viselkedésre vonatkozó gének megváltoztatása rövidre zárhatja társadalmi rendszereinket. Például az embereket nonkonformizmusra késztető gének kivágása azt eredményezheti, hogy a következő generációk képtelenek lesznek megkérdőjelezni vagy ellenállni az uraiknak.

Amint az elmúlt két év megmutatta, a "tudomány" számos módon cserbenhagyott minket:

 • A Sars-Cov-2 valószínűleg egy olyan laboratóriumi termék, ami milliókat ölt meg.

 • A tudósok, akik kifejlesztették, megpróbálták eltitkolni saját szerepüket.

 • Ugyanazok az emberek, akik elárasztottak minket ezzel a méreggel, úgy tesznek, mintha a megmentőink, meg "egészségügyi hatóságok és szakértők" lennének.

Általában a tudósok nem hajlandók kockáztatni a finanszírozásukat vagy az állásukat, hogy tiltakozzanak az olyan veszélyes, de jövedelmező termékek ellen, mint az "mRNS Covid vakcinák", vagy a génszerkesztési projektek.

Ezért egyszerűen őrültség megbízni olyan "tudósokban", akik olyan profitorientált projekteket indítanak, amelyek hatalmas anyagi haszonnal járnak, de potenciálisan károsítják a jövő generációit.

Meggondoltam magam: Ne nyúljanak a diabéteszgénemhez, kérem. És ne kereskedjenek a génjeimmel.

Kérem, osszák meg széles körben ezt a bejegyzést.


 

460 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg