top of page

Angelika Mihalik: Egy sürgősségi osztályon dolgozó orvos tapasztalatai a kovidról

Ma elveszítettem egy gyermekkori barátomat az oltási kötelezettség miatt. Tudom, hogy sokan Önök közül elvesztették munkahelyüket, barátaikat és családtagjaikat. Még egészségügyi dolgozóként sem tudtam meggyőzni egykori barátomat a különböző kötelező előírások és a zárlatok ártalmasságáról. Még úgy sem, hogy elmagyaráztam neki azt, amit nap mint nap látok a munkahelyemen.Tavaly januárban csak az én sürgősségi osztályomon hét olyan ember volt, aki felakasztotta magát.

A látogatási tilalom miatt olyan családtagokat kellett visszautasítanom, akik szeretteikkel akartak lenni. Hallottam, amikor egy hajléktalanszálló azt mondta, hogy nem tudnak fogadni egy beteget, mert nem volt beoltva. Last January, there were seven hangings in my ER alone. I’ve had to turn away family members who wanted to be with their loved ones bc of visitor restrictions put in place by admin. I’ve had to hear a homeless shelter say they couldn’t take a patient bc they were unvaccinated.February 8th 2022 Előfordul, hogy azt kell mondanom egy függőnek, hogy a rehabilitációs intézmény nem fogadja be, mert nincs beoltva. Számtalan depressziós és öngyilkos fiatalt küldtem egy fullosan telt, mentális betegekkel foglalkozó egészségügyi intézménybe, ahol napokig várakoznak a folyosón.

I’ve diagnosed late stage cancers not found early due to lack of access to primary care. I’ve had to break bad news in the hallways behind a flimsy curtain bc the govt never fixed our capacity issues. I’ve diagnosed pericarditis&myocarditis from vaccines mandated in low risk pplFebruary 8th 2022 Késői stádiumú rákos megbetegedéseket diagnosztizáltam, amelyeket azért nem diagoltak korábban mert az alapellátások nem hozzáférhetőek. A folyosón, egy vékony függöny mögött kell a rossz híreket közölnöm, mert a kormány nem oldotta meg a kapacitásproblémáinkat. Diagnosztizáltam szívburokgyulladást és szívizomgyulladást olyan embereknél, akik a kovidra alacsony kockázatúak, de a kötelezően előírt vakcinák miatt a szívük megsérült. I’ve had to write exemptions for those same people that were rejected and had to be filled out multiple times. I’ve felt unheard, disrespected and I despise the term healthcare hero. Because I’m only a hero if I say the right things and have the same beliefs as the covid zero MDsFebruary 8th 2022 Hős vagyok akkor, amikor ez beleillik a kormány narratívájába. De nem hátrálok meg az igazságtól akkor sem, ha az nem illik a narratívába. A kötelező védőoltások és korlátozások egyáltalán nem segítenek senkinek, és valójában hatalmas károkat okoztak. Ebben én vagyok a szakértő, de csak akkor, ha hallani akarják.


 

579 megtekintés

Yorumlar


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page