top of page

Arthur Firstenberg: Egy őszi mese


Eredeti cikk:

Shiller Mária küldeménye

Képzeljünk el egy olyan világot, amelyben mindenkit meggyőztek arról, hogy egy zenélő pisztolyt célozzon a fejéhez, amely folyamatosan apró golyókat lő ki, olyan aprókat, hogy azok nem okoznak fájdalmat. De minden golyó elpusztította az agysejteket a koponyán keresztül vezető úton. Képzeljük el, hogy ágyútornyok milliói bombázzák a Föld felszínét a nap 24 órájában hasonló golyókkal, szórakoztatva az embereket, miközben elpusztítanak minden életet.


És minden növény és állat megbetegedett és elpusztult, és az emberek is megbetegedtek, és agyvérzést és szívrohamot kaptak, de mivel a golyók olyan aprók voltak, kevesen vették észre, hogy miért. A növénybiológusok a savas esőt okolták a hanyatlásért. Az ornitológusok az influenzát okolták. Az entomológusok az éghajlatváltozást és a növényvédő szereket okolták. Az orvosok az étrendet és a mozgáshiányt, valamint a baktériumok és vírusok egyre bővülő listáját okolták.


És itt-ott néhányan azt kiáltották: STOP! DOBJÁTOK EL A FEGYVERT! LEBONTANI A FEGYVERTORNYOKAT! HATÁSTALANÍTSÁTOK A FÖLDET BOMBÁZÓ MŰHOLDAKAT! De mivel mindenki a zenehallgatással volt elfoglalva, nem figyeltek oda.

És a sikoltozó emberek, akik ráadásul betegek voltak, és agyvérzést és szívrohamot kaptak, elmentek az orvosaikhoz, akik ahelyett, hogy világméretű riadót fújtak volna, azt mondták a betegeiknek, hogy "Biztosan fegyverérzékenyek", és nyugtatókat és antidepresszánsokat adtak nekik, hogy elmenjenek, és abbahagyják a sikoltozást.

Így ezek az emberek arra a következtetésre jutottak, hogy valami baj lehet velük. Támogató csoportokat hoztak létre a fegyverérzékeny emberek számára, és arra kérték a világ többi részét, hogy könyörüljenek rajtuk, és ne lőjenek rájuk.

És amikor már nem volt olyan hely a világon, amelyet ne lőttek volna, könyörögtek a kormányaiknak, hogy hozzanak létre menedékhelyeket, ahol golyóktól mentesen élhetik le az életüket. De senki sem vette őket komolyan.

______________


Ilyen világban élünk ma.

Az "elektromágneses túlérzékenység" (EHS) egy olyan kifejezés, amely lehetővé teszi az orvosok számára, hogy úgy tegyenek, mintha az elektromosság ártalmatlan lenne, és a sugárzás nem károsítaná a betegeiket.

Lehetővé teszi, hogy azok az emberek, akik felfedezték, hogy érzik az elektromosságot és a sugárzást, úgy tegyenek, mintha valami baj lenne velük, és mindenki más nem érezné. Lehetővé teszi a környezetvédők számára, hogy úgy tegyenek, mintha a madarak és a vadon élő állatok eltűnése és a Föld létfenntartó rendszereinek összeomlása valami másnak lenne köszönhető. És lehetővé teszi a mobiltelefon-használók számára, hogy úgy tegyenek, mintha nem éreznék a sugárzást, és hogy álmatlanságukat, fejfájásukat, ízületi fájdalmaikat, emésztési problémáikat, pánikrohamaikat, memóriazavarukat, fülzúgásukat, orrvérzésüket, magas vérnyomásukat, szívelégtelenségüket, idegrendszeri problémáikat és cukorbetegségüket valami más okozza.


Késő ősz van itt Santa Fében.

És késő ősz van a Föld életében is. Meg kell akadályoznunk a tél eljövetelét, mert akkor nem lesz tavasz. Ez mindannyiunkon múlik.

Arthur Firstenberg

Elnök, Mobiltelefon Munkacsoport


Postafiók 6216

Santa Fe, NM 87502 USA

telefon: +1 505-471-0129


Csatlakozzon a Mobiltelefonok Nélküli Emberek Hálózatához! Az egyetlen módja annak, hogy csökkentsük a sávszélesség iránti igényt, amely a Földet egy óriási számítógéppé változtatja, amelyben minden élőlényt áramütés ér, az az, hogy abbahagyjuk a mobiltelefonok használatát.

Nem az, hogy ritkábban használjuk őket, hanem hogy eldobjuk őket. Ahhoz, hogy használhassuk őket, akármilyen ritkán is, az egész bolygó besugárzására van szükség. Kérjük, csatlakozzanak hálózatunkhoz egy helyi csoport megalakításával, ahol élnek.


A szabályokat maguk határozhatják meg, de fontos, hogy a találkozókat személyesen tartsák. Kérem, lépjen kapcsolatba velem, ha segítségre van szüksége, és tudassa velem, hogy ezt teszi.

Célunk, hogy a mobiltelefont nem használó közösségek egyre növekvő globális jelenlétét hozzuk létre.


487 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK