top of page

Az alternatív média figyelmeztetett mindarra, ami ma történik... és ami hamarosan...
Eredeti cikk:

Schiller Mária küldeményeMi az alt médiában (az igazságmédiában) pontosan megjósoltuk és figyelmeztettünk szinte mindenre, amit a világ ma lát:

Széleskörű oltási sérülések és halálesetek, súlyosbodó infláció és valuta elértéktelenedés, a kormány által szított cenzúra, tömeges felkelések, elnéptelenedés és súlyosbodó meddőség, és még sok minden más.

Az alt média – független média – az igazi média. Mi vagyunk azok, akik hajlandóak igazat mondani a hatalomnak, kemény kérdéseket feltenni, és független gondolkodást gyakorolni a hazugok által terjesztett, mesterkélt elbeszéléseknek való vak engedelmesség helyett.


Miután mindezt előre megmondtuk, és figyelmeztettük a világot arra, ami jön (és ami már most is itt van), most arra figyelmeztetünk, ami ezután következik.

Amit most látunk és élünk át, az nem más, mint az emberi civilizáció tervezett bukása és egy bolygóméretű etnikai tisztogatásos népirtás az emberiség ellen.

Csak ennek a kritikus pontnak a megértése által nyerhetünk értelmet a ma elszabaduló eseményekben:

  • A vakcina biológiai fegyverek agresszív erőltetése, amelyek csonkítanak vagy ölnek

  • Az égbe szökő meddőségi arányok az oltást alkalmazó országok körében.

  • Az élelmiszer-infláció felgyorsulása, ami széles körű éhezéshez és éhínséghez vezet.

  • Kísérlet a kormányzat teljes ellenőrzésére minden beszéd felett a cenzúra és a platformfosztás révén.

  • A fiat valuták vásárlóerejének mesterséges összeomlása (a pénz "visszaállítása" felé haladva).

  • Geoengineering (időjárás-fegyverkezés) az élelmiszertermelés megzavarására és válságok előidézésére.

  • Szándékos eszkaláció a III. világháborúba Oroszország provokálásával Ukrajna proxy-nemzetségén keresztül.

  • Az élelmiszer-ellátási lánc szándékos tönkretétele a szarvasmarhák, csirkék és pulykák tömeges kivágásával.

A népirtási terv megértésén keresztül szemlélve a ma zajló összes jelentős esemény már nem véletlenszerű, spontán "balszerencsés" eseményeknek tűnik, hanem inkább egy sokkal nagyobb, sokkal aljasabb terv mérföldköveinek.

Ez a terv – amely egyébként szerintünk meg fog bukni – az emberek milliárdjainak kiirtási kísérlete. Ez egy kísérlet arra, hogy a Föld bolygót felkészítsék az "emberiség utáni jövőre".

A globalisták úgy vélik, hogy az emberek hamarosan elavulttá válnak.


Értsük meg, hogy a globalisták kozmikus magyarázatok vagy démoni erők nélkül is úgy látják, hogy az emberi tömegek már most is elavultnak tekinthetők, és készen állnak arra, hogy felváltják őket a mesterséges intelligenciával működő számítástechnikai rendszerek (amelyek az olyan szolgáltatói munkaköröket helyettesítik, mint a telemedicina, a műszaki támogatás, az ügyfélszolgálat stb.), és végül a mesterséges intelligenciába ágyazott kétlábú humanoid robotok (amelyek a mezőgazdasági, szállítási, raktári stb. munkakörökben dolgozókat helyettesítik).


A globalisták az embert "emberi erőforrásnak" tekintik, amelyet ki kell használni, majd el kell dobni. Miután évszázadokon keresztül megadóztatták és rabszolgasorba taszították a dolgozó tömegeket, az ember mint a munkaerő, az ötletek és a kommunikáció forrása gyorsan a végéhez közeledik.


Az olyan mesterséges intelligencia rendszerek, mint a ChatGPT, már most is képesek számos szöveges vagy hangalapú emberi interakciót helyettesíteni, beleértve az orvosi interakciókat is. A tablettás orvosok máris elavultak, mivel egy AI orvosi rendszer szinte pontosan ugyanolyan eredményeket produkál. Hamarosan az olyan vállalatok, mint a Google és az Amazon olyan robotrendszereket fognak bevezetni, amelyek az emberi munkaerő nagy százalékát helyettesítik, és számos gyorsétterem már most is vásárol olyan automatizált rendszereket, amelyek helyettesítik az embereket.


A közeljövőben az Amazon egyik raktárában aligha fog ember dolgozni. Mintegy 98%-ban robotok és 2%-ban emberek fognak dolgozni, csak azért, hogy megoldják azokat a problémákat, amelyekre a robotok még nem tudnak rájönni.

Mit fognak a globalisták kezdeni a sok milliárd munkanélküli, elavult tömeggel? Egyszerű: Kiirtják őket. Ezért van szükség rögoltásokra, meddőségi mRNS-injekciókra, összeomlott élelmiszerellátási infrastruktúrára, mesterséges valutaösszeomlásra, kormányzati cenzúrára és más hasonló törekvésekre.

Ezek mind olyan vektorok, amelyek segítenek a globalistáknak elérni az emberi faj megsemmisítését azáltal, hogy összeomlasztják azokat a dolgokat, amelyek a civilizáció működését fenntartják (mint például az élelmiszer, a műtrágya, a fosszilis tüzelőanyagok, az elektromos hálózat, a tisztességes választások és így tovább).


Az összeomlások nem véletlenek.


Fontos, hogy sok ma élő ember elveszti az eszét, miközben próbálja megérteni, miért törik össze minden. Az élelmiszer egyre szűkösebb. A gázolaj drágább. Az ellátási láncok megszakadtak. Az infrastruktúra összeomlik.

Az FAA (Szövetségi Légügyi Hivatal) még a repülőgépeket sem tudja a levegőben tartani, és a mai nap folyamán teljes rendszerhiba történt, ami miatt az USA-ban minden járatot leállítottak. De ez nem a balszerencse miatt történik. Szándékosan történik. Ezt az emberiségnek okozták.

A világ cinkos kormányai – amelyeket nagyrészt a WEF (Világgazdasági Fórum) és a KKP (Kínai Kommunista párt) irányít – terrorszervezetekké váltak, amelyek a saját népük kiirtását tűzték ki célul. Ezért kényszerítette az áruló Lloyd Austin a vakcinákat az aktív szolgálatot teljesítő katonákra. Nem azért, hogy egészségesek legyenek, hanem hogy megcsonkítsák és megöljék őket, felkészülve Amerika védelmének meggyengítésére és a közelgő világháborúra. Austin véleményem szerint egy háborús bűnös, aki sokkal rosszabb, mint Benedict Arnold. Tömegesen meggyilkolta saját katonáit, hogy meggyengítse Amerikát és biztosítsa Amerika ellenségeinek sikerét, amikor a III. világháború kitör (valószínűleg hamarosan).
842 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page