top of page

Az Amerikai Védelmi Minisztérium már a járvány előtt szerződést kötött a „COVID-19 kutatására”
Vajda Miklós cikkismertetője

Eredeti cím: A DOD már a járvány előtt szerződést kötött a „COVID-19-kutatására” Ukrajnában


Az Intelligence Industrial Complex a kormány negyedik ága, amely az egész illegitim szövetségi kormányt irányítja, amely teljes spektrumú puha háborút folytat az emberiség ellen.


Az idegen szívű Washington DC felhatalmazást adott, az „oltások” általi elnéptelenítésre


A világ 2020 január elején kezdett először hallani egy új koronavírusról, amikor egy új tüdőgyulladáshoz hasonló betegségről érkezett jelentés a kínai Vuhanból. A világ azonban csak 2020 februárjában értesült a Covid-19-ről, mert az Egészségügyi Világszervezet csak február 11-én nevezte el az új betegséget Covid-19-nek.


A 2019 novemberében a The shocking findings however, do not end there. The contract awarded című, a COVID-19-kutatására megkötött szerződés egy sokkal nagyobb program része volt, amely az ukrajnai biológiai fenyegetések csökkentésére irányult.

Talán ez a magyarázata annak, hogy a Labyrinth Global Health miért működik együtt Peter Daszak EcoHealth Alliance szervezetével, és Ernest Wolfe Metabiotával annak 2017-es megalakulása óta.


Az Egyesült Államok kormányának van egy „The Government of the United States has a website called ‘USA Spending nevű weboldala, amely a szövetségi kiadásokkal kapcsolatos információk hivatalos nyílt adatforrása. Az oldal szerint 2021. április 12-én az Egyesült Államok kormánya elképesztő összeget, 3,63 milliárd dollárt költött a COVID-19-re. De nem ez az egyetlen információ a Covidról, amely megtalálható az oldalon


A sorok között elrejtve találhatók a Védelmi Minisztérium által a „Black & Veatch Special Projects Corp” nevű cégnek odaítélt szerződés részletei, amely cég „egy infrastruktúra-fejlesztésre szakosodott globális mérnöki, beszerzési, tanácsadói és építőipari vállalat”.

Az együttműködést 2012. szeptember 20-án kötötték, és „Szakmai, tudományos és műszaki szolgáltatásként" írják le. Nyilvánvalóan ez nagyon homályos, és valószínűleg kevéssé érdekli azokat, akik véletlenül belebotlanak.

De van valami mélyen a részletekben, aminek mindenkit érdekelnie kell.

A szerződéshez tartozó „Award History” tartalmaz egy „járulékos tételek” fejezetet, amely részletezi a címzetteket, az akció dátumát, az összeget, és nagyon rövid leírást 115 részdíj-tranzakcióról. Az aldíjak többsége rendkívül hétköznapi az olyan dolgok tekintetében, mint a „laboratóriumi felszerelés Kijevnek” vagy az „irodai bútor Kijevnek”.


De van egy tétel, amely kiemelkedik a többi közül, és ezt a Labyrinth Global Health INC kapta a „kkv-k kéziratos dokumentálásáért és a COVID-19 kutatásáért”.

A Covid-19-kutatás díja nem éppen megdöbbentő, amikor a világ állítólag egy Covid-19 világjárvány markában van, de figyelembe véve azt a tényt, hogy az USA kormányának adatai azt mutatják, hogy az Egyesült Államok Védelmi Minisztériuma (DOD) már 2019. november 12-én – az új koronavírus állítólagos megjelenése előtt – szerződést kötött a Labyrinth Global Health INC.-el, a „COVID-19 kutatására”.

Három hónappal azelőtt, hogy a WHO Covid-19-nek nevezte el azt?

A sokk azonban ezzel még nem ér véget, mert a Covid-19-kutatással foglalkozó kísérleti hely Ukrajna volt. csakúgy, mint a DOD által a Black & Veatch Special Projects Corp-al kötött szerződés szerint.

Az „USA Spending” oldalon található szerződés részletei valójában azt mutatják, hogy a pályázatot odaítélő konkrét DOD osztály a Defense Threat Reduction Agency (DTRA) volt. 2012. szeptember 20-án ítélték oda, és 2020. október 13-án kötötték meg.

Noha a részletek homályosak, az Egyesült Államok kormányának oldala azt is feltárja, hogy a 116,6 millió dolláros kapcsolatfelvételből 21,7 millió dollárt egy „biológiai fenyegetés-csökkentési programra” költöttek Ukrajnában.

Miért fizetett a védelmi minisztérium egy olyan vállalatnak, amely állítólag „egy infrastruktúra-fejlesztésre szakosodott globális mérnöki, beszerzési, tanácsadói és építőipari vállalat”, hogy segítsen megvalósítani a „biológiai veszélyek csökkentésére irányuló programot Ukrajnában”?

És miért fizetett mind a DOD, mind az említett vállalat a Labyrinth Global Health INC-nek azért, hogy Ukrajnában végezzen COVID-19-kutatást legalább egy hónappal az új koronavírus állítólagos megjelenése előtt, és három hónappal azelőtt, hogy hivatalosan Covid-19-nek nevezték el?

A 2017-ben alapított Labyrinth Global Health egy „nők tulajdonában lévő kisvállalkozás, amely bizonyítottan támogatja a tudományos és orvosi fejlődést célzó kezdeményezéseket”.


Magukat a következőképpen írják le: „multikulturális és nemzetközi szervezet négy országban irodákkal, valamint különböző háttérrel és kompetenciákkal rendelkező szakértői csapattal, beleértve a mikrobiológiát, virológiát, globális egészségügyet, kifejlődő fertőző betegségek ápolását, orvosi antropológiát, terepi epidemiológiát, klinikai kutatást és egészségügyet. információs rendszereket." Az egyik ilyen iroda történetesen Kijevben, Ukrajnában található, amelyet a cég „Kelet-Európa kapujának” titulál.

A Labyrinth Global vezetői csapata Karen Saylors, PhD vezérigazgató; Mary Guttieri, a PHS tudományos igazgatója és Murat Tartan, aki a pénzügyi igazgató.


Karen Saylors, PhD, a Labyrinth Global Health társalapítója, állítólag több mint egy évtizede dolgozik a nemzetközi közegészségügyi területen, és sok éven át Afrikában élt. „A partnerekkel együttműködve globális felügyeleti hálózatok létrehozásán, a fertőző betegségekre vonatkozó globális egészségügyi politika javításán. betegségek felismerésén, azokra történő reagáláson és ellenőrzésén dolgozott”.


A Labyrinthnél Dr. Saylors olyan tanulmányokra specializálódott, amelyek célja a betegségek terjedésének biológiai és viselkedési kockázatának megértése és csökkentése. Dr. Saylors a vietnami Oxfordi Egyetem Klinikai Vizsgálati Hálózatával dolgozott a zoonózisos betegségek felügyeleti kutatásán, és továbbra is együttműködik a regionális partnerekkel az állat- és emberpopulációkban kialakuló járványkitörésekkel kapcsolatban.


De kik azok a partnerek, akikkel Dr. Karen Saylors és a Labyrinth Global Health együttműködik? Nem mások, mint az „Eco Health Alliance” és a „Metabiota”.

Dr. Karen Saylors, az Eco Health Alliance és a Metabiota 2009-től együtt dolgozott az Egyesült Államok Nemzetközi Fejlesztési Ügynökségének (USAID) „PREDICT” programján, míg a Labyrinth Global Health az EHA és a Metabiota mellett 2017-től a PREDICT programon.

A 2009-ben elindított és a USAID által finanszírozott PREDICT korai figyelmeztető rendszer volt az új és kialakulóban lévő betegségekre 21 országban.

A Kaliforniai Egyetem ("UC") Davis One Egészségügyi Intézete Davis One Health Institutevezette, és fő partnerei között szerepelt az EcoHealth Alliance ("EHA") a Metabiota, a Wildlife Conservation Society és a Smithsonian Institution, és amint az imént kiderült; Labyrinth Global Health. A PREDICT az ambiciózusabb Global Virome Project előfutára volt.

Az USAID leírása szerint a PREDICT jelentős mértékben hozzájárult a globális felügyeleti és laboratóriumi diagnosztikai képességek megerősítéséhez mind az ismert, mind az újonnan felfedezett vírusok esetében számos fontos víruscsoporton belül, mint például a filovírusok (beleértve az ebola-vírusokat), az influenzavírusok, a paramyxo-vírusok és a koronavírusok.


Íme az Eco Health Alliance, a Metabiota és a Labyrinth Global Health által közzétett számos tanulmány egyike, amely bizonyítja az összefüggést


A PREDICT a non-profit Eco Health Alliance-szal (EHA) társult annak érdekében, hogy 9 éves erőfeszítéseket tegyen több százezer biológiai minta katalogizálására, “beleértve több mint 10 000 denevért. A PREDICT által finanszírozott 2015-ös, a „koronavírus sokfélesége a denevérekben” című tanulmányban Peter Daszak, az EHA elnöke is részt vett a közreműködők között.


Az Eco Health Alliance a Wuhan Institute of Virology („WIV”) partnereként szerepel webhelyének archivált oldalain, és a WIV főigazgató-helyettese 2018-ban az intézet egyik „stratégiai partnereként” említette.


Figyelemre méltó, hogy a WIV és az amerikai biológiai védelem intézete közötti kapcsolatot David R. Franz, az EHA politikai tanácsadója, az Egyesült Államok Fort Detrick-i biofegyver-laboratóriumának korábbi parancsnoka fejlesztette tovább.

A WIV munkatársa, Dr. Shi Zhengli, más néven „Batwoman”, szintén Daszakkal dolgozott a denevérekkel kapcsolatos tanulmányokon. Daszak és Zhengli már 2005-ben a SARS-szerű koronavírusok kutatását végezte denevérekben. A SARS-szerű koronavírusokkal és a sertésinfluenzával foglalkozó számos, a PREDICT által finanszírozott tanulmány beszámol Zhengli és Daszak közreműködéséről. Ezek közül talán a legfigyelemreméltóbb egy 2015-ös a PREDICT és az NIH által finanszírozott tanulmány, amelynek társszerzője: a WIV’.

A keringő denevér koronavírusok SARS-szerű klasztere potenciális emberi megjelenést mutat.

Eközben Nathan Wolfe a Metabiota és a non-profit Nathan WolfeGlobal Viral alapítója is. Több mint nyolc évet töltött orvosbiológiai kutatásokkal mind a szub-szaharai Afrikában, mind Délkelet-Ázsiában. Nem meglepő módon Wolfe a Világgazdasági Fórum fiatal globális vezetője. Ami még fontosabb, 2008 óta tagja volt a DARPA DSRC-nak, a Védelmi Tudományos Kutatási Tanácsnak, egészen addig, amíg fel nem oszlatták

Ezek az emberek és szervezetek mindegyike az elmúlt évtizedben a koronavírusok tanulmányozásán és a Biolaborok ukrajnai felállításán dolgozott. Mindannyian az Egyesült Államok Védelmi Minisztériumának forrásait használják fel erre.

Ha egyelőre félretesszük az ukrajnai biolaborokat, térjünk vissza a Covid-19 témájához. Ha az Egyesült Államok kormánya azelőtt finanszírozta a Covid-19 kutatását, hogy a Covid-19 létezése nyilvánosan ismertté vált volna, akkor ez arra utal, hogy vagy tudták a Covid-19 természetes létezését, vagy részt vettek ennek a vírusnak a laborban történő megalkotásában.

De ha a szerződés mint bizonyíték nem elég ahhoz, hogy erre a következtetésre jusson, akkor párosítsa azt azzal a bizonyítékkal, hogy az Egyesült Államok Allergia és Fertőző Betegségek Országos Intézetének (NIAID) és a Modernának volt egy bizalmas megállapodása, amely kimondja, hogy a „Moderna” és az „Országos Allergia és Fertőző Betegségek Intézete” (NIAID) megállapodtak abban, hogy a NIAID és a Moderna által kifejlesztett és közös tulajdonban lévő „mRNS koronavírus vakcinát” átadják az Észak-Karolinai Egyetemnek Chapel Hillben, 2019. december 12-én.


A megállapodást 2019. december 12-én írta alá Ralph Baric, PhD, a Chapel Hill-i Észak-Karolinai Egyetemen, majd 2019. december 16-án Jacqueline Quay, az Észak-Karolinai Egyetem engedélyezési és innovációs támogatási igazgatója.

A megállapodást a NIAID két képviselője is aláírta, egyikük Amy F. Petrik PhD, technológiatranszfer specialista volt, aki 2019. december 12-én 8:05-kor írta alá a megállapodást. A másik aláíró Barney Graham, MD, PhD, a NIAID kutatója volt, azonban ez az aláírás nem volt datálva.


A megállapodás utolsó aláírói Sunny Himansu, a Moderna nyomozója és Shaun Ryan, a Moderna vezérigazgató-helyettese voltak. Mindkét aláírás 2019. december 17-én történt.

Mindezen aláírások az új koronavírus állítólagos megjelenése előtt történtek. Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) csak 2019. december 31-én szerzett tudomást a vírusos tüdőgyulladásos esetek állítólagos csoportjáról a kínai Vuhanban. De még ezen a ponton sem állapították meg, hogy egy állítólagos új koronavírus volt a hibás, ehelyett azt állították, hogy a tüdőgyulladás „ismeretlen ok” volt.

Mindez sok további kutatást igényel, hogy a puzzle összes darabját összeillesszük, de ez az, amit eddig biztosan tudunk.


  • Egy új koronavírus jelent meg Vuhanban 2019 decemberében.

  • A világ csak 2020 január elején hallott erről az új koronavírusról.

  • A világ csak 2020 februárjában tudta meg, hogy az új koronavírust Covid-19-nek hívják, amikor az Egészségügyi Világszervezet hivatalosan is így nevezte el.

  • Az Egyesült Államok Védelmi Minisztériuma professzionális, tudományos és műszaki szolgáltatások nyújtásával bízta meg a Black & Veatch Special Projects Corp-ot, amely állítólag „egy infrastruktúra-fejlesztésre szakosodott globális mérnöki, beszerzési, tanácsadói és építőipari vállalat. Ez a szerződés egy ukrajnai biológiai fenyegetéscsökkentési programot tartalmazott.

  • Ennek a nagyobb szerződésnek a részeként 2019. november 12-én egy másik szerződést ítéltek oda a Labyrinth Global Health számára a „COVID-19 kutatásra”.

  • Ezt legalább egy hónappal az új koronavírus állítólagos megjelenése előtt, és három hónappal azelőtt ítélték oda, hogy hivatalosan Covid-19-nek nevezték el.

  • A Labyrinth Global Health az „Eco Health Alliance” és a „Metabiota” mellett dolgozik, és részt vett az USAID PREDICT programban. Ezek az emberek és szervezetek mindegyike legalább az elmúlt évtizedben a koronavírusok tanulmányozásán és a Biolaborok ukrajnai felállításán dolgozott. Mindannyian az Egyesült Államok Védelmi Minisztériumának forrásait használják fel erre a célra.


Az itt található információk arra utalnak, hogy az Eco Health Alliance közreműködött a Covid-19 vírus létrehozásában.A „Moderna” a „National Institute of Allergy and Infectious Diseases” (NIAID) mellett megállapodtak abban, hogy a NIAID és a Moderna által kifejlesztett és közös tulajdonú „mRNS koronavírus vakcinákat átadják a címzetteknek, a „The University of North Carolina Chapel Hill” -nek, 2019 december 12-én pedig a Modernának.Mire utal mindez? Ezt az olvasónak kell átgondolnia és eldöntenie...


 


A cikkhez tartozó dokumentáció itt tekinthető meg: