top of page

Az amerikaiak Joe Biden alatt megtapasztalhatják a szocializmus hátrányait

Burgess Owens (R-UT) képviselő a Breitbart News Saturdaynak elmondta, hogy egy Joe Biden-kormány és egy demokraták által ellenőrzött kongresszus lehetőséget ad az amerikaiaknak arra, hogy megtapasztalják a „szocializmus és a marxizmus” hátrányait, a republikánusok „szabadság és lehetőség” menetrendje és a demokraták marxista jövőképe közötti különbséget.

„Sokat hallottunk már a szocializmus és a marxizmus hátrányairól, és arról, hogy ez soha senkinek sem sikerült. Lehet bennünk keserűség, de úgy gondolom, meg kell értenünk, hogy az is eredmény, hogy az elkövetkező két évben az emberek megtapasztalhatják a demokraták menetrendjét.”

Owens szerint a kongresszusban a 2020-as választások után maradt elég mozgástere a republikánus erőknek..

„Tizenöt helyet megfordítottunk, és egyetlen republikánus helyet sem veszítettünk el. Csoda volt, a legkisebb különbség a második világháború óta. Ez nagyon egyszerűen azt jelenti, hogy mi leszünk a demokraták 'mérsékeltjei' a következő két évben. El kell érnünk és azon kell dolgoznunk, hogy a valóban működő dolgok felé tereljük az eseményeket. Az emberek ezt érzékelni fogják. Az amerikaiak nem sodródhatnak a szélsőbalra, ha valóban azt akarják, hogy a változás megtörténjen” – mondta.

Owens szerint a republikánusoknak azon kell dolgozniuk, hogy az ország újra megnyíljon, és az amerikaiakat újra munkába állítsák. Ehhez iskolákat kell nyitniuk és be kell adniuk a vakcinát mindenkinek, aki csak akarja, különösen az idősebb, sebezhetőbb amerikaiak számára. Hozzátette: nem szabad oltást adniuk az illegális bevándorlóknak.

Helyezzük vissza hazánkat a munka mezejére!– mondta Owens.


Érdemes a cikk kommentjeiben is szemezgetni:

„Ha a szülők továbbra is engedélyezik ennek kormánynak, hogy ők iskoláztassák gyermekeiket (ahelyett, hogy megmentenék őket a magánszektorba), akkor a baloldali befolyásolás továbbra is érvényesülni fog a jövőben a kultúra szocialista / kommunista kormányzás és kulturális filozófia felé történő megváltoztatásában.”

„A keleti szocializmus 1948-ban érkezett hozzánk

89-ben egy ideig távozott

és most nem keletről, nem Oroszországból tér vissza

de nyugat felől...

Ja, Szocialista Európai Unió

Ha valaki ezt ’89-ben elmondta volna nekem, teljesen őrültnek tartottam volna.”

 

Forrás:
22 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK