top of page

Az Egészségügyi Világszervezet végre elismeri: a COVID-vírus laboratóriumi szivárgása valós lehetett

Két év "összeesküvés-elméletre" hivatkozás és szigorú cenzúrázás után a WHO most hirtelen hajlandó komolyan megvizsgálni az "elméletet", és elismeri, hogy több fontos darab még hiányzik az eredetrejtvényből...

Két éve az amerikai kormányzati és globális egészségügyi intézmények, például a CDC és a WHO, valamint az olyan hitelüket vesztett emberek, mint Anthony Fauci arra hivatkoztak, hogy az a hír, miszerint a Covid-19 kiszivárgott a kínai vuhani virológiai laborból (az egyetlen 4-es szintű laboratórium Ázsiában) egyszerűen "összeesküvés-elmélet."

A mainstream média és a Big Tech közösségimédia felületek két éven keresztül direkt cenzúrára szólítottak fel mindenkit, aki megpróbálta megvitatni az időközben felszínre kerülő bizonyítékokat. A WHO lelkes védelmezője volt a kínai kormánynak, és elutasított minden olyan állítást, amely szerint a funkciókutatással kapcsolatos eljárások támogatása révén ők is részt vettek a Covidhoz kapcsolódó vírusok kifejlesztésében.

Nehéz megmondani, miért következett be ez az éles szemléletváltás. Lehetséges, hogy maguk is belátták, hogy ma már nagyon nehéz tagadni a tényeket.

Egy ideje gyarapodnak a bizonyítékok arra vonatkozóan, hogy a vírust mutációs folyamatok révén hozták létre, vagy direkt megtervezték.

A Covid-19 96%-ban egyezik a vuhani laboratóriumban több éven át gyűjtött és tartott vírusmintával.

Ugyanez a vírustörzs természetesen nem létezik Wuhan közelében, csak a laboratóriumban, és a 4%-os eltérés leginkább a funkcióbővítési eljárások hatásával magyarázható.

Az ilyen kutatások léte ma már megerősített TÉNY, és Anthony Fauci, az NIH, a NIAID és a kapcsolódó intézmények évek óta finanszírozták ezeket a „fejlesztéseket”.

Az egyetlen „bizonyíték”, amely alátámasztja a covid eredetére vonatkozó „élőpiac”-elméletet, a kínai kormánytól származik, amelynek érdeke, hogy hazudjon a helyzetről, és még mindig nem közölt pontos adatokat az országon belüli Covid halálesetekről. Az állítást szintén kínai kutatók cáfolták meg, amikor több korai fertőzéses esetet fedeztek fel olyan emberek között, akik nem érintkeztek a vuhani piaccal. Mára kiterjedt bizonyítékok támasztják alá a laboratóriumi szivárgás elméletét – az alternatív média által a világjárvány teljes ideje alatt felhozott érvet –, amely miatt folyamatosan támadtak mindenkit, aki ennek a lehetőségét felvetette.

Vajon a WHO elismeri-e majd valaha, hogy a covid-járvány legvalószínűbb forgatókönyve a vuhani 4-es szintű virológiai laboratórium laboratóriumi szivárgása, amely a funkciójavítás-kutatásra szakosodott?

Nem, nem fogják.

Most azonban megpróbálnak úgy viselkedni, mintha szórakoztatná őket az ötlet, mert ha nem így tesznek, a folyamat során minden hitelüket elvesztik. Sok kutató azzal érvel, hogy a WHO hitelessége szempontjából már túl késő van ehhez.

A főáramú média továbbra is számos hamis állítást tart fenn a világjárvánnyal kapcsolatban, és feltevésekből és félrevezetésekből álló összetett elbeszélést talált ki a valóság tagadására. Az idő múlásával azonban az eredeti magyarázat egyre több darabja válik semmivé.

A "tényellenőrző" szervezeteket propagandagépezetként használják, de a valódi tudományt, valódi logikát és valós adatokat védő emberek megnyugodhatnak, hogy az igazság leleplezésével hosszú távon minden intézmény és személy, amely a hazugságokat terjesztette, lelepleződik.

 


492 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK