top of page

Az EGÉSZségünk, a szabadságunk és gyermekeink jövője a tét! (a Szakrális Magyarország Csapata)
Kedves Honfitársunk!


Lehet, újdonságként hat, hogy mindannyian veszélyben vagyunk, ezért kérjük, olvassa végig és tájékozódjon!


Mint arról valószínűleg sokan hallottak, a WHO, azaz az Egészségügyi Világszervezet, melynek 80%-át magán alapítványok (Bill és Melinda Gates, Rockefeller stb.) támogatják, olyan szerződést kíván aláíratni a világ országaival, amely lehetővé tenné számára, hogy totális egészségügyi hatalmat gyakorolhasson minden állam felett (legalább 2 tucat ország elutasította a tervezetet). A sötét háttérhatalom kétségkívül a WHO-n, azaz az egészségügyi korlátozásokon keresztül akarja elkezdeni az egyébként mindenre kiterjesztendő világuralmi törekvéseinek megvalósítását.


E tervük előjátékát és borzalmas következményeit, a kitalált ún. „Covid 19 járvánnyal” kapcsolatosan már megtapasztalhattuk (hamis félelemkeltő hírek, lezárások, tesztelések, kötelező oltások, maszkhordatás, online oktatás, a kórházakban előírt protokoll, – lélegeztető gép, nem megfelelő gyógyszerek, embertelen bánásmód, a hozzátartozók eltiltása, titoktartás a halottakkal kapcsolatosan, és a halál okának meghamisítása –, vállalkozások és életek tönkretétele, elkülönítés, távolságtartás, karantén és a többi szörnyűség), hiszen az adatok szerint a világon összesen eddig már 17 millió ember halt meg az mRNS vakcináktól, és ebbe még nem számolták bele azt a töménytelen sok megbetegedést, amely egész életükre megnyomorította a mellékhatások elszenvedőit. És a halálozásoknak még nincs vége, mert hallhatjuk, hogy arat a „hirtelen halál” szindróma, amely világszerte elsősorban a látszólag egészséges oltott emberekkel végez szinte naponta. E tények bizonyítottak, de a főáramú média elhallgatja.


A TÉMA MÁR SZÉLES NYILVÁNOSSÁGOT FOGLAKOZTAT (videó)


A „jövőbeni tervezett szörnyű világjárványok leküzdésére” tett intézkedéseket most még fokozni akarják aképpen, hogy ha újabb kamu pandémiát hirdetnének, akkor az összes kormány, akik aláírták a szerződést, köteles lenne végrehajtani az előírt emberellenes intézkedéseket, így a mérgező vakcinák beadását is, akár erőszakkal, és büntető intézkedésekkel, amire Kínában láttunk már példát.

Ha ez még nem lenne elég, a WHO javaslata alapján a jövőben a rák valamint a szív és érrendszeri megbetegedések is járványnak tekinthetők! (ez áll a dokumentum tervezetben) A Magyar Kormány eddig is szolgaian végrehajtotta a WHO pandémiás ajánlásait, és ezt a gyalázatos szerződést is változatlan formában teljes mellszélességgel támogatja. Ezt bizonyítja a közelmúltban Budapesten 100 alkalmazottal megnyitott budapesti WHO Központ, amely a jövőbeni korlátozó intézkedések szigorú betartását fogja felügyelni.

Kormányunk szoros "baráti" kapcsolatot ápol a WHO-val, és aggálytalannak tartja az előkészített szerződést, amelyet jövő tavasszal terveznek aláírni. A WHO igazgató tömeggyilkos múltja sem hagy kétséget afelől, hogy nem irgalmas szamaritánusok akarják átvenni felettünk a hatalmat, és így legkevésbé sem bízhatunk a WHO jó szándékaiban. Ezért

mindent meg kell tennünk, hogy a WHO a jelenlegi formájában megszüntetésre kerüljön!

A WHO FŐIGAZGATÓ TÖMEGGYILKOS MÚLTJA ÉS TERVEZETT HATALMA (videó)


A világ és Európa népessége azonban ébred, és sokan átlátják már a tervezett intézkedések mögötti összeesküvő és pusztító szándékot. Ezért óriási tüntetéseket szerveznek, hogy felhívják a lakosság figyelmét arra a vészhelyzetre, amelyre a COVID előtt még nem voltunk felkészülve. Ez már nyílt háború az emberiség ellen. Európa-szerte tiltakoznak az emberek az alapvető emberi jogok és az egészségügyi önrendelkezés védelmében.

Október 1-én Bécsben rendeztek hatalmas, több tízezres tüntetést, amelyen rengeteg magyar is részt vett.


2023.10.01. BÉCS - DEMONSTRÁCIÓ A WHO TÚLHATALMA ELLEN (videó)


A hazánkban bekövetkezett vakcinák okozta súlyos megbetegedésekről, vagy az emiatti túlhalálozásokról itthon néma csend van, pedig a (nagyon nehezen fellelhető) statisztikák szerint a népességszámhoz viszonyítva világszinten a Covid-halálozás 3. helyén állunk!!!

Gyilkos háború folyik ellenünk néma fegyverekkel, és emiatt sokan nem is sejtik a ránk leselkedő veszélyeket. Kevesen fogják fel, hogy mi vár az emberiségre, ha nem vagyunk éberek és nem állunk határozottan ellent az ehhez hasonló aljas világuralmi diktatórikus törekvéseknek.Rendkívül fontos, hogy november 5-én a budapesti demonstráción is meggyőzően nagy létszámban jelenjünk meg.

Az EGÉSZségünk, a szabadságunk és a gyermekeink jövője a tét!

Most még ki tudunk állni az igazságért, a békéért, a szabadságért, még tehetünk a jövőnkért. Akik november 5-én eljönnek, azok össze tudnak fogni, mert a megoldás az összefogás erejében rejlik! Jelentkezés, további információ: Dr. Erdei Krisztina: 0630 740 8265

RÉSZT VESZEK a demonstráción


A Magyar Nemzet Szabadság Alkotmánya ide vonatkozó rendelkezései

• Államunk szellemisége értelmében az egészséghez és az egészséggel való önrendelkezéshez való jog, emberi alapjog. E jogában sem az állam, sem mások által senki nem korlátozható. • Nincs, nem lehet olyan helyzet, amely felülírná az emberek Istentől kapott, egészséghez és háborítatlansághoz való jogait. • Államunkban nem engedélyezhető egyetlen olyan egészségügyi gyógymód vagy eljárás sem, amely az emberi Élet szentségét háborítaná, genetikai rendszerébe művileg beavatkozva, azt javítaná vagy rontaná, megmásítaná.


A MAGYAR NEMZET SZABADSÁG ALKOTMÁNYA (teljes szöveg)


TOVÁBBI TÁJÉKOZTATÁST KÉREK A SZAKRÁLIS MAGYARORSZÁGRÓL


Áldás az igaz úton járókra! Szeretettel és tisztelettel a Szakrális Magyarország Csapata


A Szakrális Magyarország egy élő keret, minőségi tartalommal ti töltitek meg!

A Szakrális Magyarország a normális, ember-léptékű átalakulás irányába segít felkészülni, és ezért a legjobb helyen vagy! Reményeink szerint hírleveleink segítenek megérteni a jelen helyzetet és az elvégzendő feladatokat, hogy közös cselekvésben Te is részt tudjál vállalni, saját tudásodnak, képességednek megfelelően!

815 megtekintés
legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page