top of page

Az EGÉSZségünk, a szabadságunk és gyermekeink jövője a tét! (a Szakrális Magyarország Csapata)
Kedves Honfitársunk!


Lehet, újdonságként hat, hogy mindannyian veszélyben vagyunk, ezért kérjük, olvassa végig és tájékozódjon!


Mint arról valószínűleg sokan hallottak, a WHO, azaz az Egészségügyi Világszervezet, melynek 80%-át magán alapítványok (Bill és Melinda Gates, Rockefeller stb.) támogatják, olyan szerződést kíván aláíratni a világ országaival, amely lehetővé tenné számára, hogy totális egészségügyi hatalmat gyakorolhasson minden állam felett (legalább 2 tucat ország elutasította a tervezetet). A sötét háttérhatalom kétségkívül a WHO-n, azaz az egészségügyi korlátozásokon keresztül akarja elkezdeni az egyébként mindenre kiterjesztendő világuralmi törekvéseinek megvalósítását.


E tervük előjátékát és borzalmas következményeit, a kitalált ún. „Covid 19 járvánnyal” kapcsolatosan már megtapasztalhattuk (hamis félelemkeltő hírek, lezárások, tesztelések, kötelező oltások, maszkhordatás, online oktatás, a kórházakban előírt protokoll, – lélegeztető gép, nem megfelelő gyógyszerek, embertelen bánásmód, a hozzátartozók eltiltása, titoktartás a halottakkal kapcsolatosan, és a halál okának meghamisítása –, vállalkozások és életek tönkretétele, elkülönítés, távolságtartás, karantén és a többi szörnyűség), hiszen az adatok szerint a világon összesen eddig már 17 millió ember halt meg az mRNS vakcináktól, és ebbe még nem számolták bele azt a töménytelen sok megbetegedést, amely egész életükre megnyomorította a mellékhatások elszenvedőit. És a halálozásoknak még nincs vége, mert hallhatjuk, hogy arat a „hirtelen halál” szindróma, amely világszerte elsősorban a látszólag egészséges oltott emberekkel végez szinte naponta. E tények bizonyítottak, de a főáramú média elhallgatja.A „jövőbeni tervezett szörnyű világjárványok leküzdésére” tett intézkedéseket most még fokozni akarják aképpen, hogy ha újabb kamu pandémiát hirdetnének, akkor az összes kormány, akik aláírták a szerződést, köteles lenne végrehajtani az előírt emberellenes intézkedéseket, így a mérgező vakcinák beadását is, akár erőszakkal, és büntető intézkedésekkel, amire Kínában láttunk már példát.

Ha ez még nem lenne elég, a WHO javaslata alapján a jövőben a rák valamint a szív és érrendszeri megbetegedések is járványnak tekinthetők! (ez áll a dokumentum tervezetben) A Magyar Kormány eddig is szolgaian végrehajtotta a WHO pandémiás ajánlásait, és ezt a gyalázatos szerződést is változatlan formában teljes mellszélességgel támogatja. Ezt bizonyítja a közelmúltban Budapesten 100 alkalmazottal megnyitott budapesti WHO Központ, amely a jövőbeni korlátozó intézkedések szigorú betartását fogja felügyelni.

Kormányunk szoros "baráti" kapcsolatot ápol a WHO-val, és aggálytalannak tartja az előkészített szerződést, amelyet jövő tavasszal terveznek aláírni. A WHO igazgató tömeggyilkos múltja sem hagy kétséget afelől, hogy nem irgalmas szamaritánusok akarják átvenni felettünk a hatalmat, és így legkevésbé sem bízhatunk a WHO jó szándékaiban. Ezért

mindent meg kell tennünk, hogy a WHO a jelenlegi formájában megszüntetésre kerüljön!


A világ és Európa népessége azonban ébred, és sokan átlátják már a tervezett intézkedések mögötti összeesküvő és pusztító szándékot. Ezért óriási tüntetéseket szerveznek, hogy felhívják a lakosság figyelmét arra a vészhelyzetre, amelyre a COVID előtt még nem voltunk felkészülve. Ez már nyílt háború az emberiség ellen. Európa-szerte tiltakoznak az emberek az alapvető emberi jogok és az egészségügyi önrendelkezés védelmében.

Október 1-én Bécsben rendeztek hatalmas, több tízezres tüntetést, amelyen rengeteg magyar is részt vett.A hazánkban bekövetkezett vakcinák okozta súlyos megbetegedésekről, vagy az emiatti túlhalálozásokról itthon néma csend van, pedig a (nagyon nehezen fellelhető) statisztikák szerint a népességszámhoz viszonyítva világszinten a Covid-halálozás 3. helyén állunk!!!

Gyilkos háború folyik ellenünk néma fegyverekkel, és emiatt sokan nem is sejtik a ránk leselkedő veszélyeket. Kevesen fogják fel, hogy mi vár az emberiségre, ha nem vagyunk éberek és nem állunk határozottan ellent az ehhez hasonló aljas világuralmi diktatórikus törekvéseknek.Rendkívül fontos, hogy november 5-én a budapesti demonstráción is meggyőzően nagy létszámban jelenjünk meg.

Az EGÉSZségünk, a szabadságunk és a gyermekeink jövője a tét!

Most még ki tudunk állni az igazságért, a békéért, a szabadságért, még tehetünk a jövőnkért. Akik november 5-én eljönnek, azok össze tudnak fogni, mert a megoldás az összefogás erejében rejlik! Jelentkezés, további információ: Dr. Erdei Krisztina: 0630 740 8265


A Magyar Nemzet Szabadság Alkotmánya ide vonatkozó rendelkezései

• Államunk szellemisége értelmében az egészséghez és az egészséggel való önrendelkezéshez való jog, emberi alapjog. E jogában sem az állam, sem mások által senki nem korlátozható. • Nincs, nem lehet olyan helyzet, amely felülírná az emberek Istentől kapott, egészséghez és háborítatlansághoz való jogait. • Államunkban nem engedélyezhető egyetlen olyan egészségügyi gyógymód vagy eljárás sem, amely az emberi Élet szentségét háborítaná, genetikai rendszerébe művileg beavatkozva, azt javítaná vagy rontaná, megmásítaná.
Áldás az igaz úton járókra! Szeretettel és tisztelettel a Szakrális Magyarország Csapata


A Szakrális Magyarország egy élő keret, minőségi tartalommal ti töltitek meg!

A Szakrális Magyarország a normális, ember-léptékű átalakulás irányába segít felkészülni, és ezért a legjobb helyen vagy! Reményeink szerint hírleveleink segítenek megérteni a jelen helyzetet és az elvégzendő feladatokat, hogy közös cselekvésben Te is részt tudjál vállalni, saját tudásodnak, képességednek megfelelően!

830 megtekintés

Hozzászólások


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page