top of page

Az éghajlatváltozás és a dubaji árvizek (Joel Smalley jegyzete)
Eredeti cikk:

Climate Change and the Dubai Floods, By JOEL SMALLEY, APR 20, 2024

Schiller Mária küldeménye

Az ember okozta válság nem az, amit el akarnak hitetni veled


A dubaji bibliai áradások után a válságfanatikusok óhatatlanul is megemelték az antropogén éghajlatváltozás körüli hisztériakeltés szintjét.

Most az egyszer egyetértek velük.

Az ilyen hihetetlenül kedvezőtlen időjárás valóban ember műve. Ez azonban nem klímaváltozás, csak időjárásváltozás. És nem a hétköznapi emberek miatt van, akik autóval járnak és grillsütőn főzik az ételt.

Ez geomérnökség, más néven időjárás módosítás.

Hogy lehetünk ebben ilyen biztosak? Mert a béna média előállt néhány Szakértővel™, akik azt hirdetik, hogy a dubaji áradások biztosan nem a felhőbe vetés miatt következtek be. Tessék, tessék. Egyáltalán semmi köze az ő féltucatnyi kísérletükhöz azon a héten, hogy esőt csináljanak.


A rossz hír az, hogy az árvizek csak egy ritka, rendkívül kedvezőtlen következményei a globalisták istent játszó tevékenységének.

Ezek a tevékenységek rutinszerűen mérgezik az élelmiszer-ellátást, és mindenféle más természeti rendszerre hatással vannak, amelyek a napfény és a CO2 egyensúlyától függenek, hogy a bolygó virágozhasson.

Íme egy kis oktatás az összes ostoba, EV-t vezető, szén-dioxid-kompenzáló, gyengeelméjű birkának, akik segítik és felbujtják gyönyörű bolygónk szisztematikus pusztulását, Rosalind Peterson jóvoltából, aki 2007-ben az ENSZ-nek tartott előadást.


Nem a globális felmelegedés a fenyegetés.


Nem a napsütés a fenyegetés.


Nem a CO2 a fenyegetés.

Az időjárás-módosítás csak egy újabb kísérlet, amelyhez nem adtál kifejezett, tájékozott beleegyezést, de mégis hatással van az egészségedre.

Tom Ed 

További olvasmány:402 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page