top of page

Az életmentő klór-dioxid tudománya és története – Ha csak egy filmet nézel meg idén, ez legyen az!

Eredeti cím:

AZ UNIVERZÁLIS ELLENSZER – A klór-dioxid tudománya és története Ha csak egy filmet nézel meg az évben, akkor én azt javasolnám, ez legyen az. Lehet, egyszer még életmentő lesz.


Sosem volt nagyobb szükség az emberiség történetében egy olyan szerre – amivel mellékhatásmentesen segítheti és kiegészítheti az immunrendszere védekezőképességét –, mint akkor, amikor milliárdnyi ember legfőbb védelmi vonalát gyengítették meg a kísérleti, géntechnológiás oltásokkal.

Ezekkel most sajnos populációszinten avatkoztak be olyan folyamatokba, amelyek romboló hatásaira napról-napra több és több tanulmány világít rá. Csak hogy két példát említsek: IgG4/IgG3 arány felborulása, és P53 gén leszabályozása.

Egy dolgot emelnék ki a filmből, mert szerintem a lényegre jól rávilágít. A méhekről tudjuk, hogy rendkívül érzékenyek a toxikus anyagokra, szokták is őket tesztelésre használni ezen tulajdonságukból kifolyólag. A klór-dioxid-fogyasztást is vizsgálták az esetükben. A tanulmány összefoglalóját ide másolom. A konklúziót az olvasóra bízom:

“A klór-dioxid 10 vagy 100 ppm koncentrációban 50%-os szacharózoldatban szignifikánsan növelte a ketrecbe zárt méhek élettartamát. Egy olyan vegyület, amely jelentősen meghosszabbítja a kifejlett méhek élettartamát, nagy érték lehet a méhészeti ipar számára, mivel a megnövekedett élettartam lehetővé tenné, hogy több méh többször menjen ki a mezőre nektárt, virágport, vizet és propoliszt gyűjteni. A megnövekedett élettartam nagyobb felnőtt népességet és nagyobb méztermelést eredményezhet, és a méhész, aki méhcsaládokat bérel beporzási célokra, hatékonyabb beporzásra számíthat, ha méhcsaládonként több méh van.“

Vajon milyen hatása lehet emlősökénél?

Ja, ugyanez volt az eredmény egereknél is (hosszabban éltek) egy másik tanulmány szerint, amikor hetente csak egyszer adták nekik a klór-dioxidot intravénásan...

Szóval én azt mondom, hogy megéri ezt a szűk két órát rászánni az életedből erre a filmre, majd bevenni a kék vagy piros kapszulát és e döntés alapján élni tovább az életedet.

Persze a kérdés: hajlandó lennél elfogadni egy olyan igazságot, mely teljes egészében ellentmond a mainstream által propagált verziónak?

Ha, igen, akkor mi lenne, ha azt mondanám, hogy az emberek milliói feleslegesen szenvednek és halnak meg olyan betegségekben, mint a rák, az AIDS, a Lyme-kór és a vírusos és bakteriális fertőzések szinte végtelen listája?

Mi lenne, ha elmondanám, hogy létezik egy olcsó és hatékony kémiai gyógymód, és ezt a gyógymódot elhallgatják, lejáratják és elrejtetik a világ elől?

Mi lenne, ha elmondanám, hogy megcáfolhatatlan bizonyítékok, valamint számtalan tanúvallomás szól a biztonságos használatáról és erőteljes hatékonyságáról?

Persze a média mérgező fehérítőszernek nevezi, az Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hivatal szerint pedig veszélyes, mérgező vegyi anyag, és káros az emberre.

Mégis, nem is olyan régen a NASA kutatói azt hirdették, hogy ez egy univerzális ellenszer, és nemrégiben Közép- és Dél-Amerikában orvosok ezrei használták lényegében 100%-os hatékonysággal a COVID-19 ellen. 
 

Kapcsolódó hír:


A Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) és az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet (OGYÉI) is büntetőfeljelentés tett az emberi szervezetre rendkívül ártalmas, úgynevezett MMS-cseppek forgalmazásával kapcsolatban.

 A témában tartott csütörtöki budapesti sajtótájékoztatón elhangzott: az OGYÉI gyógyszerhamisítás bűntett gyanúja miatt, az NNK pedig méreggel való visszaélés gyanúja miatt tett feljelentést.

    Müller Cecília országos tisztifőorvos felhívta a figyelmet arra, hogy súlyos egészségkárosodást okozhatnak a Magyarországon is elérhető, interneten forgalmazott, MMS (Miracle Mineral Solution, illetve Miracle Mineral Supplement) néven forgalmazott cseppek.

    Hozzátette: a készítménnyel kapcsolatban az Egészségügyi Világszervezet (WHO) adott ki riasztást, és legalább 18 ország esetében tudnak a szer használatához kötődő káros hatásokról, azonban Magyarországon egyelőre nincs tudomásuk a csepp okozta megbetegedésről.

 

Szilaj Csikó-megjegyzés:


Büntetőeljárások zajlanak olyan magyar állampolgárok ellen, akik külföldről ivermektint rendeltek. Nem folynak büntetőeljárások azok ellen, akik a Covid-járványt megállítani nem képes hatósági és egészségügyi eljárásokkal, kötelezővé tett kísérleti szerekkel ("oltásokkal"), ezek felelőtlen előírásával és propagálásával soha nem tapasztalt mértékű egészségkárosodásokat okoztak a magyar népességben.


1 956 megtekintés

Comentarios


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK