top of page

Az elszakadó civilizáció – A „nemlétező háttérerő” köszöni szépen él és immúnisA törvény előtt minden ember egyenlő. Kivéve, ha a törvények felett áll, mint a bázeli Bank for International Settlements (BIS) személyzete. Ezzel a "Bankok Bankjával" úgy esett a viharos XX. század folyamán, hogy "felsőbb érdekek" szolgálata miatt szuverén immunitásra, azaz a törvények felettiség csodálatos képességére tett szert. A BIS és tagbankjai, valamint az érdekkörébe tartozó pénzintézetek, biztosítótársaságok és más nemzetközi szervezetek (pl. IMF, Világban, WHO stb) a tisztségviselőikkel, mind ugyanezt az büntethetetlenséget jelentő szuverén immunitást élvezik. Hatalmuk az egész bolygót behálózza és nem csupán nem vonatkoznak rájuk a nemzetállamok törvényei, de erejük lehetővé teszi, hogy törvényeket kényszerítsenek ki és rendszerszinten taszítsanak végtelen adósságcsapdába országokat.

Ebben a videóban a Korona Bizottság Alapítvány számára Catherine Austin Fitts áttekintést ad a BIS születéséről, fejlődéséről, pénzteremtési, pénzmosási potenciáljáról és terveiről.

E rendszer hatalomkoncentrációs mechanizmusai a technológia eszközeivel ma már lehetővé teszik, hogy egy szűk kör – mely elszakadó civilizációként is értelmezhető – az emberiség digitális alávetését készítse elő a központi banki digitális valuta (CBDC) és a digitális személyazonosító bevezetésével.


 


496 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page