top of page

Az Európai Bizottság a vakcinázási igazolvány újjáélesztését szorgalmazza. Maurizio Blondet jegyzete


Eredeti cikk:

Maurizio Blondet, 2022. október 27.


Az Európai Bizottság és annak elnöke, Ursula von der Leyen már nem riad vissza semmilyen államcsínytől, bizonyítva, hogy az Unió totalitárius hatalommá vált, és lábbal tiporja a liberális demokráciához tartozó hatalommegosztás alapelvét. Ez a mélységesen tekintélyelvűvé vált testület arra utasítja a tagállamokat, hogy indítsák újra vakcinastratégiáikat és küzdjenek a vakcinákkal kapcsolatos dezinformáció ellen. Ami nem kevesebbet jelent, mint a vakcinabérlet visszatérését ezen a télen: a puszta őrületet.A fent közzétett dokumentum az Európai Bizottság közleménye az Európai Tanácshoz és az Európai Parlamenthez. A Parlament egészségügyi kérdésekért felelős ENVI bizottsága várhatóan ezen a héten vizsgálja meg a javaslatot.


A kiemelkedő részek:


"A Bizottság felszólítja a tagállamokat, hogy a következő hullámra való tekintettel folytassák a felkészültségi erőfeszítések összehangolását az egész EU-ban, és folytassák a vakcinázási programok végrehajtását. A Bizottság különösen arra kéri a tagállamokat, hogy:


  • a COVID-19 elleni nemzeti oltási stratégiák folytatása a jelenleg rendelkezésre álló vakcinák felhasználásával a kórházi kezelések, súlyos megbetegedések és halálesetek csökkentése érdekében;

  • az oltási lefedettségi hiányosságok megszüntetése azáltal, hogy javítja a vakcinák felvételét az elsődleges sorozat és az első emlékeztető adag során a jogosult személyek körében, beleértve a jogosult gyermekeket és serdülőket is;

  • megfelelő oltási kapacitás fenntartása, akár az oltóközpontok újraindításával, akár más erőforrások, például háziorvosok igénybevételével;

  • a további (második vagy további) emlékeztető adag beadását előnyben kell részesíteni bizonyos népességcsoportok esetében: a 60 éves és idősebb személyek és a súlyos betegség kockázatának kitett bármely életkorú egyének esetében;

  • biztosítja, hogy a hosszú távú gondozási létesítmények lakói megkapják az ajánlott emlékeztető adagokat;

  • lehetőség szerint kombinálja a COVID-19 és az influenza elleni oltási kampányokat, különösen a veszélyeztetett csoportokat és a megfelelő korcsoportokat megcélozva.

A Bizottság hangsúlyozza, hogy a tagállamoknak hatékony kommunikációs kezdeményezéseket és stratégiákat kell végrehajtaniuk és lehetőség szerint koordinálniuk, hogy elősegítsék a további oltási adagok beadását és az elsődleges oltási sorozat befejezését azok körében, akik még nem tették meg, valamint hogy növeljék a vakcinába vetett bizalmat, miközben foglalkoznak a vakcinával kapcsolatos bizonytalanság és a nyugat- és EU-ellenes narratívákhoz kapcsolódó félretájékoztatási kampányok politikai dimenziójával.

Különleges kihívást jelentenek azok a csatornák, amelyeken keresztül a dezinformáció más válságokkal, többek között az Ukrajna elleni orosz katonai agresszióval kapcsolatban terjed".


Eddig a szöveg.


A bejelentések egyértelműek. A Bizottság különösen

  • cenzúrát – bezárást, elnyomást – követel az alternatív médiumok ellen, azzal az ürüggyel, hogy azok "nyugat- és EU-ellenes narratívákhoz kapcsolódó dezinformációt" készítenek: röviden: Putyin cinkosai.

  • felszólít arra, hogy "a vakcinázási lefedettségben mutatkozó hiányosságokat a vakcina felvételének javításával az elsődleges oltási ciklus és az első emlékeztető adag során"... pontosan ez volt a vakcinapassz célja.

Úgy tudjuk, hogy a Bizottság türelmetlenül töri a fejét, hogy újra hatályba léptesse.


Vegyük észre azt is, hogy a Bizottság a cenzúrát elsődlegesen a vakcinát és az ukrajnai európai stratégiát bíráló médiumokra akarja kiterjeszteni.Egy új liberticid szerződés felé


Ami még rosszabb: a Bizottság ezt említi:

"Az EU emellett eltökélt szándéka, hogy vezető szerepet játsszon a világjárvány megelőzéséről, a felkészültségről és a reagálásról szóló új, jogilag kötelező erejű nemzetközi megállapodásról szóló tárgyalásokon, valamint az egészségügyi szabályozás megerősítését célzó célzott módosításokban."

Ez az a szerződés, amelyről itt beszéltünk, és amely azt mutatja, hogy az EU már novemberben bevezetni igyekszik az oltási totalitarizmusnak ezt a finomított változatát, ld. Von der Leyen: "Novemberben az EU globális egészségügyre vonatkozó stratégiája".


Az oltási igazolványnak vissza kell térnie, az EU úgy döntött.

1 128 megtekintés

ความคิดเห็น


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK