top of page

Az idegen szép, mondj nemet a rasszizmusra, tiszteld a másságot... – Vajda Miklós magánvéleményével

Évekkel ezelőtt a címben szereplő jelszavak hazánkban is feltűntek, különösen sportesemények alkalmával a pályákat szegélyező korlátokon. Ez volt a tömeges „érzékenyítés” és beetetés korszaka. A kommunista kiáltványból jól ismert „Világ proletárjai, egyesüljetek” jelszónak a modernizált változata.


Nyugat-Európa – e jelszavak jegyében – befogadott minden jöttment csavargót, drogost, rablógyilkost, alkoholistát, tudatlan analfabétát, nőket erőszakolót, munkára alkalmatlant, stb. (a lista, tetszés szerint folytatható) pusztán azért, mert az arab, vagy néger.


Mert az idegen szép!


A katari labdarúgó világbajnokságon Marokkó elverte Belgiumot, a végeredmény 2-0 lett, amit a „belga” szurkolók a friss videók tanúsága szerint a szívükre vettek.


A The Sun konkrétan arról ír, hogy zavargás tört ki Belgiumban, a tomboló szurkolók autókat zúznak és gyújtogatnak, miközben vízágyúkat kellett bevetni.

A dolog éppen fordítva van. Ugyanis nem a belga szurkolók okozták a zavargásokat, a vereség miatti elkeseredésükben, hanem a Belgiumban élő marokkói bevándorlók, csapatuk győzelmét „ünnepelték”. Tehát a sajtó csak azt felejtette el megemlíteni, hogy a "belga szurkolók" nem belgák voltak, hanem a marokkói csürhe, bűnöző bandák, a harmadik világnak Európába betolakodó legalja.

Az MTI ferdítésével szurkolóknak nevezett kontinensfoglalók autókat rongáltak meg, és gyújtogattak, a helyszínre rendelt rendőrök vízágyúkat és könnygázt vetettek be a randalírozó tömeg feloszlatására.


A La Libre belga napilap azt írja, közösségi oldalakon terjedő videókon látható, hogy a rendbontók marokkói zászlókkal a kezükben megtámadnak egy járművet a brüsszeli városközpontban. A lap azt is közölte, hogy egy az incidensről tudósító újságíró megsérült a petárdázás következtében.A brüsszeli hatóságok a Twitteren keresztül a városközpont elkerülésére szólítottak fel. Phillip Close, Brüsszel főpolgármestere Twitter-üzenetében elítélte az incidenst, és közölte, hogy a rendőrség elkezdte a rendbontók letartóztatását.


A körzeti rendőrkapitányság szóvivője a belga hírügynökségnek azt nyilatkozta, hogy a rendzavarást több tucat olyan személy kezdte, "akik csak az alkalmat várták, hogy összeütközésbe kerüljenek a rendfenntartó erőkkel, és veszélyeztethessék a közbiztonságot".


A délután folyamán a rendőrség lezárta a zavargások helyszínét a forgalom elől, több villamosjáratot megszakítottak.


2017 novemberében legalább huszonkét rendőr megsebesült a marokkói futballválogatott győzelmét ünneplő szurkolók randalírozása miatt kialakult összecsapásokban, Brüsszel központjában, emlékeztet az MTI.


Érdekes módon Hollandiában, azon belül is Rotterdamban is rohamrendőröknek kellett beavatkozni, mivel a központban ott is zavargások alakultak ki a katari labdarúgó-világbajnokságon Marokkó Belgium felett aratott győzelme után. A rendőrség egy körülbelül ötszáz fős "szurkolói csoportról" beszél – írja a Mandiner.


Vajda Miklós magánvéleménye


Az Európát elözönlő előemberi hordák lelkében tombol a mérhetetlen gyűlölet mindazzal szemben, ami tárgyi megjelenési formájában a több ezer éves európai kultúrát jelenti. (Gondoljunk a párizsi Notre Dame székesegyház felgyújtására.)


Ugyanez a bestiális vadállati kegyetlenség nyilvánul meg a felsőbbrendű európai kultúrával és intelligenciával rendelkező fehér ember iránt is. (Pl. a nizzai tömeggyilkosságban 84-en meghaltak, köztük 10 gyerek. 202 személy sebesült meg, közülük 52 súlyosan. 29 ország állampolgárai vesztették életüket vagy sérültek meg a támadásban.)


Most, egy futballmeccs eredményének okán ez a visszafojtott gyűlölet tört felszínre, ennek az „untermens” tömegnek a lelkéből.

De ne legyünk igazságtalanok! Ezek a hordák azért jöttek Európába, mert a világ senki által meg nem választott vezetői (ENSZ, Világbank, Nemzetközi Valutaalap, Európai Unió, stb.) ide csábították őket, direkt azzal a szándékkal, hogy az európai fehér, keresztény társadalmakat tönkretegyék. (Coudenhove-Kalergi terv) Ezért elsősorban a bankárok és a politikusok a felelősek a történtekért.

Íme, az Európai Unió által hirdetett multikulturalizmusnak a hatásai, amelyet olyan társadalmi csoportok akarnak hazánkra is ráerőltetni, amelyek a saját zárt közösségeikben, elzárt kastélyaikban és erőd-szerűen, kőfalakkal körülvett luxus villáikban élnek.


Legyünk tisztában azzal, hogy a fehér társadalmak ellen folyó permanens háborúnak ez az egyik formája, amelyet ezekből a luxus-rezervátumokból szerveznek. 

Forrás:

512 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK