top of page

Az igazi Anthony Fauci film – ifj. Robert F. Kennedy levele tudósítónknak


(Schiller Máriának sokat köszönhet szerkesztőségünk. s főképp Szilaj Csikónk olvasói: nagyon fontos angol nyelvű cikkek és hírek egész sorát juttatja el hozzánk napi rendszerességgel. Az alábbi küldeménye is több mint figyelemre méltó. – a Szerk.)

Kedves Maria!


Csatlakozzon küldetésünkhöz!


Azért írtam Az igazi Anthony Fauci című filmet, hogy az amerikaiak – demokraták és republikánusok egyaránt – megértsék Dr. Fauci káros szerepét abban, hogy a gyógyszeripari cégek diktálhatták a COVID-19-re adott választ, amely lábbal tiporta a közegészségügyet, a globális gazdaságot, alkotmányos jogainkat és a liberalizmus minden hagyományos értékét.


A könyv a médiavisszhang elfojtása ellenére bestseller lett.A 2021 novemberi megjelenése óta több mint 1 000 000 példányban kelt el.

Tizenhét hetet töltött a New York Times bestsellerlistáján.

Az Amazonon három hónap alatt az első helyre szárnyalt.

Megjelenés a Wall Street Journal, a USA Today és a Publisher's Weekly bestsellerlistáin.


Dr. Fauci az átláthatóság és a tiszteletteljes vita előmozdítása, valamint a hagyományos, jól bevált közegészségügyi stratégiák végrehajtása helyett a világjárványok elleni küzdelemben a militarizált és pénzzé tett választ támogatta, beleértve a drákói zárlatokat, az üzletek bezárását, a kísérleti oltásokkal történő kényszeroltást és a totalitárius ellenőrzések litániáját, amelyek országunkat megfigyelő állammá változtatták, és a világ legmagasabb COVID-19 elhalálozási számát gyűjtötték be.


Ezután együtt dolgozott a Big Pharma, a média és a közösségi média titánjaival, valamint a Pentagon és a hírszerző ügynökségekkel, hogy lejárassák és marginalizálják az ellenvéleményt, megbüntessenek minden megkérdőjelezési kísérletet, és elgázosítsák a szkeptikusokat. A kormány a média és a közösségi média titánjaival együttműködve könyveket tiltott be, orvosokat és tudósokat hallgattatott el, és elítélte azokat a művészeket, írókat, költőket és értelmiségieket, akik kétségbe vonták az orvosi és biológiai biztonsági kartellek tudománytalan ortodoxiáit.

A CHD együttműködött barátainkkal a Revealed Filmsnél, hogy könyvemet egy lenyűgöző dokumentumfilmmé alakítsák át, amely leleplezi a "nemzet legmegbízhatóbb orvosának", Dr. Fauci doktornak és bűntársainak korrupt uralmát egy majdnem kialakult államcsínyben.

A dokumentumfilmet 2022. október 18-án INGYENESEN fogjuk sugározni.


Szükségünk van az Ön támogatására, hogy legyőzhessük a cenzúrát, és biztosíthassuk, hogy emberek milliói láthassák a filmet. Együtt eljuttathatjuk az igazságot a tömegekhez, és felfedhetjük "Az igazi Anthony Fauci" történetét.

 

Translated with www.DeepL.com/Translator (free version)635 megtekintés

تعليقات


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK