top of page

Az igazmondók fokozódó üldözése (Paul Craig Roberts jegyzete)
Eredeti cikk

The Escalating Persecution of Truth Tellers, By Paul Craig Roberts, 2023 június 16.

Schiller Mária küldeménye


Számos cikkben kifejtettem már az igazmondók sorsát. Nagy kockázatú, alacsony jutalommal járó életet élnek. Chris Hedges az alábbi cikkében elmagyarázza, mi történik Matt Taibbival, a Rolling Stone magazin egykori csúcsattrakciójával. Taibbi, egy baloldali, aki elmondta az igazságot, és ezért megbüntették. Ma az IRS üldözi, mert beszámolt az Elon Musk által nyilvánosságra hozott Twitter-aktákról, amelyekből kiderül, hogy az FBI nyomást gyakorolt a Twitterre, hogy cenzúrázza az igazmondókat.


Az igazság elnyomása mindenhol tapasztalható a nyugati "demokratikus" világban. Julian Assange egy évtizede van börtönben, tisztességes eljárás nélkül, csak azért, mert olyan kiszivárgott dokumentumokat jelentetett meg, amelyek feltárták az USA háborús bűneit és szövetségesei megtévesztését.


A Fox News eltávolította Tucker Carlsont a nagyszámú közönségétől, de ahelyett, hogy kirúgta volna, szerződésben tartotta, és évi 20 millió dollárt fizetett neki, hogy elhallgattassa.


Sorolhatnám még a példákat.


Ne feledjük, hogy a szabadság egy modern alkotás, amely az angliai dicsőséges forradalomból származik, amely megteremtette azt az elvet, hogy a király és kormánya elszámoltatható a törvényeknek és a népnek.


A kormány elszámoltathatóságának érvényesítéséhez szabad szólásra van szükség, ezért Amerika alapító atyái a szabad szólást az amerikai alkotmány első kiegészítésévé tették, amely meghatározza, hogyan kell kormányozni bennünket.

Szólásszabadság nélkül nincs igazságosság és nincs szabadság. A Biden-rezsim sikeresen eltiporja a szólásszabadságot.

A média nem veszi észre. Az egyetemek nem veszik észre. A jogi egyetemek és az ügyvédi kamarák nem veszik észre, a bíróságok nem veszik észre. Valójában a szabad beszédet, az alkotmányosan védett jogot aktívan elfojtják, mint "károsat", "sértőt", "félretájékoztatót".


A Demokrata Párt, a jogi iskolák, a média, az egyetemek és az állami iskolák tanácsai elszántan forradalmasítják az amerikai társadalmat. Céljukat úgy érik el, hogy az igazságot úgy definiálják újra, mint ami a napirendjüket szolgálja. Más szóval, egy égbekiáltó hazugság is lehet igaz, ha az elit céljait szolgálja. A valódi igazság kifejezése aláássa a napirendjüket, és "félretájékoztatásként", "orosz beavatkozásként", "belföldi terrorizmusként", "fehér felsőbbrendűségként" démonizálják, és a küszöbön áll, hogy bűncselekménynek minősítsék, amint azt sokan tapasztalják, köztük olyan orvosok, akik életeket mentettek Ivermectinnel és HCQ-val azért a jutalomért, hogy orvosi engedélyüket elvették, mert leleplezték Fauci és a Big Pharma hazugságát, hogy nincs gyógymód a Covidra.

Amikor egy ország intézményei annyira korruptak, annyira ellenségesek az igazsággal szemben, mint Amerikáé – és valójában az egész nyugati világé –, akkor a civilizáció elvész.

Chris Hedges elmagyarázza, mi történik Matt Taibbival, amiért közzétette az Elon Musk által neki adott Twitter-akták elemzését. Az igazság kimondásának költségei rohamosan emelkednek, a jutalmak pedig eltűntek. Ha a demokratákat "újraválasztják", az igazságot kriminalizálják.
353 megtekintés

Comentarios


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg