top of page

Az oltásellenesek viszik halálba az oltottakat egy tudományos kutatás szerint!?
Eredeti cikk:

KARIKÓR, 2023. JÚL. 20.


Úgy látom, hogy a tudomány képes engem újra és újra lenyűgözni.

A tanulmány összefoglalója:

“A Covid 19 és a tömeges oltási programok korában az oltásellenes mozgalom világszerte jelenleg minden idők legmagasabb szintjén áll. Ennek az oltásellenes hangulatnak nagy része az állítólagos mellékhatásoknak tulajdonítható, amelyeket az oltásellenes csoportok a közösségi médiában terjesztenek.

A tudományos képzettséggel nem rendelkező emberek által terjesztett félelemkeltés és félretájékoztatás, amelynek célja, hogy az embereket rettegésben tartsák, hogy ne oltassák be magukat, nemcsak azt okozza, hogy az emberek továbbra is fogékonyak maradnak a vírusos járványokra, hanem az oltási folyamat során tapasztalt további mellékhatásokat is okozhat. Ez a rövid áttekintés olyan adatokat kínál, amelyek bizonyíthatják, hogy az oltásellenes mozgalom által terjesztett félretájékoztatás több halálesetet és mellékhatást okozhat bármely oltásnál.

A közzétett szakirodalom mini áttekintése során megállapították, hogy a mentális stressz egyértelműen érszűkületet és az erek artériás szűkületét okozza. Ezért, ha az alanyok pánikba esnek, aggódnak, stresszesek vagy félnek az oltástól, az artériáik összeszűkülnek és kisebbek lesznek az oltás beadása idején és annak környékén.

Ez a biológiai mechanizmus (a vénák, artériák és erek összeszűkülése mentális stressz hatására) a legvalószínűbb oka annak, ha vérrögök, stroke, szívroham, szédülés, ájulás, homályos látás, szaglás- és ízlelésvesztés fordult elő, amelyet röviddel az oltóanyag beadása után tapasztalhattak.

A beteg rendkívüli mentális stressze valószínűleg a különböző oltásellenes csoportok által alkalmazott félelemkeltésnek és ijesztgetésnek tudható be.

Ennek a tanulmánynak nem célja, hogy kizárjon vagy kizárjon minden észlelt mellékhatást, de nagyon valószínű, hogy sok, röviddel azután észlelt nyilvánvaló mellékhatás, hogy egy alany oltást kapott, az ér- vagy artériaszűkületből eredő korlátozott vagy szűkült véráramlás következménye lehet, amelyet a vakcinák körüli félelmen alapuló érzelmi stressz vagy placebo okoz.”

Szóval az alább látható képen bemutatott angliai extrém többlethalálozás csak miattunk van, akik meg merték kérdőjelezni az oltások biztonságosságát.

Hát én kérek elnézést.

Egyébként ennek a felvetésnek az analógiájára a kedves szerző készíthetett volna egy másik tanulmányt is az oltások előtti, a COVID p(l)andémia napi szintű, minden médiából folyó brutális félelemkeltő hadjáratáról, hogy akkor az mit is okozott!? Na abban biztos lehetne találni valódi összefüggéseket.
Persze a sikeres halálgyárhoz kellett a pánikkeltés és kamutesztelés mellé, az összes lehetséges generikus, korai gyógyszeres kezelés nélkülözése, sőt tiltása. Majd COVID címkézni az összes kezelés nélküli, illetve később alaposan félrekezelt halottat.

De egy ilyen tanulmányért senki, de senki nem fizetne, max a szerző ráfizetne…

Szóval ide teszem a korábbi substacket (összesítő táblázatot) az extrém angliai túlhalálozásról, ami akkor a tanulmány szerzője szerint lényegében nekünk köszönhető:


KARIKÓR, 2023. JÚL. 17.

893 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page