top of page

Az oltások mint a világjárvány fellendítői?

07.12.2021 | www.kla.tv/20877


Nem telik el nap anélkül, hogy ne hallanánk, hogy az oltatlanok a felelősek a még mindig tartó világjárványért. A „be nem oltottak járványa" a par excellence divatos szó. De vajon ez megfelel-e a tényeknek?


Vessünk egy pillantást a hivatalos adatokra: Ezek szerint 2020-ban, amikor a lakosság 100%-a még mindig nem volt beoltva, Németországban augusztus és október között 1377 koronás halálesetet számoltak össze hivatalosan. Ugyanebben az időszakban 2021-ben hivatalosan 3718-an haltak meg Corona miatt – több mint két és félszer annyian. A német szövetségi egészségügyi minisztérium szerint azonban 2021. október 30-ig a 12 éves és idősebb lakosság 75%-a be volt oltva.

Ha valóban a „nem beoltottak világjárványa" lenne, tehát csak őket érintené, akkor a nem beoltott 25%-nak egy éven belül több mint tízszer olyan gyakran kellene megbetegednie vagy meghalnia koronában. De ez nyilvánvalóan nem így van.

Németország ebben a tekintetben sem elszigetelt eset. Alig volt olyan ország, ahol a lakosság több mint felét beoltották, ahol ugyanebben az időszakban kevesebb korona okozta halálozásról számoltak be, mint 2020-ban.


A legtöbb országban még a halálozások száma is jelentősen több volt, vagy a fertőzések aránya magasabb, mint az oltás megkezdése előtt. Az alábbiakban néhány példa:

  • Litvániában és Malajziában, ahol az átoltottsági arány hasonló, mint Németországban, az elmúlt három hónapban Litvániában majdnem 16-szor annyi, Malajziában pedig 160-szor annyi ember halt meg koronában, mint az előző év ugyanezen három hónapjában.

  • Az írországi Waterford megyében a legmagasabb a fertőzöttségi arány, bár a 18 éves korú és idősebb lakosság 99,7 %-a be van oltva.

  • Kenyában, ahol az átoltottsági arány mindössze 2-6%, gyakorlatilag már nincs koron megbetegedés.

  • Izraelben volt a legtöbb koronás megbetegedés 2021 júliusában, ahol az átoltottak aránya 60% volt, annak ellenére, hogy ez volt az első ország, ahol ilyen magas volt az oltási arány.

  • Egy izraeli tanulmány, amely egy kórházban nemrégiben kitört járvány 23 koronafertőzött betegét dokumentálta, azt mutatja, hogy a 21 teljesen beoltott beteg közül öten meghaltak, és további tíznél a betegség közepes vagy nehéz lefolyású volt. Ezzel szemben a két oltatlan beteg a betegséget enyhe tünetekkel élte túl.

  • Az Egyesült Államokban a 3144 megyéből 2947-et vizsgáló elemzés azt mutatja, hogy a három legmagasabb, 90% feletti oltási arányú megyében magas a fertőzési arány. Ezzel szemben az alacsony fertőzöttségi rátával rendelkező 57 megye közül 15 megyében az átoltottsági arány 20% alatt van.

  • Ugyanez a tanulmány 68 országot összehasonlítva világszerte kimutatta: az alacsony oltási arányú országokban kevesebb a koronás megbetegedés, mint a magas oltási aránnyal rendelkezőkben.

Mivel magyarázható az a tény, hogy a magas oltási arányok általában magasabb halálozási arányt és koronafertőzéseket eredményeznek?


Ennek egyik oka nyilvánvalóan a vakcinák gyenge hatékonysága. Az izraeli egészségügyi minisztérium megállapította, hogy a Pfizer-BioN Tech vakcina két adagjának hatékonysága jóval alacsonyabb, mint a regisztrációs tanulmányban állított 96%. A három és hat hónappal ezelőtti oltások esetében a tünetekkel járó fertőzéssekkel szembeni átlagos védettség aránya, mindössze 39% volt. A legrégebben beoltottak esetében pediga védettség mindössze 16%-ra csökkent.


Másrészt számos ismert tudós és orvos előre figyelmeztetett arra, hogy a vakcinák nem biztonságosak, és súlyos egészségügyi problémákat okozhatnak. Egyikük Prof. Dr. Sucharit Bhakdi, a mikrobiológia és a fertőző betegségek járványtanának szakértője. Szerinte a vakcinában lévő immunerősítők fokozhatják a SARS-CoV2 által okozott gyulladást.

„És amit most elmondok, az az én hipotézisem, amit szeretnék megvitatni. Az immunerősítők fokozzák a gyulladást fokozó immunhírvivő anyagok kibocsátását. Ez azt jelenti, hogy ha vírusfertőzésed van, és gyulladásod van, és valahol immunerősítők is részt vesznek benne, mert korábban beadták őket, akkor ezt a gyulladást a SARS-CoV2 felerősíti."

Dr. Carrie Madej, belgyógyász és oszteopata orvos szintén több halálesetet és a betegségek gyakoribb előfordulását várta az oltás következtében a későbbiekben. „Tegyük fel, hogy beadják nekünk ezt a vakcinát. Mindenki jól néz ki az elején, igaz? És mi van akkor, ha ezek az emberek ki vannak téve egy közönséges megfázásnak, influenzának vagy Covid-20-nak, vagy bármi hasonlónak? Akkor én is arra számítok, ahogyan kollégáim is, hogy az embereknél több lesz az elhalálozás, a morbiditás [= egy betegség gyakorisága egy populációban], több lesz a probléma. És gyanítom, hogy nem fogják a vakcinára fogni, mert a vakcinagyártókat jelenleg nem lehet felelősségre vonni, csak azt fogják mondani: ez csak ennek az új vírusnak a természete, amely az emberekben működik. A vírust hibáztatnák! Tehát nagyon óvatosnak kell lennünk, mert ez a vakcina az eddigi ismereteink alapján nem biztonságos."


Ennek megfelelően ez egy olyan vakcina, amely nemhogy nem túl hatékony a világjárvány elleni küzdelemben, hanem – amint azt az országok értékelése is mutatja – még erősítő hatással is bírhat. De ahelyett, hogy nyílt vitát folytatnának és beszélnének ezekről a fejleményekről, a politikusok és a média egyszerűen figyelmen kívül hagyja ezeket a tényeket és hallgatnak róluk, és a tudományos tanulmányokkal ellentétben a be nem oltottakat az emberiségre leselkedő veszélyként mutatják be.

Ez azt mutatja, hogy semmiképpen sem az egészség védelméről van szó. Inkább a Bill Gates által 2020 áprilisában meghirdetett cél, hogy az egész emberiségnek beadják a vakcinát, és ez a cél áll mindenek felett. De milyen következményekkel?


Kedves nézőink, ezért kérjük, hogy aktívan segítsenek terjeszteni ezt a fontos információt, hogy elkerülhetetlenné váljon a régóta esedékes nyílt diskurzus mind a politikában, mind a médiában.

„Ez évben, 2021-ben – több ember halt meg COVID-ban. A beoltottak ás a terapizáltak 2021-ben többen haltak meg, mint 2020-ban egész évben. De a média ezt elhallgatja. Nem beszélnek róla. Utálnak beszélni róla." Donald Trump, az Egyesült Államok 45. elnöke, 2021. 10. 9. (Törölték a YouTube-ról, 2021.10.30.)

ettől jmr./rh.

Források/Linkek:Bundesgesundheitsministerium https://impfdashboard.de/

 

395 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK