top of page

Az önkényuralom szóródik, mint a rákos sejtek (Paul Craig Roberts jegyzete)
Eredeti cikk

Schiller Mária küldeményeAz Egyesült Államok gyorsan átalakul egy elnyomó totalitárius társadalommá.

Az Amerikát eluraló totalitarizmus nem a kormányzat által történő kényszerítésen alapul, mint George Orwell 1984 című regényében. A társadalom vezető intézményei kényszerítik ki, mint például az Amerikai Belgyógyászati Tanács, a Chase Bank, az egyetemek, a média, a Demokrata Párt, az iskolai tanácsok, a vállalatok.

Az amerikaiaknak azzal a kemény ténnyel kell szembenézniük, hogy társadalmuk fő intézményei már nem hisznek az amerikai alkotmányban és az általa védett polgári szabadságjogokban, mint amilyen például a független gondolkodás, a szólásszabadság és a jogállamiság.

Amerikában ma a jog olyan fegyver, amellyel el lehet kapni azokat, akik nem osztják a hivatalos hamisbeszédeket.

A perverzitás normává válik. A fehér amerikai többséget démonizálják, irracionalizálják és kriminalizálják. Az "ellenszenves rasszizmus" és a "kritikai fajelmélet" doktrínái minden fehér embert rasszistának nyilvánítanak, ami de facto bűncselekménynek számít, ha a törvényben még nem is.


Más szóval, a totalitárius tendencia a kormányzatból szétterjedt az egész társadalomra. A fehér lakosság nem érti, hogy ez megtörtént, és hogy ez ellenük irányul.


Senki sincs biztonságban. Még Trump elnök sem. Még a legkiválóbb tudósok és orvosok sem. És pláne nem az olyan igazmondó újságírók, mint Julian Assange. Ha Assange-ot elítélik, az ő elítélése jogi precedenst teremt arra, hogy az igazság kimondása bűncselekménynek minősül. A börtönünk építése befejeződik.
378 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK