top of page

Az ontariói halvaszületések robbanásszerű növekedése miatt a parlamentben kérdéseket tettek fel

Rick Nicholls parlamenti képviselő (MPP) az ontariói parlamentben kérdéseket tett fel a kovid ellen beoltott nők körében bekövetkezett halva születések robbanásszerű emelkedésével kapcsolatban. Nicholls példaként az Ontario állambeli Waterloo városát hozta fel, ahol hat hónap alatt 86 halvaszületést jelentettek, szemben az évi jellemzően öt-hat esettel."De miniszter úr, én sírok elkeseredésemben. Waterloo körzetében januártól júliusig 86 halvaszületés történt. Normális esetben ez nagyjából kéthavonta egy halvaszületés. Most jön a csattanó, az összes halva született csecsemő édesanyja legalább két kovid elleni oltást kapott. Ön számos alkalommal egyértelműen kijelentette, hogy a vakcinák biztonságosak.


Mit mond azoknak az orvosoknak, akik azt mondták a várandós nőknek, hogy nyugodtan be lehet oltatni magukat? És mit mondjanak azoknak az anyáknak, akiknek a babája halva születik?"


Az egészségügyi miniszter, Christine Elliot azt a szokásos választ adta, amit a kormánybürokratáktól már megszoktunk, teljesen figyelmen kívül hagyva a halva születések számának növekedését, és így válaszolt: "[a vakcina] biztonságos, tesztelték, továbbra is azt javasoljuk, hogy a terhes nők kapják meg a vakcinát, hogy megvédjék magukat és a gyermeküket is".

Nem Kanada az egyetlen ország, ahol a halva születések száma emelkedik, a hír nem sokkal azután érkezett, hogy Skócia arról számolt be, hogy szeptemberben 21 csecsemő halt meg a születést követő 28 napon belül. A halálesetek megugrása annyira feltűnő volt, hogy emiatt vizsgálatot indítottak.


(...)

 

407 megtekintés
legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page