VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

„Azt az igazságot kell élnünk, amelyet Jézus Krisztus kinyilatkoztatott nekünk”

2020. december 29. (LifeSiteNews) Joseph Strickland püspök (Fredericksburg, Texas, Egyesült Államok) ismét felszólalt a terhességmegszakítással szennyezett oltások ellen a The Bishop Strickland Show e heti epizódjában.

Strickland püspök amellett, hogy rávilágított a meddőséghez kapcsolódó vakcinák erkölcstelenségére és katolikus ellenességére, a koronavírussal kapcsolatos egyéb aggályokkal is foglalkozott, ideértve a kötelező oltástörvényeket is.

"Arra bátorítanám az embereket, hogy álljanak ellen az oltások bármilyen kényszerítésének" – mondta Strickland püspök.

„Meg kell vizsgálnunk a kérdés minden oldalát, és jól megalapozott lelkiismereti döntést kell hoznunk”, az egyházi tanítás szerint.

Strickland és a házigazda, Terry Barber arról is beszélt, hogy az oltási igazolványokat a kormány kifejezetten a katolikus egyház felé irányítja, és ez a hívők hátrányos helyzetéhez vezethet. Megjegyezte, hogy a történelem során valószínűleg legtöbbször a keresztény egyházat üldözték a legtöbbször a világon.

"Hajlandónak kell lennünk arra, hogy megtegyük, amit kell" – folytatta.

Strickland bátran kijelenti, hogy még ha az igazság kimondása üldöztetéshez vezethet is, az "igazságszolgáltatásban az abortusz és a kényszeroltás ellene kell beszélnünk, és ellen kell állnunk a hitünk szabad megélése és a vallásszabadság bármilyen csökkentésének a társadalom minden területén".


MOGY-embléma_2019.png
Blogos rovatok
Kiemelt cikkek