top of page

Barabás Géza harcba száll a YouTube csatornával (frissítve)
Tisztelt YouTube csatorna!


2024.04.12.-én délután 15:55-kor emailben értesítettek, hogy a "csatornádat eltávolítottuk a YouTube-ról".


Szeretnék fellebbezni a döntés ellen, mert semmiféle szabálytalanságot, törvénytelenséget NEM követtem el! Intézkedésüket kifejezetten a szólásszabadság megsértésének tartom.


Ha visszaélve monopol erőfölényükkel, tulajdonosi jogukkal és nem helyezik vissza a YouTube csatornámat akkor bíróságon fogom megtámadni törvénytelen döntésüket és kártalanítási pert is indítok Önök ellen.

Remélem, hogy felülvizsgálati döntésükben érvényesül a nemzetközi jogban elismert "szabad vélemény nyilvánítási" állampolgári jog.


Üdvözlettel:

Barabás Géza 

2024.04.12.     


***

20224.04.12.-én megszüntették a YouTube csatornámat, amelyen kb. 100 kisfilmem szerepelt, több közöttük rövid történelmi dokumentumfilm. A megszüntetés érintette az egész csatornámat, ami előzőleg hosszú évekig működött. A csatornám törlését nem indokolták meg, azt, hogy melyik kisfilmem és pontosan melyik része, milyen tartalma nem felelt meg a "közösségi alapelveknek"?

Önök önkényesen döntik el mindenféle érthető és pontosan megadott magyarázat nélkül, hogy mi tartozik a szólásszabadság kategóriába és mi az, amit nem tartanak annak. Ha ismételt fellebbezésem ellenére sem helyezik vissza a teljes filmanyagomat a "közösségi csatornára, akkor bíróságon fogom megtámadni a döntésüket és kártérítést fogok igényelni.Szerk.-i megjegyzés: Barabás Géza egyik jutubos filmje itt, a Szilaj Csikón is nagy népszerűségnek örvendett. Talán éppen ez a film verte ki a biztosítékot jutubéknál, hiszen nagy erőknek szúrhatta a szemét...A film tőlünk sem érhető már el, de a szövege még igen... VDGy)

692 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page