top of page

Brit COVID-fasizmus: Amíg a világ Boris Johnson lemondásán évődött, a kormány csendben közzétette...
... hogy az újabban elhunytak 90%-a háromszor és négyszer „vakcinázott”.


A Magyarok Világszövetsége sajtóközleményeA brit egészségügyi hatóság (UK Health Security Agency UKHSA) által közzétett adatokból kiviláglik, hogy a jelzett időszakban a COVID-19 okozta halálesetek döbbenetesen magas, 94%-os arányban a „vakcinázottak” körében következtek be.Ugyanakkor a brit nemzeti statisztikai hivatal, az Office for National Statistics (ONS) is közzétette a 2022. január 1. május 31. közötti időszak elhalálozási statisztikáját, amelyben feltünteti a COVID-19 fertőzés következtében elhunytak „vakcinázottsági” állapotát is. Az abból kiemelt adatok azt az egészen megdöbbentő képet mutatják, mely szerint a vizsgált időszak 4.935 COVID-halálesete közül, 4.215 a háromszor oltottak körében következett be, míg a teljességgel oltatlanok közül mindössze 288-an haltak bele a betegségbe.
Mindez drámai módon szemlélteti, hogy mennyire hatástalanok a COVID-vakcinák, amelyek ahelyett, hogy védenének, tönkreteszik az emberek természetes immunrendszerét – fejti ki az ismertető.

Vajon mikor kezdik el itthon a megmondó emberek – Müller Cecília, Merkely Béla, Szlávik János és társaik – újra fújni a nótát, hogy „oltakozzunk”, mert a „vakcina” „megvéd” és „enyhíti a betegséget” – kérdezzük mi is, megdöbbenve a fenti adatokon.

A The Exposé teljes írása itt olvasható.


MVSZ Sajtószolgálat

11082/220711


1 628 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page