top of page

Brüsszel: Jóváhagyták a marxista zsarnokság kiépítését


Kedves Barátaink,


egy évvel ezelőtt felhívtuk a figyelmet arra, hogy az akkor indított "Konferencia Európa jövőjéről" (CoFoE) csak úgy tesz, mintha nyitott lenne. Ma megerősítést nyertek az értékeléseink. Kiderült, hogy az Európai Unió átfogó reformja – amelyet állítólag maguk az európaiak kívánnak – valójában a központilag irányított szövetség régi elképzelésének megvalósítása. Az EU nemzetállamainak szuverenitását még soha nem fenyegette ekkora veszély. Úgy tűnik, hogy ez a hírlevél jelenleg az egyetlen azon kevés európai hang közül, amely ezekről a fenyegetésekről beszél, és figyelmeztet az Európai Unióban végbemenő változásokra.


Az EU "Európa jövőjéről szóló konferenciája" 2021. május 9-én került megnyitásra - Robert Schuman azon nyilatkozatának évfordulóján, amely megalapozta Európa, mint szuverén nemzetek uniójának integrációját. Paradox módon a "Konferencia" már most kiderült célja, hogy eltemesse Robert Schuman nagyszerű gondolatát, és megvalósítsa a marxista ideológus, Altiero Spinelli vízióját, aki kifejezetten a nemzetállamok eltörléséről írt - még akkor is, ha ez maguknak az európaiaknak az akarata ellenére történne.


Az "Európa jövőjéről szóló konferencia" egy olyan eseménysorozat volt, amelyen "az élet minden területéről és az Unió minden szegletéből érkező európai polgárok" egy speciális online platformon alulról fejthetik ki véleményüket a Közösség reformjának működéséről és lehetséges irányáról. Az EU ideológusai azonban megtartották maguknak a teljes ellenőrzést a CoFoE végleges dokumentumainak kidolgozása felett.


Az uniós polgároknak a konferenciára benyújtott véleményeit és elképzeléseit 9 munkacsoport gyűjtötte össze és dolgozta ki, amelyeket... az uniós tisztviselők vezettek. Ők döntik el, hogy mely szavazatok kerülnek be a végleges jelentésekbe.


Egy hete Guy Verhofstadt, az "Európa jövőjéről szóló konferencia" alelnöke bejelentette, hogy a konferencia "jóváhagyta az Európai Unió radikális átalakítását: az egyhangúságon alapuló döntési mechanizmus megszüntetését, a vétójogok eltörlését, az EU hadseregének megalkotását, a transznacionális választási listákat és még sok minden mást". Bár Verhofstadt, aki az Europarlament "Spinelli-csoportjának" tagja, nyíltan állítja, hogy az "Európai Egyesült Államok" létrehozását támogatja, a CoFoE-n belül elfogadott közösségi vízió inkább a Szovjet Szocialista Köztársaságok Uniójára emlékeztet, ahol a föderációt alkotó államok tehetetlenek az EU központja által hozott káros döntésekkel szemben.


Ezért szakértőink leleplezik ezt a folyamatot, és elkötelezettek amellett, hogy ellenezzék az európai szerződések megsértését, amelyeket szuverén nemzetállamok uniója számára írtak. Ha a most épülő ellenzéki mozgalom nem állítja meg az olyan ideológusokat, mint Guy Verhofstadt, akkor olyan diktátummal fogunk szembenézni az EU központjából, amely nemcsak gazdasági vagy geopolitikai szempontból katasztrofális, hanem az élet védelme, az egészség, a házasság, a család és gyermekeink ártatlansága szempontjából is veszélyes.


Egyre kevesebb időnk van. A brüsszeli tisztviselők és politikusok gyorsan elkezdték a konferencia célkitűzéseinek végrehajtását. Az Európai Parlament már május 3-án elfogadta a nemzeti választókerületek mellett működő páneurópai választókerület létrehozására irányuló javaslatot. A nemzeti identitástól elszakadt és az Unió terjeszkedéséhez hű bürokraták természetes politikai bázist akarnak teremteni a további föderalizációhoz.


Azt is javasolták, hogy páneurópai népszavazás kerüljön bevezetésre, amelynek keretében a nyugat-európai "progresszív" társadalmak a közép-európaiakra kényszeríthetnék például az azonos neműek kapcsolatának formalizálását vagy „igény szerinti” abortuszt.


Az új uniós hadsereg katonái a nemzeti hadseregek katonáitól eltérően nem a polgárok által megválasztott fegyveres erők vezetőjének, hanem az ilyen demokratikus ellenőrzés alá nem tartozó uniós tisztviselők parancsait fogják követni.


A nemzetállamok szuverenitásának védelme szempontjából döntő pillanatban az Ordo Juris Intézet, mint egyetlen nem kormányzati lengyelországi szervezet, ellenzi az EU-tagállamok szuverenitását veszélyeztető követelések végrehajtását. Szakértőink már dolgoznak azoknak a CoFoE-ajánlásoknak az átfogó szakértői felülvizsgálatán, amely az uniós államok alkotmányos identitását érinti. Részletesen kifejtük majd, hogy miért kell elutasítani a föderalisták követeléseit. A tanulmányt továbbítani fogjuk az összes európai parlamenti képviselőnek és az EU kormányainak, ezáltal gyakorolva nyomást a kormányokra, abból a célból, hogy hatékonyan védjék meg a nemzetállamok szuverenitását.


Még a CoFoE ajánlásainak bejelentése előtt nemzetközi konferenciát szerveztünk Brüsszelben a jogállamiságról, teret adva egy megalapozott vitának az államiság jogszerűségéről, amelyet az eurokraták folyamatosan felhasználnak a konzervatívabb nemzetek fegyelmezésére.


Néhány nappal ezelőtt az Európai Parlament Identitás és Demokrácia Képviselőcsoportjának meghívására mi is részt vettünk Strasbourgban az Európai Parlamentben az európai szerződések javasolt módosításairól szóló vitán, ahol kritikusan elemeztük az Európa jövőjéről szóló konferencia ajánlásait. Emellett továbbra is figyelemmel kísérjük az uniós szervek munkáját, és megfelelő jogi lépéseket teszünk, ha a radikálisok megpróbálják a nemi alapú követeléseket az európai jogba átültetni.


Minden tőlünk telhetőt megteszünk, hogy hatékonyan megvédjük hazánk szuverenitását az eurokraták kísértéseivel szemben, akik az európai államok romjain egy marxista elveken alapuló szuperállamot akarnak felépíteni. Szilárd meggyőződésem, hogy közös fellépéssel hatékony nyomást gyakorolhatunk egyes uniós tagállamok kormányaira, hogy időben megállítsák az EU föderalizációs folyamatát - mielőtt még túl késő lenne. Ezért válik olyan fontossá jogászaink tevékenysége, akik következetesen arra törekszenek, hogy létrehozzák az EU föderalizációját ellenző szervezetek erős koalícióját.


Ha ezek a kérdések Önnek is fontosok, akkor az alábbi gombra kattintva anyagilag is támogathatja munkánkat.Tisztelettel,
684 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page