top of page

Budaházy Edda: Ne engedjük be a farkasokat!

Jóllehet a magyar társadalom elsöprő többsége elutasítja az új totalitárius ideológiát (a gyermekvédelmi népszavazás során 3,7 millió választó helyezkedett a gender-ideológiát elutasító, a kiskorú gyermekek védelmét szorgalmazó álláspontra), de az évenként megrendezett budapest pride (!) felvonulások ellen tevőlegesen tiltakozni nem mer, sokan inkább tüntetőleg kivonulnak a városból, hogy ne is kelljen nézniük. A kormány, amelyet folyton homofóbiával vádol az EU, bár joggal feltételezhetjük, hogy már belátta ennek a veszélynek a nagyságát, a felvonulás engedélyezésével nyilván demonstrálni akarja a perverz nyugat felé, hogy nálunk is szabadság van, senkit nem üldöznek a nemi hovatartozása miatt.

A jobboldali pártok ezért félrenéznek, vagy azért nem hirdetnek ellentüntetést, mert attól tartanak, hogy ha kevesen jönnek el, az nekik presztízsveszteség.

Pedig ”Nem sokaság, hanem lélek s szabad nép tesz csuda dolgokat.”

És így az a nagyon furcsa és érthetetlen helyzet áll elő, hogy míg a balliberális pártoknak, politikusoknak és holdudvaruknak nem derogál alulöltözött, egymást kutyapórázon vezető, tangabugyogós férfiak között vonulni, addig a jobboldali politika nem mer a normalitás mellett nyíltan felsorakozni.

Szerencsére mindig vannak, akik, bár szintén szívesebben leutaznának a Balatonra, mégis veszik a fáradságot, hogy jelenlétükkel protestáljanak. Ők azok, akik megmentik a nemzet becsületét.
Mindenekelőtt a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom aktivistái, akik a legnagyobb erőkkel érkeztek, de az utcán volt a Magyar Önvédelmi Mozgalom, a Betyársereg és a Mi Hazánk Mozgalom Ifjai is.

De mielőtt azt hinnénk, hogy csak a nemzeti radikálisok érezték úgy, hogy tiltakozniuk szent kötelesség,

találkoztunk csendes imacsoporttal, akik a pride-ot megelőző napon bejárták a felvonulás helyszínét és az utat meghintették szenteltvízzel, szombaton pedig folyamatosan az utcán imádkoztak megtévedt embertársaink lelkéért.

Jelen voltak életvédők is, akik a magyar nemzet megmaradásának az ifjúság megrontásával történő veszélyeztetése miatt vállalták a kiállást.


Alább néhány videó és kép a 2023-as nemzeti ellenállásról.

Albertné Görgey Zsuzsanna, a Magyarok Európában Egyesület elnöke, életvédő:


Kovács-Hárs Klára, (H)Őseink Útján Baráti Kör alapítója:Budaházy Edda, a Hozz Világra Még Egy Magyart Mozgalom alapítója:
A Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom tagjai idén is részt vettek a Budapest Pride elleni kiálláson. Ezúttal egy sajtótájékoztató keretében, ahol többek között bejelentették, miszerint LMBTQ-lobbicsoportokat … Bővebben164 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page