top of page

CitizenGO: Állítsuk meg a WHO genderlobbiját!

Csak nem hagyja abba a WHO! Az elmúlt években többször felhívtuk rá a figyelmet, hogy a WHO behódolt a gender- és az abortuszlobbinak, manipulálni igyekszik a biológiát, továbbá az olyan fogalmak eltörléséért lobbizik, mint a férfi és a nő. Komoly veszélyeket hordoz magában az Egészségügyi Világszervezet tudománytagadása. A hetekben a WHO bejelentette, hogy frissíti a „Gender mainstreaming az egészségügyi vezetők részére: gyakorlati megközelítés” című kézikönyvében a nemekkel kapcsolatos fogalmakat. Az új változat szerint „a nemi identitás kontinuumon létezik”, tehát folytonos, a biológiai nem pedig „nem korlátozódik férfiakra vagy nőkre”. Hosszabban, a WHO oldaláról (link az utóiratban):

„A nemek és az egészség bináris megközelítésein túllépünk, hogy felismerjük a nemi és szexuális sokféleséget vagy azon koncepciókat, amelyek szerint a nemi identitás kontinuumon létezik, és hogy a biológiai nem nem korlátozódik férfiakra vagy nőkre.”

A kézikönyv végső változatán most dolgoznak, megjelenése augusztustól várható. A megjelenést kísérleti műhelyek előzik meg, amelyek nyáron, a hetekben folynak a WHO tájékoztatása szerint. A kiadást követően a WHO megkezdi a kézikönyv népszerűsítését és terjesztését minden vonatkozó ülésén és munkacsoportjában, illetve különböző kommunikációs csatornákon keresztül.

Azonnal lépnünk kell, hogy megakadályozzuk a frissített kézikönyv megjelenését és terjesztését!

A tudósok legnagyobb része nem ért egyet a WHO új kézikönyvének tervezetével, hiszen azok hatással lehetnek a nők biztonságára, és a különböző egészségügyi szolgáltatásokat is érinthetik. Colin Wright híres biológus is elítélte a WHO közleményét, amely veszélyes precedensnek nyithat ajtót:

„Úgy gondolom, hogy nagyon veszélyes, hogy a genderideológia és a nemi spektrum áltudománya megfertőzött egy globális egészségügyi testületet. A valóság eltorzítása az orvostudományban rendkívül katasztrofális következményekkel járhat” – mondja Wright.

Jenny Gamble professzor, a Coventry Egyetem szülészeti szakértője is problémásnak minősítette a WHO beharangozott változtatását.

„Ez az alapvető biológia elutasítása – és tévedés. A biológia az egészség és a betegségek kulcsfontosságú meghatározója.”

Dr. Karleen Gribble, a Nyugat-Sydney Egyetem ápolási és szülészeti szakértője szerint a WHO közleménye tudománytalan.

„Aggasztó az a megfogalmazás, miszerint a férfi és női nem mellett több nem létezik”, mondta. „Nincs új tudományos bizonyíték arra, hogy kettőnél több nem létezne.”


Nem ez az első alkalom, hogy a WHO a tudomány helyett a halál kultúrája ideológiáit veszi alapul. Politikájukban folyamatosan olyan eszméket próbálnak előmozdítani, amelyek dehumanizálják az embert. A közelmúltbeli abortusz-irányelveikben például azt állítják, hogy az abortusz alapvető egészségügyi szolgáltatás, és az abortusz-ellátáshoz való hozzáférés emberi jog, annak megtagadása pedig a nők bántalmazásának minősül. Emellett beálltak azok mellé a radikális abortuszpárti követelések mellé is, hogy orvosi látogatás nélkül, telefonon vagy interneten is lehessen abortusztablettát rendelni, illetve hogy a műtéti abortuszt végezhesse nem orvos végzettségű személy is. Az elmúlt évtizedekben sokan nem vették komolyan, sőt, egyesek ki is nevették a genderideológiára figyelmeztető konzervatívokat, amikor azt mondták, hogy a genderlobbi célja a nemek lebontása. Nagyon úgy tűnik pedig, hogy igazuk volt.

A WHO mostani törekvéseivel konkrétan alá próbálja ásni az embereket meghatározó egyik legfőbb tényt, azt, hogy férfiak és nők vagyunk. A WHO lecserélte az emberek jólétének szolgálatát a különböző lobbik szolgálatára, a tudományos követelményeket pedig a lobbik követelményeire.

Milyen következményekkel járhatnak ezek a lépések?

Az Egészségügyi Világszervezet félrevezető anyagai által férfiak és nők millióinak egészsége kerülhet veszélybe.

Jenny Gamble professzor, a Coventry Egyetem szülészeti szakértője szerint:

„A biológia alapjainak tisztázatlansága számos probléma előtt nyitja meg az ajtót, beleértve a nagyon rossz egészségügyi kommunikációt, de az adatok torzulását is.”Ezen az oldalon  tudja aláírni a petíciót:   https://citizengo.org/hu/lf/208583-allitsuk-meg-a-who-genderlobbijat?dr=573768%3A%3Ad41d8cd98f00b204e9800998ecf8427e

Köszönettel:

Schittl Eszter és a CitizenGO csapata263 megtekintés

Comentarios


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page