top of page

CitizenGo: Siker! 2 órán belül törölte az ELTE BTK a vállalhatatlan tartalmat!


MI LETT VELED, ELTE?

Nagy örömmel értesítjük, hogy telefonos kampányunk elindulása után két órával törölte az ELTE BTK a transzgender tartalmat az Instagram-oldaláról!


Köszönjük szépen mindenkinek, aki felhívta az egyetemet, vagy e-mailben kérte őket a tartalom eltávolítására. A kampány sikeresen lezárult, mostantól nincs szükség több hívásra. Köszönjük az egyetem vezetőségének a gyors intézkedést! Istennek hála a gyors eredményért!

-----------

Döbbenettel értesültünk róla, hogy az Eötvös Loránd Tudományegyetem bölcsészkara kritikátlanul beállt a tudománytalan és teljesen abszurd transzgender ideológia reklámozásába.

Az egyetemi kar Instagram-oldalán keresztül ilyen képtelenségeket osztott meg:

  • A nemi identitás az ember fejében dől el, nem a nadrágjában.

  • A nemi identitás vagy megfelel az ember születési nemének, vagy nem.

  • A nemi identitás független attól, hogy az egyént a társadalom milyen neműként érzékeli, vagy hogy az egyént születésekor milyen neműként sorolták be.

Emellett az ELTE BTK másokat is arra ösztönöz, hogy a valóságot figyelmen kívül hagyva támogassák összezavarodott emberek tévképzeteit:

  • Mindig úgy hivatkozz más nemi identitására, ahogy ő!

  • Transznemű emberek esetén használd azt a nevet és nemi identitást, amelyet ők is – ez az igazi nemük és nevük.

  • Úgy beszélj egy LMBTQ + emberről, ahogy ő önmagáról!

Az ELTE BTK a fenti lépéssel olyan ideológia mögé áll be, ami szerint a valóságot képzelt identitások tucatjai határozzák meg, nem a konkrét tények, adottságok, és még véletlenül sem a biológia.

Úgy gondoljuk, hogy leginkább magát hozta kínos helyzetbe az ELTE BTK. A kar vezetése úgy tudná helyrehozni ezt a hibát, ha elhatárolódna a tartalomtól és azonnal törölné azt.

Hívjuk fel az ELTE bölcsészkarát, és kérjük meg őket a valóságtagadó, tudománytalan LMBTQ-kisokos törlésére, és az abban foglalt biológiai képtelenségektől való elhatárolódásra!

(...)


 

91 megtekintés

Kommentare


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK