top of page

Cser Ferenc: Én még élek. Tisztelt Olvasó!
Fiam adta elő még középiskolás korában az alábbiakat. Patetikusan, a gondolatok után megállva, szinte félve, vagy letargikusan, de végén felcsillant reménnyel. Íme:

– Newton élt, Newton meghalt.

Szünet.

– Einstein élt, Einstein meghalt.

Szünet.

– Én még élek!

Ausztrália megtagadta a belépést Djokovicstól, mert nem volt beoltva a COVID-19 „ellen”. Pedig a betegségen átesett, és ma már minden ép elméjű és erkölcsi érzékű ember tudja, hogy ennek köszönhetően sokkal inkább védett, mint azok, akiket csak a mRNS-izével szurkáltak.

Mint például az a három oltott játékos, akik – s tenisz történetében szokatlan módon – egymás után adták fel a küzdelmet, mert vagy a légszomj, vagy a fájás tört rájuk. Ahogy ez az mRNS-oltások bekapása után meglehetősen gyakori jelenség. Hozzájuk – az oltottakhoz – képest az oltatlan Djokovics tetemes fizikai előnyre tett szert.

Már csak ezért is ki kellett zárni, el kellett zavarni. .

Persze nem ez volt a valódi ok, tisztelt Olvasó!

A hivatalos elutasításban benne szerepelt, hogy a belépésnek és versenyzésnek előfeltétele a beoltottság, márpedig a kovidos szabályokhoz foggal-körömmel ragaszkodni kell. Ugyanis ha ezektől eltérnének, rögtön az oltáselleneseknek adnának vele muníciót, márpedig Ausztráliában is javában tart a vita és a pengeváltás.

A mai ABC News újságban olvasható a következő címmel egy cikkecske:


Scott Morrison forced to reprimand backbencher George Christensen over 'dangerous' COVID-19 vaccine comments

Azaz:

Scott Morrison [miniszterelnök] kénytelen megrovásban részesíteni George Christensen ellenzéki képviselőt a COVID-19 vakcinával kapcsolatos „veszélyes” megjegyzése miatt


Christensen ugyanis a közösségi médiában arrabiztatta olvasóit, hogy a gyerekeket ne engedjék beoltatni. Habár ő ezt az mRNS módszer Nobel-díjas kifejlesztőjének nyilatkozata alapján tette, de ettől még a képviselő álláspontját a miniszterelnök nemes egyszerűséggel félreinformálásnak minősítette.


„Határozottan nem értek egyet ezzel az üzenettel, amelyet Christenen úr közölt a gyermekek beoltatásával kapcsolatban” – jelentette ki Morrison. – Ellenkezik azokkal a hivatalos orvosi szakmai tanácsokkal, amelyeket a kormánynak közvetítettek, és arra biztatom a szülőket, hogy ezt az oltással kapcsolatos veszélyes üzenetet hagyják figyelmen kívül”.


„Az oltakozás a nemzet elsődleges fegyvere a COVID-19 ellen” – hangoztatta, hozzátéve, hogy a 16 évesnél idősebb ausztrálok több mint 90 %-a teljes mértékben beoltott.

Hát ez az!

Amivel Ausztrália miniszterelnöke büszkélkedik, lehet még akár a legnagyobb nemzeti csapás is!

Csupán ha Új-Délvelszet nézem: a 8 millió lakosából már karácsony óta napi 20 ezer feletti az új megbetegedések száma, sőt, január 7-én 51356, 8-án 45098, 13-án 41928 és 14-én 63018 volt – és még nincs a leszálló ágon!

Persze, legfőbb politikusaink most is úgy gondolják – de legalábbis ezt fújják szakadatlanul –, hogy mindezért csakis az az alig 4%-nyi be nem oltott ember lehet a felelős...

S ha még csak ők gondolnák így!

Vitába keveredtem egy biokémikus ismerősömmel. Első válaszában azt írta, hogy ő a hivatalos, referált irodalomból tájékozódik. Csakhogy esetünkben a referált irodalom az, ami a BigPharma, a Pfizer, a Moderna érdekei szerint kezeli, elemzi az adatokat.

Márpedig ott eleve az a cél, hogy minél többet adjanak el az oltóanyagukból, mert ebből keletkezik az irdatlan nagy jövedelmük.

Biokémikus ismerősömet figyelmeztettem, hogy a hivatalos állásponttal szemben, bizony, egyre gyűlnek azok az adatok, amelyek egészen más igazolnak: az mRNS alapú oltások nem hatékonyak, nem biztonságosak, sőt kifejezetten veszélyesek – s beszámoltam azokról a személyes tapasztalataimról, amelyeket itt, a Szilaj Csikón is ismertettem már a tisztelt Olvasóval.

A válasz az volt, hogy érti, miről van szó. Már ők is tanakodnak ismerőseikkel erről, hiszen egyik, 30 éves PhD hallgatója a megerősítő oltás felvétele után betegedett meg a COVID-19-ben, és két hét óta meglehetősen rossz állapotban van.

Tisztelt Olvasó!

Sem a tüskefehérje, sem a mRNS nem tudja azt, hogy róla mi van a tankönyvekben, éppen ezért a tapasztalatok alapján bizony módosítani illene a róluk alkotott képünket. S erre kéne rávenni politikusainkat is, akik egyelőre Orwell Állatfarmjának szellemében igyekeznek eljárni, s szemlátomást a „két láb jó, négy láb rossz”, végletekig leegyszerűsített elv alapján intézkednek.

Hogy miért? Akárhogy töröm a fejem, ennek lényegében csak két reális magyarázatát tudom kisajtolni elmémből: vagy idióták, vagy a bigPharma zsebében vannak. Esetleg mindkettő.

S ez sajnos nem feltétlenül csak az itteni miniszterelnökre, Mr. Morrisonra tűnik igaznak, hanem már az otthonira is.

Hiszen sehogy sem akaródzik észrevennie, hogy immáron olyan korábbi megmondó emberek is farolnak ki az oltási őrületből, mint dr. Rusvai Miklós.

Ő mostanság – legnagyobb örömre – levetette magáról a kényelmetlen politikus szerepet, és végre igazi orvosként viselkedik. Nyilvános tévéadásban, ország-világ füle hallatára jelentette ki, hogy a betegségen való átesés jobb védelmet nyújt, mint bármilyen oltás.

Tisztelt Olvasó!

Tegyünk róla mindannyian, a magunk módján, hogy minél több szakember és minél több politikus juthasson el a megvilágosodás állapotába! Hogy minél többen maradhassunk meg, s mondhassuk el, amit hajdanában a fiam.

„Én még élek!”

375 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page