top of page

Czigány Edit: COVID – álarc nélkül
Két év távlatából egyre jobban látjuk az összefüggéseket és azt, hogy a COVID-19 pandémia hogyan illeszkedik a nagy sémába. Mit akar a háttérhatalom az elhúzódó világjárvánnyal leplezni?

A pandémiát az egész világ átélte, a levezénylésének módszereit a saját bőrén tapasztalta meg. Ezek után nem mondhatja senki, hogy nem érti, hogyan lehet egy egész nép agyát átmosni, és Hitler mellé állni, és a zsidók ellen fordítani őket.

Hát most láttuk, hogy működik az agymosás, nem egy országban, hanem egyszerre az egész világon. Bármilyen érvhez akadnak „szakértők”, akik bizonyítani fogják annak igazát.

Nem mondhatjuk, hogy nem voltak előjelek. 2010-ben a Rockefeller Alapítvány kiadott egy tanulmányt, amelyben leírnak egy globális járványt „A jövő forgatókönyve” címmel.

Bill Gates 2015-ben, elhíresült előadásában arra figyelmeztet, hogy a világ nincs felkészülve egy komoly járványra, és ha lesz, a vírus több tízmillió embert fog megölni. (Most állítólag kb. 6 millió Covid-halottnál tartunk…)

2019. okt. 18-án a John Hopkins Egészségbiztosítási Központ, a Világgazdasági Fórum és a Bill és Melinda Gates Alapítvány járvány-gyakorlatot tartott New Yorkban.

És mit ad Isten, 3-4 hónap múlva nyakunkon a járvány.

2019 decemberének végén a kínai Vuhanból kósza hírek érkeznek furcsa, viruros tüdőgyulladásos megbetegedésekről, az ottani piacon elszabadult rejtélyes vírusról.

Megint csak mit ad Isten, néhány km-re a várostól a WuXI PharmaTech Inc. biotechnológiai és virológiai labor működik, ahová 2014 és 2017 között százmillió dollár nagyságrendű pénzek özönlöttek az USA-ból.

Ma már bizonyítékok vannak arra, hogy az emberről emberre terjedő koronavírust mesterségesen hozták létre a Vuhani Virológiai Laborban.

Felgyorsultak az események, és szédületes gyorsasággal emelkedtek az esetszámok. A WHO március 1-én nyilvánította világjárvánnyá.

Ekkor már lehetett sejteni, hogy ez lesz a „megfelelő válság”, amit David Rockefeller emlegetett még 1994-ben.

2020-ban a Davosi Világgazdasági Fórumon úgy döntöttek a háttérhatalom emberei, hogy itt a remek alkalom az Új Világrend-tervezet felgyorsítására.

2020. ápr. 3-án Henry Kissinger azt írta Wall Street Journalban, hogy „a COVID-járvány után új világrendet kell létrehozni, és létrehozni egy világkormányt, mert csak így lehet megfékezni a járványt. Mindenki számára oltóanyagot kell gyártani.”

Ennél nyíltabb beismerést nehéz elképzelni.

Lezárták az országokat, lenullázták a gazdaságot, milliók vesztették el a munkájukat, vállalkozások mentek tönkre. A járvány leple alatt elképzelhetetlen vagyonok cseréltek gazdát. Egy-két ország kivételével mindenki elfogadta a világjárvány tényét, az intézkedési procedúrát.

Jött az oltásmizéria. Hazugságok, tiltakozás az „összeesküvési elméletek” ellen.

Egyre-másra jöttek a bizonyítékok, hogy a vakcinák toxikusak. Jöttek a hullámok sorra, már az ötödiknél (omikronnál) tartunk.

Az igazi ok az, hogy a tőke az élő munkából már nem tud profitot kicsikarni. Ideig-óráig a vakcina hasznot hozott (a Pfizer 2021-es bevétele 36 milliárd dollár, a BioNTech-é 13 milliárd euró). A számítástechnikai, informatikai cégek is őrületes profitokat kaszáltak a lezárások miatti megugró igények miatt.

A nyugati kapitalista társadalom végóráit éli, egy lépésre vagyunk a civilizáció összeomlásától. A háttérhatalom a megoldást a „kontrollált lerombolásban” látja, és helyébe egy ellenőrzött, robotizált világot képzel.

Távolabbi cél pedig az emberiség létszámának csökkentése. A vakcina nem használ, hanem árt, teszi a dolgát. A FDA (USA Gyógyszerügyi Hivatala) tudott róla, hogy a koronavírus elleni vakcina kudarcba fulladt, a kísérleti állatok elpusztultak. A vakcina fokozza a fertőzést, súlyosbítja a betegséget, mégis jóváhagyta a vakcinákat.

A kapitalizmus fokozatos leépítésének lépései: egységes digitális személyazonosítás, digitális TB-kártya, klímavédelmi korlátozások, áram- és gázkorlátozások, digitális pénz, internethasználat korlátozása.

Bezárnak mindenkit egy digitális börtönbe, ami elől nincs menekvés, eltörlik a magántulajdont, a bérlés lesz a kívánatos, új forma.

Ez a Nagy Újraindítás, az Új Világrend!

Vajon mikor ébredünk fel?

316 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page