top of page

Damar Hamlin: Mit nem hagynál elmondanunk?


Eredeti cikk:

Schiller Mária küldeménye
Ma reggel a Twittert böngészve azt tapasztaltam, hogy a nap túlnyomó témája a Buffalo Bills játékosának, Damar Hamlinnek a szörnyű esete, aki tegnap este szívmegállást szenvedett a pályán. A szívverését a pályán sikerült helyreállítani, közölte a csapat. A cikk írásakor kritikus állapotban van.


Különböző elméletek jelentek meg a történtek magyarázatára, és én nem vagyok abban a helyzetben, hogy ezek között ítélkezzek.


Néhányan azonban azon tűnődtek, hogy ez egy újabb Covid-lövés okozta sérülés, és minden tiszteletreméltó ember azt mondja nekik, hogy teljesen helytelen ilyen spekulációkat folytatni, miközben egy ember élete a tét.


Én ezt nem veszem be.


Én úgy gondolom: sok ilyen esetet láttunk már, senki sem őszinte velünk, és nyilvánvalóan nem bízhatunk az egészségügyi intézményekben, így nincs más választásunk, mint hogy nyíltan beszéljünk egymás között.

Dr. Peter McCullough egy nemrégiben megjelent tanulmányában rámutatott, hogy az injekciók bevetése óta 1598 sportoló szenvedett szívmegállást, közülük 1101-en meghaltak. Ahhoz, hogy 1101 hasonló sportoló halálát megtalálja, egy 38 éves időszakot kell megvizsgálnia.

Azok után, amin keresztülmentünk, a kényszerítés, a hazugságok, a cenzúra és a masszív propagandakampány után azt mondanám, hogy beszélhetünk egymással arról, hogy mi folyik itt.

Elképesztő, hogy valaki egy ilyen beszélgetést egy szenvedő emberrel szembeni tiszteletlenségnek tekinthet.

És ha nem most, akkor pontosan mikor lenne a megfelelő pillanat? Három hét múlva? Egy év múlva? Tíz év, amikorra mindenki úgy fog tenni, mintha mindvégig a felvételek ellenzője lett volna?

Ne feledjük azt sem, hogy tegnap Kaliforniában hatályba lépett a 2098-as törvényjavaslat, amely megakadályozza, hogy az orvosok engedélyük elvesztése nélkül eltérjenek az mRNS-oltásokkal kapcsolatos konszenzustól. Szükségünk lenne egy ilyen törvényre egy egyértelmű jószággal szemben?

Tekintettel arra, hogy már többször hazudtak nekünk az oltásokkal kapcsolatban, ki a fene bízik a "konszenzusban" a lelkiismeretes orvosokkal szemben, akik valóban veszik a fáradságot, hogy utánanézzenek a dolognak?


Úgy tűnik, néhány orvos úgy kívánja kezelni a helyzetet, hogy azt válaszolja: "Fennáll a veszélye, hogy elveszítem az engedélyemet, ha elmondom az őszinte véleményemet. Ezért nem fogom kifejteni a véleményemet, és hagyom, hogy önök hozzák meg a saját döntésüket".


Ha inkább csak egy olyan orvossal szeretne beszélni, aki szabadon beszélhet önnel, a feleségem és én kezeskedhetünk a The Wellness Company-ért, amelynek Dr. McCullough tudományos vezetője. Nagyon elégedettek voltunk a tőlük kapott távgyógyászati szolgáltatásokkal.


Nem reklámoznak nálam, és nincs partnerprogramjuk; csak azt gondolom, hogy ez talán segíthet Önnek:
Tom Woods a New York Times bestsellerszerzője, 12 könyv szerzője és a Tom Woods Show házigazdája. Szerezzen be egy ingyenes példányt a National Divorce című könyvből: The Peaceful Solution to Irreconcilable Differences.


513 megtekintés

Commentaires


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page