top of page

Dan Hartman 17 éves fia, Sean 1 hónappal az „oltás” után meghalt. Az apa fájdalma, hálája és dühe

A cikk eredetije:

Dan Hartman | Son Sean (17) died 1 month after “vaccination”. Sean's father Dan Hartman shares his regret, pain, gratitude and angerDr. Mark Trozzi, augusztus 16, 2022

A cikk elküldője: Schiller Mária

Dan Hartman nem szeretné, ha más szülők is elszenvednék gyermekük elvesztését. Nem akarja, hogy más fiatalok feleslegesen haljanak meg. Köszönetet akar mondani az igazat mondó orvosoknak, akik kiállnak a bűnös kovidózis-program ellen, és megmentik, akit csak lehet. Dan azt is szeretné, ha a sok bűnrészes orvos megbánná bűneit, felemelné szavát, és leállítaná az injekciókat.

Íme Dan Hartman intenzív, szívhez szóló 5 perces előadása a július 5-i eseményről, ahol velem és más kanadai kovid-igazságot valló orvosokkal és aktivistákkal, valamint az injekciók más áldozataival együtt beszélt.

Sean Hartman volt apja szeme fénye. Teljesen egészséges 17 éves fiú volt, aki imádta a hokit. Augusztus 25-én az ifjú Sean megkapta a Pfizer genetikai kísérletének injekcióját.

Seannak és az apjának azt mondták, hogy ez egy védőoltás, hogy biztonságos és hatékony, és hogy be kell neki adni az injekciót ahhoz, hogy továbbra is hokizhasson. Hazudtak neki és kényszerítették.

Augusztus 29-én Seant hányással, fájdalmakkal és kiütésekkel vitték be a sürgősségi osztályra. Hazaengedték Advil fájdalomcsillapítóval. Nem jelentettek "vakcina"-mellékhatást; ez helytelen, de könnyen megmagyarázható Kanadában, ahol az orvosok elveszítik az orvosi engedélyüket, ha megpróbálják jelenteni a covid-injekció mellékhatásait.


Szeptember 27-én Seant holtan találták a szobájában. Halálának okát nem állapították meg. A boncolás során nem végeztek immunfluoreszcens festést a tüskefehérjére. Nem találni valamit könnyű: nem kell keresni!


Itt Sean apja, Dan megosztja Sean halálának és a nélküle való életnek a rideg valóságát.Ez a 2022. július 5-i Then They Came For The Canadians (Aztán jöttek a kanadaiakért) nevű esemény 2. része volt. Az eseményen kanadai kovid-etikus orvosok is felszólaltak. Köztük volt Dr. Hoffe, Luchkiw, Malthouse, Shoemaker, Trozzi, Killian és Fourchalk.

Ez egy biofegyver:

A kanadai eltussolás:


Nem biztonságos és nem hatékony:

Tudják:


 

(Fordítás: a www.DeepL.com/Translator /free version/ segítségével)
445 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK