top of page

Dániában 2022. júliusától 18 év alattiaknak nem adható be a kor_onavírus elleni „vak_cina”Kapva az alkalmon, most készítettem egy rövid anyagot arról, amit már egy évvel ezelőtt is lehetett tudni arról, hogy mit tesz az a szülő, aki beadatja ezt a cuccot a gyerekének. Azért ezeket a videókat használtam fel, amiket később behivatkozok, mert a korábbi FDA ülésről készült anyagom lényegesen hosszabb, és szerintem nem annyira sikerült, így ezekkel könnyebb volt dolgoznom.

Amúgy ezek a linkek a weboldalamra visznek, egy része az anyagaimnak ott van. Tehát ehhez a videóhoz elsősorban azokat a videóimat használtam, amelyek az 5-11 év közötti gyerekek génterápiázásának engedélyezéséről szóltak.

Az FDA 2021. október 26-i ülésén tartott egy maratoni megbeszélést, ahol – sokak mellett – egy gyermek kardiológust is meghallgattak, mielőtt döntöttek volna az 5-11 évesek kovid elleni oltása ügyében. Dr. Matthew Oster, CDC (USA járványügyi hatósága) szakértője, gyakorló gyermek-kardiológus:


„… mi lesz a végkimenetele az enyhébb eseteknek és a nem enyhe eseteknek (szívizomgyulladás). Nem tudom, nem gondolnám, hogy erről lennének adatok. … a tanulmányok közül néhány arra irányul, hogy minél többet kiderítsünk a kicsik szívizomgyulladásáról. … Figyelnünk kell őket és követnünk a viselkedésüket, a teljesítményüket, hogy lássuk, mi történik majd a kicsikkel az oltás után. Intenzíven fogjuk őket figyelni, mert nagyon érdekelnek minket az eredmények. ... Meglátjuk, mit találunk a vakcina után.”


Ernest Ramirez, 16 éves fiú édesapja: „Azt mondják, megéri a kockázatot..."


Ezeken a linkeken találod azokat az általam készített videókat, amelyekből ez a mostani össze lett vágva, a videóban talált számokhoz, adatokhoz a forrásjegyzék szintén ezeknél a videóknál van. Ha van időd, nézd meg őket.


 

506 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK