top of page

Döbbenet: A mikroszkópos elemzés megmutatja, hogy mennyire össze van csomósodva az oltottak vére

(Sanjo Babić által használatra bocsátva 2021. 11. 30-án. Szilaj Csikó fordítás, M. J.)Balra: Modernával oltott; jobbra oltatlan személy vérének mikroszkópos képe

Bild: Screenshots /WB/Eigenes Werk


Egy járványügyi intézkedéseket bíráló szászországi csoport megvizsgálta [Covid-oltással] beoltott és oltatlan személyek vérét egy sötét képhátterű mikroszkóp alatt. Megdöbbentő felfedezésre jutottak: a beoltott személyek vérében különösen nagymértékű csomósodás figyelhető meg. Ez a szervezet oxigénhiányos állapotát idézheti elő. A vizsgálatról a Wochenblick.at magazin számolt be. [Az itt közreadott fordítás a Wochenblick cikkének az extremnews.com oldalon megjelent másolata alapján készült, később ismertetendő ok miatt]

Egy orvosi rendelőben a vizsgálatot végző csoport november 29-én beoltott és oltatlan személyek vérmintáit vizsgálta meg. De nem laboratóriumi vérképet készítettek, hanem a vérmintákat sötét képhátterű mikroszkóppal vizsgálták meg. [a sötét képhátterű mikroszkópos vizsgálatkor a vizsgálandó tárgyat úgy világítják meg, hogy a hátteréből ne érkezzen fény a lencsébe, így a tárgy háttere sötét marad – a ford.]

A kísérlet egészét bemutató videófelvételt a „Selbstdenker“ (önállóan gondolkodó) nevű felhasználó Telegram csatornáján lehet megtekinteni. [és azóta sok más helyen, pl. itt – a ford.] Itt csak az első két vizsgálati alany – egy oltott és egy oltatlan – vérének összehasonlítását mutatjuk be. A videó készítője azonban biztosít bennünket arról, hogy az eredmények végig hasonlóak voltak, és felszólít minket a videó minél szélesebb körben való terjesztésére, hogy az emberek gondolkodjanak el a videó megtekintése után arról, hogy még mindig be akarják-e oltatni magukat.


Megdöbbentek az eredménytől – ezért a Wochenblick-hez fordultak


Minden vizsgálati alany esetében azonos vizsgálati eljárást alkalmaztak, ez pedig a következő volt: Egy kis tűvel megszúrták az alany egyik ujjbegyét, egy csepp vért a mikroszkóp tárgylemezére vittek, és folyamatosan működő videókamera előtt megfigyelték egy sötét képhátterű mikroszkópban. Négy oltott és négy oltatlan személy vérét hasonlították össze. Amit a mikroszkóp alatt láttak, annyira megdöbbentette a csoport tagjait, hogy azonnal a Wochenblickhez fordultak a lehető leggyorsabb közzététel végett. Ajánlásukban ezt írják: „Még laikusok is azonnal felismerhetik, hogy valami nincs rendben a beoltott vizsgálati személyek vérével. Ezt ébresztőnek szánjuk."


Egy oltatlan beteg vére – „normálisnak“ látszik.


Először egy nem oltott személyt vizsgálnak meg. Az orvos kis mennyiségű vért vesz, és azonnal egy tárgylemezre helyezi.


Egy csepp vért vesznek az első oltatlan személytől – Képernyőfelvétel


Ezután következik a mikroszkópos vizsgálati kép: sok vörösvértest látható, némelyikük összetapad. Ez nem szokatlan jegyzi meg az orvos. Néhány apró, fehér objektum látható, ezeket az orvos "hópelyheknek" nevezi, és elektroszmognak tulajdonítja.


Így néznek ki ennek az oltatlan tesztalanynak a vörösvértestjei – Képernyőfelvétel.


Ezután megvizsgálják egy Moderna-injekcióval beoltott személy vérét. Ismét ugyanaz az eljárás. Vérminta, azonnal a sötét képmezejű mikroszkóp tárgylemezére téve. Ez fekete háttérben jeleníti meg a vizsgálandó tárgyat, kiemelve ezzel körvonalait.


Ismét a vérminta vétele. Ezúttal egy olyan személyé, akinek Moderna injekciót adtak be. Képernyőkép.Ez a minta azonban még egy orvosi kérdésekhez nem értőt is azonnal megdöbbent, mert túlzás nélkül mondhatni, hogy ebben a képben semmi közös sincs az előzővel. Az első vérmintában tisztán körvonalazott, kör alakú struktúrákat: a vörösvértesteket lehetett látni, a Moderna-val beoltott személy vérmintájának képén pedig egy nagy, összefüggő struktúra látható. Az orvos elmagyarázza, hogy ezek is vörösvérsejtek, ámde „nyalábos alakzatba összecsomósodva". [Találó képi allegóriája ez a világban most dúló fasizmusnak – a ford.]Az orvos elmagyarázza, hogy ezek a vörösvértest-csomók a oxigénszállítás romlását okozzák.


Ennek az lehet a következménye, hogy a szervek nem jutnak elegendő oxigénhez. Az orvos azt is megállapítja, hogy egyetlen vörösvértestet sem lehet felismerni.


Ez az alább felsorolt betegségeket okozhatja


Ha a test sejtjei nem jutnak elegendő oxigénhez, az végzetes következményekkel járhat. Ez áll a Paracelsus.de oldalon: „Ma már ismeretes, hogy az oxigénhiány (hipoxia) és az ezzel összefüggő energiahiány a szervezetben más tényezőkkel együttesen felelős számos kórképért. Ilyenek például a

  • migrén,

  • perifériás keringési zavarok (pl. a lábban),

  • az agy és a szív keringési zavarai,

  • a fizikai és szellemi teljesítőképesség csökkenése,

  • az összpontosító- és az emlékezőképesség csökkenése,

  • fülcsengés és szédülés,

  • az immunrendszer gyengesége (pl. megfázásra való hajlam).”


Az oxigénhiány tünetei


A GrossesBlutBild.de weboldal így írja le az oxigénhiány okozta tüneteket:


„Az oxigénhiány tünetei az állapot időtartamától függően különböző mértékben jelentkeznek. Jellemző a szédülés és gyengeség érzése, fáradtság és általános rossz közérzet. Ezenkívül a pulzus felgyorsul és a légzés megváltozik. Az érintettek légszomjban szenvednek, úgy érzik, hogy nem kapnak elég levegőt. A mellkasi fájdalom és a fizikai kimerültség már kisebb megerőltetés esetén is gyakori tünet az állapot kezdetekor. (...) Ha az oxigénhiány hosszabb ideig tart, hányinger, reszketés, izzadás és váltakozó hő- és hidegérzet jelentkezik. A környezet szubjektív érzékelése megváltozik. Az érintettek könnyednek és ok nélkül eufórikusan érzik magukat. Néhányan delíriumban vannak. A teljes vérkeringés meggyengül, és ez a legrosszabb esetben eszméletvesztéshez vezet.“


Itt lehet megnézni a videó egyik részletét


A videó első részét az elejétől a végéig pl. itt lehet megnézni.


A Szilaj Csikó fordítójának megjegyzése: Ennek a beszámolónak első közlése a Wochenblick című osztrák világhálós oldalon jelent meg. Ám, ha valaki rákattint az előző mondatban a Wochenblick rávezetőjére, és megnézi ott a beszámoló „eredetijét“, meghökkenhet azon, hogy a cikkből, ahogy az most a Wochenblick oldalán látható, valahol valakik eltüntették útközben az első vizsgálati személy vérének mikroszkopikus felvételét, vagyis a vér, illetve a vörös vértestek normális állapotát bemutató ernyőképet, akadályozva ezzel azt, hogy a látogató jól összehasonlíthassa a vörös vértestek normális állapotát az oltás után kialakuló állapottal. Ez a kép a mi szövegváltozatunkban ugyan még megvan, de sajnos eredetileg sem igazán jó minőségű. Ezért készítettem a cikkben ismertetett vérvizsgálat videójából, a normális vérállapotot bemutató részből még egy ernyőképet.Még egy megjegyzést fűzünk az itt (és még a Youtube-ot kivéve – onnan a cenzúra „az európai értékek jegyében“ villámgyorsan eltávolította – számtalan helyen) látható videó tartalmához. A vizsgálat első szakaszában oltóanyag-maradványok mikroszkopikus felvételeit és a hozzájuk fűzött magyarázatot láthatjuk. Németül nem tudó olvasóink kedvéért elmondjuk, hogy abból is döbbenetes képek tárulnak a szemünk elé. Ezek közül a legborzalmasabbak azok, amelyeken a vizsgálatot végző természetgyógyász mikroszkopikus méretű petékből kikelő élősködőket vél felfedezni. Mielőtt valaki elmeháborodottnak tartaná ezt a természetgyógyászt, gyorsan leszögezzük, hogy a szóban forgó élősködőket (vagy azoknak látszó, „védőoltásba“ semmiképp sem való alakzatokat) a világ több országában is felfedezték, és mások is élősködőként azonosították. Szerkesztőségünk határozott szándéka, hogy részletesen is kitérjünk erre a kérdésre az új esztendő elején, ha addig nem árasztanák el a hazai sajtót illetékes egészségügyi szakembereink: az oltást propagáló orvosaink, virológusaink és mikrobiológusaink, esetleg laborszakorvosaink erről szóló, részletes és hiteles közleményei. Nagyon szívesen vennénk, ha ebben megelőznének bennünket.


De félő, hogy ezt nem fogják megtenni, ezért előzetesként máris közlünk itt egyet a videó élősködőként azonosított alakzatokat bemutató részletéből készített ernyőképek közül.

5 778 megtekintés
legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page