top of page

Dr. Alice Weidel országgyűlési képviselő beszéde: „Az oltási kötelezettség hamis tényeken alapul”


Én minden országnak ilyen náci pártokat” kívánok, ahol a párt tagjai kiállnak az emberek alapjogaiért.

Biró Éva


„Nagyon tisztelt elnökasszony, nagyon tisztelt hölgyeim és uraim! A különböző formában benyújtott kérelmek az oltási kötelezettségre egy makacs megszállottság és a tények ignoráns tagadásának termékei. Németország ezzel az abszurd és anakronisztikus vitával ismét Európa különce lett. Még a szomszédunk Ausztria is felfüggesztette egyelőre az oltási kötelezettség tervét.

Az oltási kötelezettség hamis tényekre van felépítve. Az, hogy az 'oltás' hatásosan megvéd másokat a megfertőződéstől és a vírus terjedését csökkenti, fake-információ. Ez hamis. Ezt még a Robert Koch Intézetnek is be kell vallania. A megígért védelem a súlyos lefolyástól, ugyancsak kérdéses, tekintettel az oltottak és boostereltek növekvő arányára az intenzív osztályokon. A kórházak egészségügyet veszélyeztető túlterhelése soha nem állt fenn, most sem áll fenn és ez nem is fenyeget, ezt mellesleg az egészségügyi miniszter is bevallani kényszerült.

Egy oltási kötelezettségre ahhoz sincsen szükség, hogy ősszel megakadályozzunk egy Lockdownt.

A Lockdownokat úgy akadályozza meg az ember, hogy a kormány nem vezet be Lockdownt. Ez ilyen egyszerű.

A Lockdownok hatástalansága és kártékonysága időközben már köztudott.


Ezzel szemben az mRNS- és vektorinjekciók potenciális mellékhatásai sokkal súlyosabbak és gyakoribbak, mint azt eredetileg állították. Mikor beszélünk végre erről ebben a házban?

Az oltási kötelezettség mellett szóló érvek kezdetektől gyengék voltak és mostanra összedőltek mint egy kártyavár.

Nincsen semmilyen törvényes és alkotmánnyal összeegyeztethető jogalap a kovid-19 elleni oltások bevezetésére. Mindegy, hogy 18 évtől, 50 évtől vagy intézményhez kötve. Az oltási kötelezettség központi alapjogokat sért, az emberi méltóságot, a jogot az élethez és testi sérthetetlenséghez és a jogot a meggyőződés és a lelkiismeret szabadságára.

Nem adott az az arányosság, ami legitimálna egy ennyire súlyos beavatkozást az alapjogokba. Az oltási kötelezettség nem alkalmas a kitűzött célok eléréséhez és nem is szükséges, mivel sok más sokkal enyhébb terápia és intézkedés is létezik. És nem is megfelelő.

Az államnak nincsen megengedve az, hogy egyes polgárok életét és egészségét veszélyeztesse, azért, hogy más polgárokat védjen.

Az indoklás, hogy az oltási kötelezettség szükséges, hogy a kórházak túlterheltségét megakadályozzuk, nemcsak hamis, de veszélyes is. Ez alapján az pszeudo-logika alapján a jövőben bármilyen kezelést rá lehet kényszeríteni az emberekre, a magasvérnyomásos emberek kötelező gyógyszerezésétől a túlsúlyos emberek kényszerdiétájáig. És az indoklásra elég egy politikailag létrehozott kapacitás-probléma. Remélem maguk is látják, milyen abszurd ez.


Az oltási kötelezettség egy jogfosztási cselekmény. Emberek millióit alacsonyítja le szabadsággal és a védelem jogával felruházott szuverén személyből a parancsok címzettjeivé és az állami önkény tárgyaivá. Emberek millióit hajtja lelkiismereti konfliktusba és anyagi problémába.


Nagyon tisztelt kollégák a kormányfrakcióból és az unióból, akik ezeket a kérelmeket támogatják! Egy döglött lovon lovagolnak, kérem szálljanak le! Vonják vissza ezeket a kérelmeket és engedjék, hogy együtt véget vessünk az önök tévedésének, és amilyen gyorsan lehet, befejezzük az intézményekhez kötött oltási kötelezettséget. Amilyen gyorsan csak lehet!


Ezekben a nehéz időkben nem engedhetjük meg magunknak, hogy konokságból továbbra is megosszuk a társadalmat ezzel az oltási kötelezettséggel, amire sem orvosilag, sem jogilag nincsen indok. Köszönöm."


Egyesek szerint az AfD egy náci párt”. Én minden országnak ilyen náci pártokat” kívánok, ahol a párt tagjai kiállnak az emberek alapjogaiért.


 

tovább a filmhez


455 megtekintés
legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page