top of page

Dr. McCullough beszéde az Európai Parlamentben: „A három hamis narratíva”

Eredeti cikk:


Az Európai Parlament 2023. szeptember 13-i, "Egészség és demokrácia a WHO új javasolt szabályai szerint, előnyök és kockázatok a civil társadalom számára" című ülésén tartott előadást Dr. McCullough. Az ülést Christina Anderson német EP-képviselő vezette.

McCullough szerint a WHO mögött megbújó, több szervezetből álló komplexum, három HAMIS narratíván keresztül okozta a globális terrort és a felmérhetetlen nagy károkozást:
  1. A SARS-CoV-2 fertőzés legyőzhetetlen. Nem lehet és nem is fogják korai szakaszban kezelni. Az egyetlen közegészségügyi válasz a társadalmi távolságtartás, a lezárás és a maszkozás, valamint a hathavonta történő genetikai vakcinák beadása, amelynek sosincs vége.

  2. A COVID-19 vakcinák biztonságosak és hatékonyak, a tudományos élet, a mainstream média és a kollégák között nem megengedhető ennek a megkérdőjelezése sem.

  3. A tüskefehérje sérülések, fogyatékosságok és halálesetek tömeges emberi áldozatai a koronavírus fertőzésből származnak, nem pedig a felhalmozódó szintetikus mRNS-ből, amely ugyanannak a hosszan tartó tüskefehérjének sejtes termelését és keringését kódolja.


Néhány részlet a beszédből


“Én vagyok a vezető szerzője a COVID-19 oltást követő halálesetekről világszerte összeállított legnagyobb boncolási tanulmánynak. Átnéztük a szakirodalmat, 600 tanulmányt, az összes klinikai eredményt.

Átnéztük őket a korabeli ismeretekkel, patológus és klinikai orvos szakértőkkel.

A következtetésünk? Az oltás utáni halálesetek 73,9%-a a vakcinának tudható be.

Egy második tanulmányban, amelynek én vagyok a vezető szerzője:


Ha szívizomgyulladás gyanúja merül fel, az esetek 100%-ában ez az oltóanyag következménye köszönhető, nem pedig a COVID légúti betegségé. Tehát a vakcináé.

2023. március 23-án az Amerikai Orvosok és Sebészek Szövetsége egy tényeken, bizonyítékokon alapuló, konszenzuson nyugvó, tényalapú szervezet, arra a következtetésre jutott, hogy a vakcinákat el kell távolítani a piacról.

Tehát azt állítom Önöknek, hogy a COVID-19 vakcinák és valamennyi utódjuk, valamint a jövőbeni erősítők nem biztonságosak az emberi használatra.
Könyörgöm Önöknek, mint irányító testületnek, az Európai Gyógyszerügynökségnek, hogy gyakorolják a legnagyobb nyomást és tegyenek sürgősen, hogy a covid 19 vakcinákat kivonják a piacról!

Az Egyesült Államokban ez megy joghatóságról joghatóságra, valószínűleg államról államra fogják kivonni őket a piacról, ha a szövetségi kormány nem teszi meg. Ez meg fog történni. Ez fog történni az egész világon.

A WHO kiállása ezen oltóanyagok mellett sokkal inkább problémát jelentenek, mint segítséget az Európai Unió számára, és meggyőződésem, hogy az Európai Uniónak, az Egyesült Államoknak és minden fontosabb érdekelt félnek valójában teljesen ki kellene vonulnia a WHO-ból.

És hagyni a WHO-t a saját magára, hogy ne legyen semmilyen joghatósága, semmilyen uralma afölött, amit az egészségügyben teszünk.”


Végül én annyit tennék hozzá, hogy elhangzanak a beszédben különböző százalékok a lehetséges súlyos oltássérültek arányáról.


Nyilván nem lehet ezt pontosan tudni, de ha a vizsgálatok szerinti legkisebb 4.2% százalékot vesszük csak alapul, már ez is sok-sok millió emberi élet megcsonkítása, vagy elvétele.

Vajon a hatóságoknak hány százalék érné el az ingerküszöbét, hogy elismerjék mindezt és cselekedjenek?

A kérdés persze költői, hisz ugyanannak a hatóságnak kellene kimondani az oltásokra, hogy veszélyesek, akik eddig nyakló nélkül ajánlották azt biztonságos és hatékony felkiáltással…


Persze a jelmondat mára inkább cserélendő lehetne a hirtelen és váratlanra. Tragédia.625 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK