VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

Dr. Paul Craig Roberts: A floridai kormányzó, DeSantis kihúzza a COVID-kártyavár alsó lapját
Abban a pillanatban, amikor az első Covid-eset megjelent, az amerikai egészségügyi hatalmi elit elkezdett hazudozni, és mindeddig egyetlen igaz szót sem mondott.

A nagypénzes oltási kampány egésze azon a hazugságon alapul, hogy ne lenne gyógymód. A gyógymódok állítólagos hiánya az egyetlen ok, amiért sürgősséggel alkalmaznak egy nem tesztelt és még jóvá nem hagyott, kísérleti vakcinát. A HCQ [Hydroxychloroquin] és az Ivermectin használatát a NIH [A nemzeti Egészségügyi Hatóság], a CDC [A betegségkezelő és -megelőző központ] és a WHO [Az ENSZ egészségügyi világszervezete] által létrehozott eljárásrendek megakadályozták.

A „közegészségügyi hatóságok” – értsd: a gyógyszeripari óriások csalói – azt állítják, hogy nincsenek gyógymódok. Trump elnököt mégis meggyógyította a monoklonális antitestekkel való kezelés. 2021. augusztus 21-én Ron DeSantis kormányzó 15 monoklonális antitest-kezelést végző klinikát nyitott Floridában, és ezen a héten továbbiak nyílnak. Ld. itt.

Ahogy sorra özönlenek a gyógyulás bizonyítékai, eltűnik a kísérleti „Covid-vakcina” sürgősségi alkalmazásának indokoltsága. A pánikba esett egészségügyi hatalmi elit a maga erőltetett és hamis eljárásrendjeivel a „vakcina” teljes jóváhagyását követeli, mielőtt a szükséges tesztek befejeződtek volna, annak ellenére, hogy a „vakcina” nyilvánvalóan kudarcot vallott. Ellenkező esetben az oltás marketingkampánya csikorogva leáll, beteljesítetlenül hagyva a titkos terveket.

Ezt ugyebár „nem engedhetjük meg”, ezért a veszélyes kísérleti „vakcinát” véglegesen jóvá kell hagyni, hogy folytatni lehessen