top of page

Dr. Peter McCullough: A „hirtelen elhunyt” boncolási esetek 100%-a a COVID vakcinával függ össze

Eredeti cikk:

„Most már bizonyítottan kimutatható a boncolásokban az ilyen eseteknél: Az esetek 100%-ában fatális, vakcina által kiváltott szívizomgyulladásról van szó”.

A világ nagy figyelemmel követte a COVID-19 oltási kampány utóhatásait, különösen a vakcina által kiváltott szívizomgyulladással kapcsolatos aggasztó aggodalmak fényében. Ez a videó csak az elmúlt nyolc hónapban összeesett és váratlanul elhunyt fiatalokról szóló szalagcímeket mutatja be.


"Az egész világ ideges – panaszolta Dr. Peter McCullough, világhírű kardiológus –, ezt a 'hirtelen meghaltak' jelenséget figyeli". Csütörtökön csatlakozott Del Bigtree-hez a The Highwire című műsorban, és részletezte, hogy az FDA már előre tudta, hogy a vakcinák okozta szívizomgyulladás problémát fog okozni.

  • 2020 októberében, a VRBPAC ülésén az FDA kijelentette, hogy a szívizomgyulladás a COVID vakcinák lehetséges következménye lehet.

  • 2021 júniusára az amerikai FDA nyilvánosan elismerte, hogy a vakcinák szívizomgyulladást vagy myocarditist okozhatnak.

  • Történelmileg a szívizomgyulladás ismert betegség volt, amelyet alkalmanként olyan vírusok, mint a parvovírus és a coxsackievirus okoztak. A szívizomgyulladással diagnosztizált betegeknek hagyományosan azt tanácsolták, hogy ne sportoljanak, mivel az adrenalinszint emelkedése miatt fennállt a szívmegállás veszélye, különösen a kora reggeli órákban.

Ezzel elérkeztünk a COVID-19 oltásból eredő mai aggályokhoz.

Amint Dr. McCullough kiemelte, ma már jelentős mennyiségű munka - egészen pontosan 800 lektorált tanulmány - foglalkozik a vakcinák által kiváltott szívizomgyulladással. Különösen két kohorszvizsgálat, Mansuguan és Beurgin & Mueller által végzett, aggasztó statisztikát mutatott ki: az oltás után, különösen a második és harmadik dózis után, a résztvevők 2,5%-ánál mutatkoztak szívkárosodásra utaló jelek. Tekintettel a világszerte oltást kapók nagy számára, ez jelentős számú személyt jelent.


Ennek a károsodásnak a mértéke jelentős.


Az egészséges szív harmonizált elektromos vezetési rendszerre támaszkodik, amely biztosítja az egyenletes depolarizációt és repolarizációt. A szívszövet bármilyen, akár csak kisebb mértékű károsodása is megzavarhatja ezt a rendszert. Ez a károsodás vagy hegesedés lassú depolarizációt eredményezhet az érintett zónán keresztül, ami megteremti a feltételeket a reentryhez. Ez a reentry a kamrai tachikardia (VT) nevű állapothoz vezethet, egy gyors szívritmushoz, amely az érintett egyéneknél rövid ideig megfigyelhető. Ha ez az állapot tovább romlik, kamrafibrillációhoz vezethet - ez egy olyan súlyos helyzet, amelyben az érintett egyén hirtelen összeeshet.


Dr. McCullough a forgatókönyv súlyosságát a preprint rendszerből származó tanulmányra való hivatkozással emelte ki.


Peter McCullough, Roger Hodkinson, Aseem Malhotra és William Makis orvosok Nicolas Hulscherrel, a Michigani Egyetem munkatársával közösen írták az Autopsy Proven Fatal COVID-19 Vaccine-Induced Myocarditis című tanulmányt. "Most már bizonyítottan igazoltuk a boncolásokban az ilyen eseteket: Dr. McCullough kijelentette:

"Az esetek 100%-ában fatális, vakcina által kiváltott szívizomgyulladásról van szó.". Kutatásuk megerősítette, hogy azokban a boncolási esetekben, ahol a vakcina által kiváltott szívizomgyulladás szerepelt a halál lehetséges okaként, az esetek 100%-ában a vakcinával állt ok-okozati összefüggésben.

Vessünk egy mélyebb pillantást erre a tanulmányra:


A fent említett szerzők 2023. július 3-ig átfogóan áttekintették az összes olyan publikált boncolási jelentést, amely a COVID-19 vakcinázással esetlegesen összefüggésbe hozható szívizomgyulladást részletezte. Három, szívpatológiára szakosodott szakértő értékelte az ok-okozati összefüggéseket minden egyes esetben.


Eredmények: A kezdeti 1691 tanulmányból 14 tanulmány felelt meg a felvételi kritériumoknak, összesen 28 boncolási esetet szolgáltatva. Ezen esetek többségében (28-ból 26-ban) csak a kardiovaszkuláris rendszer volt érintett. Eközben 2 esetben a myocarditist multiszisztémás gyulladásos szindrómából (MIS) eredőként azonosították. Figyelemre méltó, hogy az utolsó COVID-19 vakcinaadag beadása és a halál között átlagosan 6,2 nap telt el, a medián pedig 3 nap volt. A halálesetek többsége az oltást követő egy héten belül következett be. Figyelemre méltó, hogy a független felülvizsgálat után mind a 28 haláleset ok-okozati összefüggésben állt a COVID-19 vakcinázással.

Ha a tanulmányban részletezett állítások és megállapítások vitathatatlanok, akkor a COVID-19 vakcinát a történelem legnagyobb orvosi tévedésének tekinthetjük. A jelentés a gyors globális egészségügyi válaszlépések és a nem szándékolt, hosszú távú következmények lehetősége közötti egyensúly újragondolását sürgeti.

Forrás:

429 megtekintés

Comentarios


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK