top of page

Drábik János a Talmudról – avagy adalék a magyar kormány behatárolt mozgásteréhez, külpolitikájához
Sokak számára érthetetlen a Magyar Kormány Izraellel kapcsolatos elkötelezett politikája. Segíthet a megértésben Drábik Jánosnak egy két évvel ezelőtti, már-már búcsúbeszéde. Olyannyira, hogy írásban is közzétesszük... (a Szerk.)


Én három hét múlva 83 éves leszek. És talán az utolsó alkalmak egyike ez, hogy olyasmit mondjak, amiért állandóan belém rúgnak a legdurvább módon, de az igazságot ki kell mondani és az első mondat az így hangzik, hogy: nincs stratégiai gondolkodás a Talmud ismerete nélkül, mert a Talmud nélkül nem lehet megérteni nemcsak a történelmet – legalábbis a világ északi részének a történelmét, azt nem lehet megérteni, az érthetetlen a Talmud nélkül –, de nemcsak a történelmet nem lehet megérteni a Talmud nélkül, hanem a jelen politikai küzdelmeit sem.


Következésképp: egy olyan stratégia, amely nem számol a Talmuddal, az nem lehet sikeres; sőt, az egy olyan stratégia, ami nem is követi tulajdonképpen a leglényegesebb folyamatokat.


Na és ez hogy függ össze Trianonnal?


Hát ez úgy függ össze Trianonnal, hogy a Talmud nélkül Trianon sem értjük, mert ugyanis a Talmud nélkül nem lehet megérteni annak az államok feletti kormánynak a működését, amelynek Alfred Wiener volt a vezetője, és William Stead, Lord Esher, Lord Nathaniel Rothschild és Edward voltak a tagjai. Ez egy öttagú, szigorúan titkos kormány volt, amelynek a tagjai úgy érintkeztek, hogy ha kaptak levelet egymásról, azonnal el kellett égetni, és azért például VII. Edward avatta fel szabadkőművesnek a Rudolf trónörököst, akiről tudjuk, hogy Mayerlingben öngyilkos lett.


Ez az államok feletti kormány diktálta...15 évig dolgozott a nagy háború – akkor úgy hívták – előkészítésén. Befejezte, ahogy befejezte, most erről nem beszélnék. Hanem: azt az erkölcsi világrendet követi, amely mindig rivalizált azzal a világrendel, amit Európa végül is választott –.vagyis Jézus nyomán, a kereszténység nyomán, a szerető Istennek a világ rendjét. Egy erkölcsi világrendet, amelyben olyan szabályok vannak, hogy szeresd felebarátodat, mint önmagadat; meg azt tedd neki, amit te akarsz, hogy ő azt tegye veled; és ehhez hasonló erkölcsi jogszabályok vannak. És volt mindig vele szemben a másik erkölcsi világrend: az erőnek, a bosszúállásnak, a büntetésnek a világrendje.


És ez a világrend a Talmudban van leírva. Ha valaki tanulmányozza a Talmudot: az erő világrendje van benne. Ez nem azt jelenti, hogy a Talmudból semmi jót nem lehet tanulni. Dehogynem.


A Talmud eleve két részre osztja az emberiséget: a kiválasztottakra meg akik nem kiválasztottak. A kiválasztottaknak szeretni kell egymást – azokra érvényes ez a szabály –, segíteniük kell egymást, össze kell tartani. Nem hazudhatnak egymásnak. Nem szedhetnek kamatot egyik a másiktól. De az erő világrendje eleve a bosszúra épül. Annyit hazudsz amennyi belefér. Annyit csalsz amennyi belefér.


Na most...Hogyha nézzük – például globálisan nézzük –, hogy milyen világstratégiát követ például a jelenlegi amerikai kormányzat, amelynek minden tagja zsidó... Kész.Egyetlen tagja sincs, aki nem, kivéve az elnököt meg a helyettesét, az alelnököt, de az elnök, ugye, azzal kezdte hogy „you dont have to get YouTube Zionist…” „Nem kell zsidónak lenned, hogy jó cionista legyél”, mondta még alelnökként, Obama alelnökeként.


A Kamala Harrisnek meg zsidó férje van, egyidősek. Az első feleségétől három gyerek. És mindenki kivétel nélkül, akit bevitt kormányzatba, az neokonzervatív és zsidó származású. És kik voltak a neokonzervatívok? Lew Bronstein Trockij. Én úgy szoktam mondani, hogy a zsidó nevet is hozzá mondom... Lew Bronstein Trockijnak a követőiből lettek a mai neokonok. És ha megnézzük, hogy milyen elveket követnek, hogy mennyire a hazugságra, a csalásra, az erőszakra, a kíméletlenségre épül ez a politika... És keressük, hogy miért, honnan? Hát a Talmud! Eez nem más, mint a Talmud a gyakorlatban!


Na most térjünk a magyarra [magyar vonatkozásra]. Magyarországon, itt Budapesten, él egy mintegy 100 ezer fős zsidó állam. Ez egy állam, úgy van megszervezve, itt, Budapesten, most, ma. Azoknak, akik ennek az államnak az ellenfelei, nagyon nehéz a feladatuk. Namármost, ki az ellenfele ennek az államnak? Mindenki az ellenfele, aki nem engedi, hogy a pénzhatalom mellett, a gazdasági hatalom mellett a politikai hatalom és az ideológiai hatalom is [az övék legyen]. Az eszmei hatalom is beleértve, persze, most úgy mondják, hogy a médiahatalom, ami ezt terjeszti. A média lényegében eszközrendszer...


De a tartalom ez a Talmudban. És világos, hogy ma magyarnak lenni annyit jelent, hogy megküzdesz ezzel a hataloméhes és a kereszténységet zsigerileg gyűlölő, itt, budapesti központtal működő zsidó állammal. Vagy kompromisszumot kötsz vele, és valamilyen módon megalkuvó módon, próbálsz valódi magyar szükségleteket, érdekeket és értékeket is képviselni.


Tehát a magyarság két tűz között szorongatva van. Fölülről is... És trianonban ugyanígy volt, mert hogyha nem Talmudista az államok feletti kormány, amely megszervezte a nagy háborút és utána nem azt műveli, amit művelt: hogy Wilson elnök meghirdette azt a 14 pontot, aminek alapján az egyébként vereségre nem álló német hadsereg – hiszen a keleti fronton már győzött – mégiscsak megköti azok után a fegyverszünetet, hogy 1) már azért, hogy megszerezzék Palesztinát, amiből lesz Izrael, beszervezték amerikát, és kétmillió amerikai katona már fegyverben van és jön át Európába; 2) kapnak egy nagyon jó békeajánlatot, a Wilson-i 14 pontot, és amikor ennek alapján megszületik a fegyverszünet, akkor Wilsont megszégyenítik, aki beleőrült. Megőrült. Emiatt őrült meg. És utána már csak – nem az alelnök, hanem – a felesége vitte a az államügyeket... De beleőrült mert végül is ennek a Wilsonnak egy baptista prédikátor volt az apja. Tehát valamit még komolyan gondolt, és el kell olvasni, hogy még mi mindent írt le, miközben fokozatosan elborult az agya.


És aztán itt vannak azok a magyarországiak, Kéri Krammer Pál, Pogány-Schwartz József, Jászi Jakubovics Oszkár és sorolhatnám, akik meggyilkolják Tisza Istvánt, utána a szabadkőművességet, amely eleve... Erich Ludendorff, a német hadsereg vezérkari főnöke volt, ő írta meg – több könyvet is írt –, hogy a szabadkőművesség [eleve]nem más, mint a pót zsidóknak, a pót talmudistáknak a kiképző terepe.


És ezek a szabadkőművesek itt, Magyarországon is zsigeri kereszténygyűlölők voltak, és már minden náluk volt. Övék volt a pénzrendszer... Már 1848-49-ben emiatt volt belőle a háború, emiatt lett belőle háború. Most ebbe nem megyek bele... Övék volt a gazdaság, övék volt minden, de nem tudtak addig megnyugodni, amíg a politikai hatalom nem teljesen az övék. És nézzük meg, mi lett a vége: a Lenin-fiúk, akik gyilkoltak azért, hogy gyilkolással tudják biztosítani egy kisebbségnek a totális hatalmat...


Úgyhogy – ezért mondtam el ezt – rendkívül nehéz a mai magyarság számára, aki itt él most, egy járható stratégiát felvázolni. De azért, mert valami nehéz, még nem azt jelenti, hogy nem kell vele megbirkózni. Birkózunk vele, de én úgy éreztem, hogy ezt az üzenetet [át kell adnom], hogy ha meg akarod érteni, hogyan gondolkodik a világpolitikát irányító szűk réteg, hogy hogyan gondolkodik az, akiket mi most liberális globalistáknak nevezünk, és hogyan gondolkodik az, aki küszködik velük mindenféle kompromisszumba belemenve, hogy valami megmaradjon a magyar érdekből is.


Ez rendkívül nehéz feladat, de meg kell vele birkózni, és sajnos ez a feladat a Magyarok Világszövetségére maradt. Én nem tudok mást mondani mint hogy számolva a nyers tényekkel, arccal a Talmud felé, ha tudni akarjuk, hogy milyen eszmékkel kell nekünk megvívnunk, hogy magyarok maradhassunk.

1 163 megtekintés

Hozzászólások


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page