top of page

Egy igazi első vonalas hős a COVID-pokolban! Ejtette a bíróság a legtöbb vádat az ápolónő ellen


Eredeti cím:

Antje T. 39 éves német ápolónő nem volt hajlandó beállni a COVID-hóhérok sorába A legtöbb vádat ejtette a német bíróság annak a oltásellenes nővérnek az esetében, aki a vád szerint 8600 idős embert oltott be sima sóoldattal a Covid-19 vakcina helyett – írja a Daily Mail.

A Vöröskereszt ápolónője, Antje T (39) idős betegek ezreit oltott be egy németországi oltóközpontban a Pfizer BioNTech vakcinájával, de ez csak sós vizes oldat volt.

Az ápolónő, aki beadta a hamis “vakcinákat”, azaz nem volt hajlandó a kétes C19- méreginjekcióval idős, kiszolgáltatott embereket beoltani az északnyugat-németországi frízföldi Schortens oltóközpontban, most hat hónap felfüggesztett börtönbüntetést kapott.

Nem tiltották el szakmája gyakorlásától sem.

Az Alsó-Szászország állambeli Oldenburg kerületi bírósága november 30-án hatrendbeli szándékos testi sértésben találta bűnösnek.

Antje T. 2021. március 5. és április között 8600 beteget “oltott be” az ártalmatlan sóoldattal, akik főként kórházi alkalmazottak, orvosok és 70 év feletti idős páciensek voltak.

A rendőrségi jelentésben az áll, hogy az ápolónő észrevétlenül beadhatta a sóoldatot, mert ő volt a felelős az oltóanyag és a fecskendők előkészítéséért az oltóközpontban töltött műszaka alatt.

Azonban egyik stréber kollégája valahogy észrevette, hogy nem a Pfizer kísérleti szérumát adja be az öregembereknek, és feljelentette a nővért.

Ezenkívül a 39 éves nő több üzenetet és megosztást is közzétett a közösségi médiában, amelyben nyíltan ismertette szkeptikus véleményét a COVID-19 vakcinákkal kapcsolatban.

Az ápolónő nem is tagadta tettét. A jegyzőkönyvet elolvasva, a nyomozás első szakaszában csak azzal próbálta mentetni magát, hogy mikor bekészítette az első adag Pfizer injekciókat, 6 üvegcse leesett és széttört, s ezt ő úgy oldotta meg, hogy ezeket is, és azután még 8600 adagot sóoldattal helyettesített. Nyilván volt ebben is valami sorsszerű üzenet, ha így nézzük a történteket.

Más kérdés, hogy a tömeggyilkosság végrehajtását ily módon elutasító nővér feljelentőjének a neve homályban marad, pedig ő az az “elsővonalas” akit a lábától fogva kellene fellógatni, hogy a méltányosság és igazság helyrebillenjen kicsit.

Amikor a nyomozás alatt (állítólag vérvizsgálatok során) kiderült, hogy több ezer idős ember nem a Pfizer emberirtóját kapta, a legtöbb így “beoltott” beteg nem is engedte, hogy a valódi szérummal is beoltsák.

A mai ördögi világban, amikor az egészségügyi alkalmazottakból zömével GREAT RESET-hóhérok lettek a kórházakban és oltóközpontokban, a német ápolónő valóban igazi embernek és hősnek számít, és az ő hősiességét nem a sátánista propaganda határozta meg.

 


576 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page