top of page

Egy kisváros kontra 15 perces börtönök

Eredeti cikk:

One Small Town vs. 15 Minute Prisons, by Dr. Reiner Fuellmich, ICIC with Michael Tellinger, Dexter Lejay Ryneveldt & Emil Borg, August 14, 2023

Schiller Mária küldeménye

https://www.bitchute.com/video/OISWgCXMbmPV/Az ICIC ezen epizódjában Dr. Reiner Fuellmich beszélget Michael Tellingerrel, tudóssal, íróval, felfedezővel, humanitárius emberrel, az "Egy kisváros" kezdeményezés alapítójával, valamint Emil Borggal, az Egy kisváros svédországi új nemzeti nagykövetével és Dexter Ryneveldt dél-afrikai jogásszal és közgazdásszal: lehetséges megoldásokról, amelyek segítenek megszabadulni a rendszerek függőségeitől és méltóságteljes és szabad életet élni.


Különösen az úgynevezett Corona-járványban és annak embertelen intézkedéseiben vált teljesen világossá, hogy az uralkodó kormányzati rendszerek semmi jót nem tartanak szem előtt az emberiség számára, és hogy már régóta követik a totalitárius mechanizmusok bevezetését célzó, finom globális menetrendet.

Ennek célja, hogy az emberiséget irányíthatóvá és akaratuk szerint teljesen függővé tegyék a rendszerüktől.

Ezek a brutális eljárások sok embert késztettek arra, hogy meglehetősen kényelmetlenül felébredjen, és megkérdőjelezze a hatóságokat, valamint a valóságot, amelyben élünk.


Michael Tellinger részletesen bemutatja az "Egy kisváros" kezdeményezés ötletét.


2005 óta vesz részt ennek kidolgozásában, és minden idejét, vagyonát és munkaerejét ennek a projektnek szentelte, mivel teljesen meg van győződve az együttélés lehetőségéről anélkül, hogy egy kormányzati rendszertől függene és azt kihasználná.

Beszél az "Egy kisváros" projekt kezdeteiről, amely az úgynevezett Ubuntu mozgalomból és a Contributionizmusból alakult ki, egy olyan rendszerből, amelyben az emberek a közösség javát szolgálják képességeikkel és tehetségükkel. Ily módon mindenki hasznot húzhat egymás képességeiből.

Arról van szó, hogy felismerjük, mennyi erő és potenciál van egy több ezer fős kisvárosban, ahol mindenki minden szinten együttműködik mindenkivel ahelyett, hogy versengene egymással.


Ha a gondolkodásmód megváltozik, akkor végtelenül sok lehetőség nyílik arra, hogy együtt éljünk egymással, az élelmiszertermeléstől kezdve a vállalkozások indításán át a tulajdon létrehozásáig, és hogy részt vegyünk ugyanezekben a helyi kisvárosi vállalkozásokban.


A projekt alapja az, hogy a tulajdonjogot visszaadjuk azoknak, akik – a globális világcégektől elszakadva – valódi értéket teremtenek, és dolgoznak azon, hogy valódi értéket teremtsenek.


Miért lehetetlen ez a fajta szabad együttélés a politikai rendszerek keretein belül?


Hogyan működik pontosan az áruk és szolgáltatások mögöttes cseréje gazdasági szempontból?


Megvalósítható-e ez a módszer, és hogyan sikerül nem a rendszer ellen harcolni, hanem a jogi kereteken belül megteremteni a saját függetlenséget?


Hol léteznek már egy-kisvárosi vállalkozások?


Mi magyarázza gyors növekedésüket világszerte, és hogyan válhatnak az emberek részeseivé ezeknek a projekteknek?
592 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page